DIY

40 de șabloane drăguțe de mandala pentru imprimare și colorare

șablon mandala care înseamnă hobby stres relief culori colorate ombre

Mandalele își au originile în hinduism și budism și sunt imagini care reprezintă cosmosul și infinitul său. În mod tradițional, această imagine are o formă rotundă, ceea ce este, de asemenea, evident din nume. Mandala tradusă înseamnă cerc sau inel. De fapt, este format din cercuri, triunghiuri și pătrate. the Șabloane Mandala poate fi colorat cu orice culoare, care ar trebui să aibă un efect calmant. În acest fel, puteți scăpa de stres căzând în meditație, ca să spunem așa. Din acest motiv, colorarea mandalei a devenit un hobby pe scară largă.

Șabloane Mandala – imagini din hinduism și budism

șablon mandala cadru scară model mijloc floare idee de colorat

Puteți alege culorile pe care le utilizați atunci când colorați șabloanele de mandala în funcție de preferințe. În zilele noastre, pe lângă formele clasice, geometrice, există și mandale cu alte motive, precum frunze, animale sau stele. Astfel de variații ludice sunt, de asemenea, deosebit de potrivite pentru copii cu care să se joace. Dar asta nu înseamnă că colorarea în mandale este doar pentru copii. Dar dimpotrivă! Adulții pot profita, de asemenea, de el și pot găsi astfel divertisment și relaxare perfectă. Dacă nu v-ați mai ocupat niciodată de mandale, aveți ocazia să faceți acest lucru acum. Pentru a putea încerca, am creat câteva șabloane de mandala pentru dvs., pe care le puteți imprima gratuit.

Șabloane Mandala – în mod tradițional geometric

șabloane mandala cercuri stele figuri triunghiuri geometrice

Nivelul de dificultate poate fi diferit pentru fiecare șablon de mandala. Există modele care sunt minunat de potrivite pentru copii, dar și cele care sunt prea complicate și ar trebui mai degrabă proiectate de adulți. Desigur, asta nu înseamnă că copilul tău nu poate încerca oricum. Avem un pic din toate în galeria noastră.

Șabloanele Zentangle se imprimă gratuit pentru colorat & Desenați-l singur

Imagini cu ferestre Tinker pentru toamnă – 20 de idei și șabloane

Șabloane de perete pentru imprimare – 34 de șabloane gratuite cu modele grozave

Triunghiuri și pătrate ca șablon

șabloane de mandala pătrate de design cu dungi stelate

Luați puțin timp în fiecare zi pentru a vă relaxa puțin după o zi stresantă la locul de muncă, în timp ce colorați. Nu trebuie întotdeauna să colorați într-o imagine întreagă simultan. De asemenea, puteți răspândi designul pe mai multe zile. La urma urmei, ar trebui să vă relaxați și să nu încercați cu disperare să faceți totul imediat. Puteți utiliza culori contrastante pentru fiecare segment al mandalei sau puteți crea treptat un design ombre atractiv în care culorile individuale se amestecă treptat unul în altul.

Șablon cu soare și flori

șabloane mandala soare față strălucesc flori motive de vară

Acest motiv de soare este destul de complicat, deoarece zonele individuale de colorare sunt foarte mici și apropiate. Astfel, designul consumă și mai mult timp. Dacă sunteți deosebit de mândru de rezultatul unei anumite fotografii, puteți chiar să o atârnați pe perete. Motivele sunt foarte potrivite pentru proiectarea de felicitări. Oferiți mandalele într-un cadru frumos și adăugați o felicitare sau un mesaj după cum doriți.

 Mandala complicată

șabloane mandala dificil de proiectat adulți stimulare stea

Lăsați-vă imaginația să se elibereze și proiectați același motiv în mai multe moduri, încercând de fiecare dată diferite combinații de culori. În cele din urmă, puteți imprima fiecare dintre șabloanele de mandala ori de câte ori doriți. Veți fi uimit cât de diferit arată motivul de fiecare dată, chiar dacă doar culorile au fost schimbate.

 Fulg de zăpadă din cercuri

șabloane mandala fulg de zăpadă idee cercuri motiv de iarnă

De asemenea, puteți găsi motivele potrivite în funcție de sezon, ocazie sau ora festivalului. Veți găsi întotdeauna ceva potrivit. Fie un fulg de zăpadă ca mai sus pentru iarnă, motive de Crăciun pentru sezonul de Crăciun, motive cu flori de primăvară pentru primăvară sau variante festive pentru zile de naștere, Paști sau Mardi Gras. Poate chiar îți vine să creezi singur o mandală? Busola este instrumentul perfect ca bază pentru acest lucru. Desigur, puteți utiliza, de asemenea, o riglă sau un pătrat sau pur și simplu desenați cu mâna liberă.

 Cercuri și picături

șabloane mandala biserici de trandafir proiectează vopsea colorată

Tipice mandalelor sunt formele lor rotunde. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că acestea sunt obligatorii. După cum ați văzut deja, există, de asemenea, multe idei de motive interesante, cu un alt tip de design de frontieră, astfel încât să aveți o alegere liberă și aici. Deci, nimic nu ți se opune în imaginația ta. De asemenea, puteți utiliza unele șabloane ca sugestii dacă nu sunteți sigur cum să începeți.

 Mandala în formă de floare

șabloane mandala flori romantice solzi coadă de păun

Ce zici de o formă frumoasă de floare? Interiorul poate fi apoi proiectat cu motive florale suplimentare sau cu orice alt model. Dar doar imprimanta vă poate ajuta să începeți. De asemenea, puteți colora motivele mandalei în funcție de starea de spirit. Deci, dacă aveți o dispoziție proastă, puteți exprima acest lucru cu culorile potrivite. Dacă ești din nou foarte fericit, folosește culori strălucitoare pentru a-ți transmite norocul către motivul mandalei.

 Tema maritimă

șabloane puncte mandala valuri coral ocean temă

Ești în dispoziția potrivită pentru o vacanță? Apoi, o imagine maritimă care simbolizează vara, soarele, plaja și marea este potrivită pentru dvs. Unele corali sau motive de coajă oferă imaginii mandalei dispoziția potrivită, care poate fi, de asemenea, transferată către dvs. imediat. Vă este vacanța la îndemână? Atunci pregătește-te pentru asta când colorezi.

șabloane mandala punct design spiral melc lanțuri design

Veți vedea rapid pentru voi cât de relaxantă este această activitate, pe care mulți adulți o consideră încă copilărească, și veți avea garanția că veți deveni în curând un „pictor” pasionat. Și marele lucru este că nici măcar nu trebuie să aveți abilități artistice speciale. Pentru că toată lumea poate picta! Și, deși este o distracție foarte simplă, te va face cu adevărat mândru. De ce să nu proiectezi o după-amiază de colorat cu toată familia! Apoi vă puteți ajuta reciproc, vă puteți oferi sugestii și vă puteți distra împreună. După ziua la fel de stresantă la școală, copiii s-ar putea descurca bine cu acest tip de activitate.

șabloane mandala margele cercuri înfloresc bricolaj exotic

Dacă doriți să vă relaxați și să fiți mai relaxați sau dacă doriți să vă încurajați creativitatea, încercați unul dintre următoarele șabloane de mandala. Cel mai bine este să alegeți o formă care să vă placă imediat. Obțineți creioane și retrageți-vă într-un loc liniștit unde vă simțiți confortabil. Acum puteți începe să pictați.

șablon mandala formă originală model bluetenblaetter idee

Pentru prima dată, nu vă faceți griji cu privire la alegerile de culoare. Când colorați o mandala, cel mai bine este să începeți întotdeauna spre centru. Începeți din exterior și lucrați-vă. Nu fi distras de asta. Prima dvs. mandala, dar și fiecare mandala ulterioară, nu trebuie să fie perfectă. Colorarea în șabloane de mandala este mai puțin despre rezultat și mai mult despre pictura în sine.

șabloane mandala net model ornate puncte

Puteți crea propriile șabloane de mandala doar cu pixuri și o foaie de hârtie. Dacă sunteți mai fascinat de mandale cu forme geometrice, o busolă bună, pătrat mare, radieră și riglă vă vor fi de mare folos. Aceste instrumente vă permit să desenați cifrele cu mare precizie. Începeți mai întâi cu un cerc mare, care este practic marginea exterioară a mandalei. Acum puteți desena încă două forme la alegere în cerc. Liniile celor două forme ar trebui să se intersecteze.

șabloane mandala cerc model design unelte aspect industrial

Acum mandala are mai multe zone uniforme. Lasă-ți imaginația să se elibereze și folosește punctele de intersecție ca ghid pentru celelalte forme pe care vrei să le desenezi. Puteți desena alte forme, cum ar fi linii, triunghiuri, pătrate sau elipse, în mandala. Dacă ți se pare dificil, există o serie de instrumente pe care le poți folosi. Obiectele de zi cu zi, precum monede, cutii sau cutii de copt sunt șabloane adecvate.

șablon mandala floare design raze cercuri vopsea idee

Se știe că copiii sunt pictori pasionați. Mandalele copiilor vor trezi cu siguranță interesul și entuziasmul copilului tău. Creați șabloane simple de mandala pentru cei mici. La colorare, copilul dvs. va stăpâni rapid utilizarea culorilor și stilourilor și va fi fascinat de numeroasele combinații de culori și figuri. Această activitate îl va ajuta pe copil să se concentreze. Formele geometrice oferă, de asemenea, orientare spațială.

șabloane mandala diy relaxare creioane colorate margine zimțată

Copilului tău îi va plăcea cu siguranță o mandala cu pătrate și cercuri, cu fețe zâmbitoare, cu soare sau inimă. Sunteți binevenit să proiectați paginile de colorat mandale cu animale. Figurile de animale cunoscute precum cai, pești, bufnițe sau fluturi vă vor invita copilul să ridice rapid un stilou. Băieții vor fi fascinați de mașini și rachete, în timp ce fetele ar iubi o prințesă.

șabloane mandala copii idee formă rotundă distractiv joc

Puteți să vă proiectați pagina de colorat pe hârtie bună și să o colorați chiar acolo. Dacă utilizați hârtie mai groasă, cel mai bine este să vopsiți liniile cu un stilou gros din fibră, astfel încât să fie clar vizibile. Dacă doriți mandala pe care v-ați creat-o ca șablon corect, atașați o foaie de hârtie peste șablon cu agrafe și recreați-o.

șabloane mandala inspirație flori petale cercuri sâmburi

De exemplu, un decor de perete atmosferic poate fi creat din propriile opere de artă. Dacă sunteți deosebit de mândru de o mandala și o găsiți cu adevărat reușită, o puteți transforma într-un decor unic de perete cu un cadru frumos. Sunteți binevenit să creați o mare carte de colecție pentru propriile creații și să vă uitați mereu și să vă bucurați de vedere ori de câte ori aveți chef.

șabloane mandala proiectare grilă stele web

Dacă doriți să oferiți un voucher, va fi, fără îndoială, foarte popular dacă îl scrieți singur pe o mandala. O pagină de colorat colorată este, de asemenea, foarte potrivită ca hârtie de ambalat. Ambalajele de acest tip sunt unice în toate privințele și vor încânta destinatarul. De asemenea, puteți folosi o mandala făcută cu dragoste ca hârtie de scris și astfel să provocați uimire.

Șabloane mandala triunghi model împletit sfaturi zimțate

Șabloane triunghiuri mandale forma stelei cercului

șabloane mandala artizanat idee idee stea floare zigzag motive indiene

șablon mandala stea imagine simplă cerc geometric centru

șabloane mandala stele flori dungi idee culoare

șabloane mandala flori picături flori cu motive romantice

șabloane valuri de mandala stele spirală idee romantică pentru copii

șablon mandala aspect tropical frunze flori design original

șabloane mandala formă de picătură idee culori orice

șabloane mandala soare lună semilună stele căzătoare temă noapte

șabloane mandala spirală delfini meditație hinduism

șabloane mandala model cerc cerc flori centru budism

șabloane mandala caracatiță caracatiță motiv animal tentacule cercuri ventuză

șabloane mandala model împletit model stea dungă centrală

mandala șablon design model ornamentat centru de flori

șabloane de mandala copii-idei-pictură-cercuri-distractive

mandala-template-floare-motiv-ombre-idea-shamrock-middle

șabloane-mandala-idei-dificile-culori-adulți

Mandala

șabloane-mandala-cercuri-design-abstract-colorat-relaxant