DIY

35 de idei creative pentru resturi de tapet de tip bricolaj

Idei pentru tapet răsfoiți-faceți-sertarele

Probabil ați observat că cele mai interesante idei se nasc adesea accidental. Și este fie pentru că dorim să obținem o formă de originalitate, fie pur și simplu dorim să folosim ceva care în prezent nu este util de păstrat. Dar nu vrem să-l aruncăm atât de ușor. Și dacă în timpul curățării ați găsit o cantitate mare de lucruri despre care nici măcar nu știți de ce și din ce motive le-ați păstrat, atunci este același caz. Jumătate sau o rolă completă de tapet rămasă de la renovarea de anul trecut vă poate ajuta să veniți cu ceva total creativ. Aici avem 35 de idei creative pentru resturi de tapet puse împreună, care sunt, de asemenea, ușor de realizat.

 Idei pentru resturi de tapet – condimentează măsuța de cafea

Idei pentru resturi de tapet blat de masă de cafea

Ați lăsat tapetul undeva în dulap, într-o cutie sub pat sau într-un alt loc secret, așteptând să fie folosit doar în cazul în care o bucată de perete se rupe, zgâriată de dinții câinelui dvs. sau ceva ce copilul nu poate. au vreun talent artistic. Da, în astfel de cazuri este plăcut să aveți o opțiune de salvare pentru înlocuirea tapetului, dar poate că acele resturi de tapet nu s-au obișnuit niciodată pentru că am decis să folosim tapet nou. Deci, ce se întâmplă cu resturile de tapet uitate și care nu sunt aruncate? De fapt, puteți face mult, mult mai mult cu resturile de tapet! Și singur, fără eforturi mari, în câteva ore libere în acest weekend. Avem doar 35 aici Ideile de resturi de tapet menționate, dar suntem siguri că imaginația dvs. poate realiza în continuare ceva.

O aplicație minunată pentru tapetul rămas este de a înfrumuseța o masă. Fie că este măsuța de cafea, o măsuță sau o noptieră, vechea piesă de mobilier poate fi împrospătată rapid și ușor cu resturi de tapet. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o bucată de tapet și să o lipiți pe masă cu pastă. Cu un pahar de protecție peste el, nu se poate presupune deloc că decorul este de fapt tapet.

 Idei pentru resturi de tapet – conferă dulapului un aspect nou

idei-tapet-resturi-fac-tu-singur-dulap-spate

De asemenea, puteți condimenta o mulțime de alte mobilier în apartament cu tapet. De exemplu, vechiului bufet i se pot oferi panouri cu modele – în exterior, în interior, oriunde doriți. Dacă doriți să decorați pereții cu o imagine, dar nu doriți să cheltuiți mulți bani – faceți un colaj. Tot ce aveți nevoie este un cadru vechi. Ideile pentru resturile de tapet sunt diverse și întotdeauna deosebit de originale.

Idei pentru rămășițe de tapet bucătărie-dulap-spate

Dacă dulapurile din bucătărie sunt puțin prea simple pentru gustul dvs., le puteți decora cu resturi de tapet colorat. În cazul dulapurilor cu uși de sticlă, pereții interiori pot fi tapetați, astfel încât să puteți adăuga un accent colorat în bucătărie. Pentru a face acest lucru, plăcile dulapului sunt mai întâi îndepărtate și apoi tapetul este aplicat pe peretele interior cu pastă. Culoarea și modelul tapetului ar trebui, totuși, să se armonizeze cu culoarea dulapului.

înfrumuseța ascensorii scărilor

idei-tapet-resturi-fă-te-te-ridică-băț

Dacă doriți să dați scaunului scaunului un fluier special, puteți acoperi ascensorii albi cu resturi de tapet. Cu siguranță ar trebui să alegeți un model care să se potrivească bine cu designul interior. Pentru scările din lemn, cel mai bine este să folosiți motive în culori neutre sau tonuri de pământ care nu sunt prea vizibile.

Idei pentru resturi de tapet pe tăblie

idei-creative-pentru-tapet-resturi-tăblie-dormitor

Tabelul din dormitor este, de asemenea, un obiect potrivit pentru decor, unde puteți aplica aceste idei creative pentru resturile de tapet. O măsuță a cărei suprafață este atât de zgâriată sau deteriorată de umiditate poate fi, de asemenea, renovată imediat. Și de ce nu un perete întreg cu un decor în stil patchwork – cu diverse resturi de tapet veți obține un rezultat foarte distractiv și plăcut. Probabil, un sceptic s-ar îndoi de practicitatea unui astfel de decor, dar cu greu ar îndrăzni să refuze creativitatea acestuia!

idei-creative-pentru-tapet-resturi-galeti

Puteți utiliza de fapt tapet pentru a decora multe obiecte din casa dvs. Coșurile simple de hârtie, dosarele școlare și coșurile de depozitare pot fi, de asemenea, hârtiate și proiectate colorat. Pentru aceasta sunt necesare chiar și piese foarte mici, care rămân cu siguranță după ultima renovare.

Mai multe idei pentru resturi de tapet

idei-creative-pentru-tapet-resturi-accent-perete-perete

Dacă doriți să reproiectați un perete din apartament, atunci nu este necesar să cumpărați un tapet nou. Cu resturi de tapet în culori potrivite, puteți crea un frumos perete de accent în stil patchwork. Pentru aceasta, sunt necesare resturi de tapet mici și mari și lipite de perete în diferite locuri. Rezultatul este un model unic care conferă camerei o notă specială.

idei-creative-pentru-tapet-resturi-de-servit-tabla

În funcție de cât a rămas tapetul, obiectele mici sau mai mari din apartament pot fi înfrumusețate cu acesta. O bucată mică, de exemplu, poate fi folosită pentru a decora tava de servire. Atât tapetele simple, cât și cele cu modele și motive frumoase sunt potrivite pentru acest lucru.

Condimentați ideile creative pentru resturile de tapet pe masa de cafea

Dacă masa ta laterală are deja multe semne de utilizare care par neatractive, atunci nu trebuie neapărat să cumperi una nouă. Mai degrabă, puteți hârtia suprafața și astfel puteți acoperi zgârieturile și alte pete. Deci, pentru a crea un design frumos, ar trebui să utilizați tapet care să se potrivească bine cu designul mesei.

idei-creative-pentru-tapet-resturi-sifonier-bucatarie

Rafturile vechi fără uși pot fi remodelate cu resturi de tapet și aduse la viață nouă. Fie că este tapetat complet sau doar parțial, rezultatul este întotdeauna un design complet nou. În acest fel puteți economisi o mulțime de bani pe mobilier nou și vă puteți renova singur mobilul vechi.

idei-creative-pentru-tapet-resturi-usi-dulap-interior-exterior

Ați decis să pictați dormitorul sau camera copiilor într-o culoare nouă, dar dulapurile vechi nu se potrivesc bine cu el? În acest caz, nu trebuie să cumpărați neapărat dulapuri și comode noi; puteți vopsi și tapeta și mobilierul vechi, astfel încât să se potrivească cu noua culoare a peretelui. Nu aveți nevoie decât de vopsea, tapet, lipire și câteva ore în weekend.

Realizați singuri decorațiuni de perete cu resturi de tapet

idei-creative-pentru-tapet-resturi-de-cadre-vintage

Ideile pentru resturile de tapet sunt deosebit de diverse și mai jos veți găsi câteva sugestii cu privire la modul în care le puteți transforma într-un decor creativ de perete. Tapetul rămas poate fi folosit, de exemplu, pentru a decora diverse rame și panouri din lemn și a le pune pe perete ca decorațiuni atmosferice.

idei-creative-pentru-tapet-resturi-patchwork

Decorațiuni mai mari pot fi realizate și din piese mai lungi, care pot înfrumuseța un perete de culoare simplă din apartament. Cu un cadru adecvat, pe de altă parte, puteți transforma tapetul simplu într-o frumoasă pictură murală. Lasă-ți creativitatea să se elibereze!

idei-creative-pentru-tapet-resturi-decor-hol

idei-creative-pentru-tapet-resturi-usi-dulap

idei-creative-pentru-resturi-de-tapet-pat-pat

idei-creative-pentru-tapet-resturi-vechi-bufet

idei-creative-pentru-tapet-resturi-usi-de-garderoba

idei-creative-pentru-tapet-resturi-pentru-decora-scările

idei-creative-pentru-tapet-resturi-de-masa-din-sticla

idei-creative-pentru-tapet-resturi-separatoare-de-camera

idei-creative-pentru-tapet-resturi-foto-perete

Tinker-yourself-creative-ideas-for-wallpaper-resturi

idei-creative-pentru-resturi-de-tapet-de-manta

idei-creative-pentru-tapet-resturi-decor-de-perete

idei-creative-pentru-tapet-resturi-picturi-dormitor

idei-creative-pentru-tapet-resturi-comoda

idei-creative-pentru-tapet-resturi-raft-baie

idei-creative-pentru-tapet-resturi-de-servire-pentru-podea

idei-creative-pentru-tapet-resturi-pentru-a-decora-rame-de-imagini

idei-creative-pentru-tapet-resturi-de-perete-in-spatele-patului

idei-creative-pentru-tapet-resturi-sertare-comode

idei-creative-pentru-tapet-resturi-ceas-de-perete

idei-creative-pentru-tapet-resturi-scari