Dietă

Creșterea în greutate sănătos – plan de nutriție pentru persoanele subponderale

greutate simți bine măr calm relaxare rezultate pozitive stres

În timp ce majoritatea oamenilor încearcă toate dietele posibile pentru a putea slăbi cu succes, alții se plâng că sunt subponderali și încearcă prin toate mijloacele să pună câteva kilograme pe șolduri.. Îngrășarea sănătoasă este obiectivul tău principal?

Primii pași pentru a crește în greutate sănătos

sănătos greutate morcovi broccoli vitamine minerale sursă de energie necesarul de calorii

Îngrășarea sănătoasă este un proces lung care necesită puțină răbdare. Îngrășarea sănătoasă înseamnă a menține țesutul adipos sub control și a construi țesutul muscular într-un mod sănătos. Pentru a consuma aproximativ 0,5 kilograme într-o săptămână, toată lumea trebuie să ia 500 de calorii suplimentare pe zi. O mare varietate de factori pot influența rezultatul final – acestea includ greutatea, sexul, numărul de hormoni, temperatura corpului, vârsta, consumul de cafea, fumatul și, nu în ultimul rând, caracteristicile genetice individuale. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă calculați aportul zilnic de calorii pe parcursul unei săptămâni. Stai pe cântar dimineața și seara! În acest fel, veți putea determina relația dintre mese și diferențele de greutate. Ulterior veți ști câte calorii suplimentare trebuie să puneți pe masă pentru a vă îngrășa într-un mod sănătos și permanent.

Ce este important pentru planul nutrițional „câștigă sănătos”

creșteți salată de pește sănătoasă pâine furculiță cupă nutriție adecvată ouă

Trei mese principale pe zi nu trebuie ratate dacă sunteți creste in greutate sanatoasa vrei. Mâncați mese ușoare de două sau de trei ori mai mult. Desigur, nu trebuie să vă suprasolicitați sistemul digestiv, să mâncați mai des, dar în cantități mici. Experții în nutriție recomandă să consumați o masă mică chiar înainte de somn. Puteți face fără apă după exerciții; în schimb, beți sucuri de fructe și legume și băuturi din lapte pentru a promova funcția musculară. Efortul fizic intens stimulează construirea musculară. În ceea ce privește acest lucru, necesitatea de calorii pentru subponderalitatea trebuie crescută, altfel veți pierde în greutate.

Pentru a aștepta cu nerăbdare un corp frumos, musculos, arătați răbdare! Gândiți-vă la linia de jos! Scopul este de a menține țesutul adipos în limite și încet, dar sigur de a mări celulele musculare.

Evident, atunci când mănânci alimente bogate în calorii, te îngrași mai repede. Cu toate acestea, consumul de grăsimi animale duce la niveluri ridicate de colesterol. Înlocuiți produse precum brânza și untul cu alimente cu grăsimi sănătoase, care sunt, de asemenea, benefice pentru organism. În loc de ciocolată, folosești lapte, suc de legume și fructe, semințe, nuci, muesli și miere, care conțin o mare varietate de vitamine și minerale valoroase, în dieta ta. Faceți o dietă echilibrată din paste, pâine integrală, tărâțe de ovăz, fructe uscate, fructe și legume, pește și fructe de mare, carne de porc și carne de vită. Deoarece nicotina și cofeina stimulează metabolismul, cel mai bine este să le evitați!

Și nu în ultimul rând: relaxarea, odihna și mișcarea determină rezultatul pozitiv. În schimb, stresul și tensiunea au un efect negativ asupra acestuia.

O mână de nuci în timpul zilei ne oferă multă energie 

alimente valoroase nuci alune migdale alune fistic fistic alune de cajuSportul îți face foame

greutate normal corp frumos construi musculare antrenament de fitness

 Mănâncă fructe proaspete în loc de ciocolată

vitamine banane mere avocado planul nutrițional păstrează o formă bună

 Pastele alimentează organismul cu carbohidrați

După ce vă exercitați carbohidrații redați forța fizică, nu exagerați o cantitate mică