DIY, VIDEO

Asigurați-vă că îmbrăcați-vă Barbie și vopsiți-vă părul – 11 proiecte DIY

Creați-vă propriile haine Barbie din baloane

Vechea Barbie a fiicei tale are părul mat și hainele sunt fie pierdute, fie rupte? Vă arătăm 11 proiecte de bricolaj cu care puteți face ca păpușa dvs. preferată să strălucească într-o nouă splendoare. Află cum poți să te îmbraci Barbie din baloane și să-ți aranjezi păpușa preferată în conformitate cu ultimele tendințe ale modei. Și, după cum știe fiecare femeie, un nou aspect necesită o nouă culoare a părului. Vă vom arăta cum să îndreptați mai întâi părul mat mat și apoi să evocați evidențieri. Cu ajutorul colorantului alimentar, puteți vopsi chiar întreaga coamă a păpușii preferate. Bineînțeles, copiilor li se permite să ajute cu lucrările de artizanat – instrucțiunile sunt foarte simple. Mai întâi oferim mai multe idei pentru haine, apoi vin câteva sugestii pentru coafură.

Creează-ți îmbrăcămintea Barbie: mini-rochie dintr-un balon

Hainele Barbie te fac să îmbraci baloane

Prima instrucțiune manuală este destul de simplă. Veți avea nevoie de un balon și foarfece pentru rochia din imaginea de mai sus. Lăsați copiii să ajute, de exemplu, pot alege culoarea baloanelor.

Asigurați-vă că Barbie vă îmbracă singură baloane tăiate rochie fără a coase

Pur și simplu tăiați balonul în partea de jos și în partea de sus. Îmbracă păpușa cu partea de mijloc. Rochia de pe umăr pentru păpușă este gata.

Asigurați-vă îmbrăcămintea Barbie: Top și fustă fără a coase

Asigurați-vă că îmbrăcați-vă Barbie bluză decupată balon

Puneți împreună o ținută elegantă, cu o fustă albastră și un top roz. Cu acest aspect, păpușa ta Barbie este bine pregătită pentru o petrecere cu prietenii tăi. Pentru această idee de meșteșug, ai nevoie de două baloane în culorile preferate ale fiicei tale și de o pereche de foarfece.

Creează-ți îmbrăcămintea Barbie, decupează baloane rock

Începeți cu fusta. Mai întâi tăiați gâtul balonului albastru. Îmbracă detaliile decupate ca o fustă mini. Apoi tăiați partea rămasă a balonului în formă de zigzag. Pune-ți al doilea detaliu peste primul și fusta este gata. Decupați trei deschideri pentru bluză în balonul roz. Cele două deschideri mai mici de ambele părți sunt pentru brațe, deschiderea din mijloc este pentru cap.

Asigurați-vă că vă îmbrăcați Barbie – confecționați o ținută de zi cu zi pentru păpușa dvs. preferată

Hainele Barbie îți fac rochie de fustă

Puteți realiza numeroase ținute de zi cu zi din baloane. Practic, se aplică regula generală – partea inferioară îngustă cu deschiderea este de obicei transformată în fuste, partea superioară mai largă – bluze și vârfuri. Lasă-ți imaginația să se elibereze și încearcă diferite combinații de culori. Copiii de la vârsta de trei ani pot participa la obiecte de artizanat.

Asigurați-vă îmbrăcăminte sportive Barbie din mănuși de cauciuc

Hainele Barbie îți fac ținute de mănuși de cauciuc idei meșteșugărești

Evocă haine sportive pentru populara păpușă Barbie dintr-o mănușă de cauciuc. De exemplu, puteți face un top fără bretele și jambiere. Așa se face ținuta:

Creează-ți îmbrăcămintea Barbie. Decupează degetele din mănuși de cauciuc

Mai întâi tăiați jumătate din degetul mijlociu și inelar. Apoi tăiați partea mănușii cu degetul arătător, degetul mijlociu, degetul inelar și degetul mic.

Creează-ți îmbrăcămintea Barbie, decupează mănușa de cauciuc

Apoi puneți această parte astfel încât inelul tăiat parțial și degetele mijlocii să servească drept picioare de pantaloni. Acum tăiați cu grijă „pantalonii” finisați din restul mănușii.

Hainele Barbie îți fac pantalonii din mănușă de cauciuc

Opțional, puteți lega cele două degete rămase (adică degetul arătător și degetul mic) împreună în față.

Hainele Barbie îți fac pantaloni mănuși de cauciuc

Fotografia de mai sus arată rezultatul final – așa ar trebui să arate pantalonii finisați. Acum tăiați un inel din degetul mare – partea superioară fără bretele este gata.

Faceți-vă îmbrăcăminte Barbie: faceți o cămașă de noapte din mănuși de cauciuc

Faceți-vă singuri haine Barbie, rochie de cămașă de noapte

Când Barbie se culcă, are absolut nevoie de o cămașă de noapte cochetă. Pur și simplu tăiați degetul arătător, degetul mijlociu și degetul inelar dintr-o mănușă de cauciuc, astfel încât să fie create trei deschideri. Cele două deschideri laterale sunt pentru brațe, deschiderea din mijloc – pentru cap. Puneți păpușa și legați degetul mare cu degetul mic pe spate la talie. complet!

Împingeți rochia Barbie din șervețel

Șervețelul cu rochie Barbie fă-te

Pentru prima ei întâlnire cu Ken, Barbie are nevoie disperată de o rochie drăguță. Vă vom arăta cum să realizați un design jucăuș din șervețel de hârtie. Pentru următoarea idee de artizanat, veți avea nevoie de un șervețel de hârtie pătrat, cu motive florale imprimate pe ambele fețe și fir de tricotat.

Hainele Barbie te fac să te îmbraci cu șervețel

Decupați mai întâi un colț al șervețelului. Apoi decupați încă două deschideri pe ambele părți, la aproximativ 2 cm de acest colț. Colțul rotunjit este de fapt deschiderea pentru gât, celelalte două – pentru brațe. Puneți rochia de șervețel a păpușii, pliați laturile stânga și dreapta în fața centrală, legați-le împreună cu firul de tricotat.

Faceți-vă singură o geantă de mână pentru Barbie

Fă-ți singur lucrurile cu Barbie. Creează-ți propriul balon de geantă de mână

Când Barbie merge la cumpărături cu prietenii ei, poartă o geantă elegantă. Vă vom arăta cum să le faceți dintr-un balon. Aveți nevoie de un balon, fir de tricotat (aproximativ 15 cm lungime), foarfece, un ac gros.

Creează-ți lucrurile Barbie, decupează balonul de geantă de mână

Mai întâi tăiați balonul în cruce în jumătate. Aruncați jumătatea cu deschiderea (numită gât). Introduceți două găuri la capătul celeilalte jumătăți cu un ac de 8 mm. Tăiați 15 cm de firul de tricotat pentru mânerul sacului. Ghidați un capăt al firului de tricotat prin prima deschidere și nod pe cealaltă parte. Apoi conduceți celălalt capăt al acestuia prin a doua deschidere opusă și înnodați-l și pe acesta. O puteți rezolva opțional cu un pistol de adeziv fierbinte.

Stil de păr Barbie – confecționează-ți singur accesorii

Accesoriile Barbie în sine fac sfaturi despre lucruri

Barbie are părul lung și iubește să încerce noi coafuri și noi accesorii pentru păr. Cu o bandă de cap elegantă cu strasuri, este garantată că va fi o vedetă în casa păpușii. Pentru următoarea idee de artizanat, veți avea nevoie de: inelul de plastic de pe gâtul unei sticle de plastic, strasuri, pistol de lipit fierbinte, foarfece.

Bentita pentru Barbie creează idei meșteșugărești

Mai întâi scoateți cu grijă inelul de plastic din sticla de plastic, apoi tăiați o bucată mică cu foarfece. În cele din urmă, inelul ar trebui să semene cu o bandă de susținere. Atașați strasuri în partea de sus cu pistolul de lipit fierbinte. lasă să se usuce.

Îndreptați părul Barbie mat și reparați-l cu un dedurizator

Idei de sfaturi pentru îndreptarea părului Barbie

Părul păpușii tale și-a pierdut strălucirea? Sunt matate, nu mai pot fi stilizate? Iată un ghid rapid despre cum să îndreptați părul Barbie. Veți avea nevoie de un castron și două-trei picături de balsam.

Sfaturi pentru îndreptarea părului Barbie trucuri

Pur și simplu umpleți vasul la jumătate cu apă călduță, adăugați balsam de stofă și amestecați încet. Scufundați părul păpușii în apă și lăsați 5-10 minute. Apoi pieptănați-vă cu atenție. De asemenea, vă puteți clăti părul cu apă.

Vopsirea părului Barbie: instrucțiuni

Colorare par Barbie idei de colorat alimentar

Când Barbie își dorește părul colorat, se duce la coafor. Fiica ta poate oferi Barbie un aspect nou cu coloranți alimentari în apă călduță. Pur și simplu dizolvați colorantul alimentar în apă. Scufundați părul păpușii în soluție și lăsați-l înăuntru 3-5 minute.

Colorant alimentar vopsea Barbie

Apoi, bătuți păpușa pe un șervețel și pieptănați părul.

Colorarea părului Barbie: faceți-vă evidențiați

Vopsea de păr Barbie balon tăiat

Fetițele așteaptă cu deosebire păpușile cu păr viu colorat – vă vom arăta cum să colorați evidențierile. Ai nevoie de un balon, vopsea de păr, un cârlig de croșetat, un șervețel de hârtie.

Instrucțiuni de colorare a firului de păr Barbie

Pieptănați părul Barbie. Tăiați balonul transversal în jumătate și faceți 5-6 găuri în jumătatea superioară. Puneți balonul ca o șapcă de baie. Trageți șuvițele prin găuri cu cârligul de croșetat. Așezați păpușa pe un șervețel sau pe un prosop de hârtie. Distribuiți culoarea părului pe firele de păr și lăsați-l să funcționeze. Spălați-vă părul după timpul de expunere.

Bentita pentru Barbie creează idei meșteșugărești