DIY

35 de idei meșteșugărești frumoase cu nasturi – realizează decorațiuni creative pentru casa ta

idei-clipe-butoane-colorate-albe-creative-clipe-te-faci

the Creați idei cu butoane sunt distractive pentru adulți și copii. Butoane mici colorate sau butoane mari vintage – le puteți folosi pentru a decora aproape orice acasă. Ideile de upcycling pentru butoane sunt perfecte dacă doriți un stil unic în casa dvs. Aici veți găsi 35 de idei meșteșugărești minunate pe care le puteți face cu ușurință acasă. Și nu vă fie frică să amestecați și să potriviți culorile.

 Creați idei cu nasturi – decorați pantofii

Idei-meșteșuguri-butoane-decorați-pantofii-plate-idei-cool

Butoanele pot fi folosite pentru a crea imagini frumoase, pentru a evoca decorațiuni creative și chiar pentru a condimenta diverse articole de îmbrăcăminte și accesorii. De exemplu, dacă vechile balerini sau adidași sunt prea plictisitori pentru tine, pot fi frumos decorate cu câteva butoane colorate. Așa că îți poți transforma pantofii vechi în alții noi fără mult efort și bani. Cel mai simplu mod de a lipi butoanele de pantof este cu un adeziv spray și să rămâneți acolo mult timp.

 Creați idei cu nasturi – creați-vă propriul colier declarație

idei-clipe-butoane-lanț-mari-multe-albe-transparente

Ai prea multe butoane acasă și nu știi exact ce să faci cu ele? Răspunsul este clar: upcycling. Vechiul devine nou este o tendință populară care a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. În loc să arunci vechii nasturi, îi poți folosi pentru a-ți crea singur un colier frumos. Alegeți mai multe butoane potrivite pentru acesta și, dacă doriți, alte bijuterii, cum ar fi perle și strasuri. Apoi trageți totul printr-un lanț sau șnur asortat cu o clemă și puteți face singur un lanț de declarație frumos.

Idei de artizanat cu butoane – lanț creativ cu butoane colorate

idei-clipe-butoane-lanț-de-cupru-culoare-negru-creativ-frumos

Ideile pentru un lanț de butoane sunt deosebit de diverse și pot fi adaptate oricărei ocazii. Fie pentru viața de zi cu zi, fie pentru o seară de petrecere cu prietenii tăi, bijuteriile de costume DIY se transformă rapid într-un adevărat punct de atracție. Dacă culorile butoanelor dvs. nu se potrivesc cu proiectul în cauză, ele pot fi pur și simplu vopsite și decorate după cum doriți. Nu există limite pentru creativitatea ta.

Idei de artizanat cu nasturi – decorați bilele de Crăciun cu nasturi sclipitori

Creați idei-butoane-bile-de-Crăciun-aur-sclipici-alb

Butoanele sunt folosite și în decorarea casei și pot fi folosite pentru orice ocazie. Pentru un decor minunat de Crăciun, puteți, de exemplu, să faceți bile frumoase de Crăciun cu nasturi. În plus față de butoane, aveți nevoie și de polistiren sau bile și lipici din plastic. Pur și simplu lipiți butoanele apropiate între ele pe bilă, astfel încât spuma de poliester sau plasticul să fie complet acoperite. Faceți mai multe bile în culori atrăgătoare folosind aceeași metodă și folosiți-le pentru a seta accente grozave în decorul dvs..

Perna cu nasturi

nasturii decorativi de pernă decorează verde copac

O pernă simplă poate fi ușor transformată cu imaginație și butoane. Coaseți nasturi pe pernă într-un design creativ și legați un arc. Dacă aveți un șablon sau șablon bun, puteți evoca orice design doriți. Puteți începe mai întâi cu o idee simplă și abia apoi puteți încerca modele mai elaborate.

Oglindă cu flori cu nasturi

Adăugați idei meșteșugărești cu rama oglinzii cu flori

Unele idei de artizanat cu nasturi sunt potrivite și pentru artizanat cu copii. Am colectat câteva idei potrivite pentru dvs. în articol. Transformați o simplă oglindă de lemn într-o piesă de designer, aducând butoanele vechi. Lăsați copilul să picteze rama și să lipească un strat de butoane pe ea. Completați spațiile goale cu butoane mai mici pentru un aspect stratificat.

  Faceți un castron din butoane sidefate

nasturi din sidef, castron, castron, lipici

Butoanele lucioase din sidef sunt perfecte pentru artizanat, deoarece sunt subțiri, plate și au un aspect frumos. Îl puteți folosi pentru a decora boluri, pentru a face bijuterii, pentru a face singuri picturi creative sau pentru a decora haine simple. Un adeziv spray poate fi folosit pentru lipire, dar și adezivul fierbinte îi merge foarte bine.

abajur elegant

Coaseți abajurul din butoane albe

Dacă îți place aspectul butoanelor mari și mici, le poți folosi pentru a condimenta diverse accesorii pentru casă sau pentru a le crea singur. Un abajur atât de elegant este perfect pentru camera de zi sau dormitor și poate fi realizat din butoane în diferite dimensiuni și culori și un fir mic.

Coroană de ușă sau doar decor pentru casa ta

nasturi aurii încoronează ușă de acasă

Și de ce să nu faci o coroană de ușă ca decor? Butoanele cu modele diferite și în diferite culori se potrivesc foarte bine cu aceasta. Orice combinație de dimensiuni și aspect poate crea, de asemenea, decorațiuni frumoase.

tavă

Adăugați idei meșteșugărești cu butoane în partea de jos a tablei de servire

Dacă doriți să dați plăcii de servire un fluier special, acoperiți întregul fund cu butoane. Utilizați butoane de diferite dimensiuni pentru a completa orice goluri.

Acoperiți globul

Rămâneți pe ideea de artizanat cu butoane glob vintage

Dacă vechiul glob nu-și mai poate îndeplini funcțiile, îl puteți transforma într-un decor minunat pentru apartament. Ideile noastre de artizanat cu butoane reprezintă o oportunitate excelentă aici.

Butoane turcoaz

Idei meșteșugărești butoane decorare cămin poză albastru turcoaz

O idee foarte populară de artizanat, care este, de asemenea, potrivită pentru obiecte de artizanat cu copii sunt imagini frumoase cu nasturi. Pentru o imagine aveți nevoie de o pânză de orice dimensiune și un adeziv bun. În principiu, puteți coase și butoanele, dar imaginea arată mai frumos cu lipici.

Flori decorative realizate din nasturi

Idei de artizanat cu sârmă de buchet cu nasturi

Acest buchet dulce este un cadou sau decor frumos pentru casa ta. Chiar și copiii pot ajuta cu meserii. Trageți firul floral printr-o gaură din buton și apoi prin cealaltă gaură. Faceți acest lucru pentru fiecare stivă. Înfășurați firele florale unul în jurul celuilalt pentru a conecta butoanele și a forma tulpinile.

Decorați cutia de bijuterii

decorați cutia de bijuterii cu nasturi

Fetelor le place să pună autocolante pe cutiile de bijuterii și pe lăzile de comori. Dacă ați lipit butoanele într-o formă distractivă în partea de sus a cutiei, ați face din nou vechea cutie. Două straturi de butoane adaugă textură și adâncime.

Magneți de butoane pentru placa de notă

tinker cu butoane magnet memoboard buletin publicitar

Este o modalitate ușoară pentru copii de a-și arăta personalitatea pe pin și pe consiliile de memorie sau dulapuri. Asigurați-vă că ați cumpărat magneți puternici care pot ține greutatea butoanelor.

Lipiți rama foto și vaza

Craft idei butoane vază autocolant cadru cadru foto

Faceți ceasul

Coaseți idei meșteșugărești cu butoane de ceas

Butoane sidefate pe o pernă gri

Idei meșteșugărești pentru decorarea nasturilor pernă gri sidefată

Rama foto albastra

Craft idei butoane rama foto copii

Decor pe cămin

Butoane idei meșteșugului decorare cămăruță suport lumânare din sticlă

Decorați rame drăguțe cu butoane mari și mici

Idei meșteșugărești cu butoane pentru rama foto pentru bebeluși

Creați idei cu nasturi – decorați perdelele

Ideile meșteșugărești decorează perdelele cu nasturi

Calendare Tinker

Idei meșteșugărești butoane pini calendarul

Abajur cu nasturi negri  

Abajurul cu butoane cu idei meșteșugărești decorează elegant

Accente pe perdele

Idei meșteșugărești decorare idee perdea de casă cusând butoane colorate

Te-ai săturat de perdelele tale simple? Cu puțin adeziv din țesătură și câteva butoane viu colorate, ai adăuga accente frumoase. În loc să le lipiți, puteți coase și butoanele pe perdea, dar această variantă durează puțin mai mult.

Inele de șervețel realizate din nasturi

Inelele pentru șervețele din nasturi fac idei

Vază

decorați vaza de flori din sticlă cu nasturi

Perdea din nasturi

Idei meșteșugărești cu proiect de ușă perdea cu nasturi

Coroană de ușă roșu alb

Idei meșteșuguri butoane turcoaz coroană roșu alb

Mini ghiveci de flori

Craft idei butoane sârmă ghiveci de flori

Butoane idei meșteșuguri mini ghiveci flori false

Umpleți vaza cu flori cu nasturi

decora cu nasturi umplu vaza de flori

Învelișul butonului

Butoanele de idei meșteșugărească butoanele lipite

Faceți singur flori de nasturi

Craft idei butoane instrucțiuni vază de flori