DIY, idei de decor de Crăciun

20 de idei ușoare – faceți decorațiuni de Crăciun cu materiale simple

Decoratiuni de Craciun bricolaj bile lenjerie bej alb mesaj

Fiecare bilă de Crăciun poate fi înfrumusețată cu un nume sau zicale de Crăciun în câteva secunde cu hârtie și autocolante sau o ștampilă. Realizarea de decorațiuni de Crăciun este o sarcină ușoară care poate fi făcută și de copiii dvs. și va fi cu siguranță distractivă pentru ei.

Decorațiuni de Crăciun Tinker – bile cu paiete

decoratiuni de Craciun Tinker Babuine de Craciun paiete transparente paiete sclipici colorat

Dacă sunteți în căutarea unui proiect deosebit de rapid, atunci ar trebui să faceți acest decor de Crăciun. Obțineți buchete transparente de Crăciun. Acestea pot fi din sticlă sau plastic și au orice formă. Apoi, aveți încă nevoie de paiete colorate, care sunt cel mai bine reprezentând, de asemenea, motive originale, cum ar fi stele sau altele. Umple bilele cu paiete și ai decorațiuni de brad de casă.

Decorațiuni de Crăciun Tinker – coroană de ușă

Decor de Crăciun tinker ușă coroană idee felii de lemn fructe de padure conuri de pin

Puteți face o coroană de ușă cu discuri de lemn, așa cum se arată aici. Un buchet de crenguțe, fructe de pădure și conuri, pe care le puteți face fie singur, fie cumpărați gata făcute, servește drept accent. Când faceți acest decor de Crăciun, aveți și un pistol de lipit fierbinte gata să fixeze totul împreună bine.

Pomi de Crăciun Tinker din resturi de țesătură

Decoratiuni de Craciun tineri brad tesatura colorata idee simpla

Nu aruncați resturi de țesături sau chiar haine vechi, deoarece puteți face decorațiuni de Crăciun grozave cu ele. Ce zici de, de exemplu, cu acești brazi brazi de Crăciun? Se garantează că vor fi un succes în acest Crăciun.

Realizați decorațiuni pentru copaci din fetru

decor de Crăciun tinker bijuterii idee pom de Crăciun simțit verde

Pâsla este un material perfect pentru realizarea decorațiunilor de Crăciun. Este ușor de lucrat și îndoit și, prin urmare, poate lua o mare varietate de forme. Lasă-ți imaginația să se elibereze și încearcă ceva nou și original. Nu trebuie să urmezi întotdeauna tradiția.

Decoratiuni de Craciun Tinker – Perne decorative cu fundita rosie

idei-decorațiuni-Crăciun-cadou-pernă-ca-cadou

Înfășurați o panglică roșie aprinsă în jurul unei perne și îi veți da instantaneu un aspect minunat de Crăciun. Înfrumusețați și scaunele, canapelele și paturile cu farmecul magic al Crăciunului. Puteți împacheta orice în casa dvs., chiar și ușile.

Decorațiuni de Crăciun Tinker – fulgi de zăpadă agățați

idei-decorațiuni-de-Crăciun-tineri-fulgi de zăpadă

Decupajele cu fulgi de zăpadă ne amintesc de sărbătorile de Crăciun și erau deseori folosite în trecut, când nu existau atâtea ornamente strălucitoare de Crăciun. Agățați-le pe un perete, o ramă foto sau o fereastră pentru a aduce o notă de țară minunată de iarnă în interior.

Stele pentru pomul de Crăciun de pe cămin

idei-stele-decoratiuni-craciun-tinut-deco-semineu

Ai mai multe stele decât copaci? Nici o problemă. Adunați câteva favorite pe șemineu sau pe un raft. Dacă unele tind să cadă, adăugați câteva bile de Crăciun pentru a le ține la loc.

Decor cu ornamente și fotografii

idei-decoratiuni-craciun-tinere-bomboane-bastoane-foto

Nu căutați mai departe o decorație care combină amintirile foto și ornamentele preferate. Umpleți o vază de sticlă sau un castron cu o varietate de ornamente de diferite dimensiuni, apoi adăugați o fotografie alb-negru. Acest lucru va contrasta frumos cu bilele colorate de Crăciun. Un recipient cu bastoane de bomboane din apropiere adaugă o notă festivă acestui afiș de Crăciun.

Bicicleta de Crăciun

idei-decoratiuni-craciun-tinere-biciclete-lumini de zane

Pentru un decor minunat de Crăciun în stil vintage, decorați o bicicletă veche cu lumini și lămpi de zână. Acesta ar fi un decor neobișnuit în aer liber, care sigur îi va face pe toți să zâmbească. Înfășurați becurile de la ghidon la spițe și înclinați bicicleta de un perete sau gard pentru sprijin suplimentar.

Mănuși de cuptor pe palton

idei-decorațiuni-Crăciun-mănuși-ghiveci

Aceste mănuși de cuptor atârnă frumos peste șemineu. Decorați mănușile roșii festive sau suporturile pentru oale cu țesături, paiete strălucitoare, clopote și altele, astfel încât să poată semăna cu un ciorap original de Crăciun. Umpleți mănușile cu obiecte tematice, cum ar fi ustensile de gătit și bomboane.

Decoratiuni de masa cu panglica albastra si accente

idei-decorațiuni-de-Crăciun-scaune-de-decor-de-masă

Tot ce aveți nevoie este o panglică și câteva ornamente strălucitoare, dar care se potrivesc cu întreaga temă. Agățați pachetul de bile de Crăciun pe scaun și puneți câteva ornamente în farfurie, cum ar fi un fulg de zăpadă sau o broșă drăguță.

Citrice colorate

idei-decorațiuni-Crăciun-ciuperci-citrice

Alegeți citricele într-o culoare, ca galbenul aici. Doar adăugați o panglică verde la masă sau pe castronul cu fructe pentru o decorare rapidă cu un fler de Crăciun. Umpleți o tavă cu fructe, frunze, bomboane și alte decorațiuni pentru a face din aceasta o parte a decorului de Crăciun.

Felicitări de Crăciun cu Scrabble

idei-decoratiuni-craciun-piese-scrabble-tinker

Veți fi câștigătorul cu acest joc de societate pentru distracție. Lipiți bucăți de scrabble pentru a aranja felicitări frumoase de Crăciun sau pentru a evoca un alt mesaj de sărbătoare. Această decorare inspirată de Crăciun poate servi drept cărți de loc.

idei-decorațiuni-Crăciun-decor-ușă-pandantiv-roșu-panglică

Decoratiuni-Craciun-cadou-personalizate-cadouri

idei-decorațiuni-Crăciun-bibelou-cană-cafea

Decorațiuni de Crăciun Tinker – picturi pentru copii ca decorațiuni pentru ferestre

idei-decorațiuni-Crăciun-decorațiuni-cu-copii-decorațiuni ferestre

Decoratiuni de Craciun Tinker – infrumuseteaza suporturile de lumanari

idei-decorațiuni-Crăciun-sfeșnice-decorate

Decoratiuni de Craciun Tinker – vaza de sticla cu ornamente

idei-decoratiuni-craciun-bricolaj-sticla-vaza-bile