Design interior

Un perete mobil transformă acest mini apartament într-un adevărat miracol spațial

perete mobil mini apartament multifuncțional

Mini-apartamentele devin din ce în ce mai importante, în special în orașele mari, unde spațiul de locuit disponibil este redus. Cu planificarea potrivită a camerei, puteți trăi minunat chiar și în cele mai mici spații. Dovada acestui lucru este prezentată de acest mini-apartament de 29 m² din Milano. Biroul de arhitectură PLANAIR a proiectat un apartament modern pe sufrageria mică, care are bucătărie, living, zonă de dormit, zonă de luat masa, baie și chiar birou la domiciliu. Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Răspunsul: un perete mobil.

perete mobil multifuncțional mini apartament mobilează în mod optim

Micul apartament cu 1 cameră este situat în Milano, Italia și impresionează prin mobilierul său modern, dar simplu. În ciuda micului pătrat, designerii au găsit o soluție la problema lipsei de spațiu. Peretele multifuncțional, mobil, poate împărți camera în diferite zone și are mult spațiu de depozitare. Elementul flexibil de perete este proiectat pe roți și poate fi deplasat complet în lateral. În funcție de poziția sa, sistemul mobilier de perete mobil poate îndeplini diferite scopuri.

birou acasă perete mobil mini apartament multifuncțional

Dacă peretele multifuncțional este plasat în mijlocul camerei, atunci se creează două zone noi în mini-apartament. În stânga peretelui, zona poate fi transformată într-un birou la domiciliu. Un birou este scos din perete și oferă suficient spațiu pentru laptop și ustensile de scris. În plus, această parte a peretelui oferă mult spațiu de depozitare perfect pentru cărți și alte articole. Rafturile în galben pastel conferă camerei o notă jucăușă și se armonizează cu restul mobilierului.

bar multifuncțional pliabil de masă mini apartament

În partea dreaptă a sistemului mobil de perete există o masă rabatabilă care este poziționată puțin mai sus decât biroul. Masa superioară poate fi utilizată ca un bar sau ca un blat suplimentar la pregătirea mâncării. Peretele mobil este de asemenea echipat cu spațiu de depozitare pe partea dreaptă. O oglindă rotundă atârnă pe peretele opus, mărind optic camera mică.

mini apartament bucătărie dulapuri fără mânere masă pliantă albă

Peretele multifuncțional poate fi încă nivelat cu peretele bucătăriei mici și, prin urmare, oferă ideea unei camere mai mari. Bucătăria este, desigur, proiectată în formă de chicinetă, dar arată cu adevărat elegantă și practică, cu dulapurile sale albe, fără mâner.

mini apartament perete mobil perete pat rabatabil

Dacă masa superioară este pliată și peretele mobil este împins până la dreapta, se deschide suficient spațiu pentru zona de dormit. Patul dublu rabatabil poate fi pliat într-o singură mișcare, cu peretele din spatele acestuia armonizându-se cu rafturile galbene pastelate. Chiar și atunci când patul este pliat, accesul în bucătărie nu este blocat.

mini apartament perete mobilă zonă de zi masă masă

Zona de locuit este chiar lângă zona multifuncțională cu peretele flexibil. Decorul de aici este păstrat simplu și nu puteți găsi nimic inutil. O canapea gri deschis are vedere la mica zonă de luat masa, cu o masă rotundă și câteva scaune Eames. Scaunele de masă și covorul modelat de sub sufragerie dau accente deosebite și conferă camerei o notă jucăușă. În ciuda lipsei de spațiu, nu există o lipsă de verdeață naturală cu plante de interior în acest mini-apartament.

zonă mică de living mini apartament baie

Vizavi de canapea se află baia. Atât în ​​baie, cât și în zona de living, ferestrele mari asigură un interior luminos și confortabil.

Puteți afla mai multe despre studioul de arhitectură PLANAIR pe site-ul său site oficial