Design interior

Un apartament modern încântă prin eleganță și design clasic

apartament modern cu sufragerie cu design clasic de eleganță

Chic și rafinat, acesta apartament modern cu design clasic a fost realizat de un designer talentat Raymond Chen conceput pentru proiectarea IS. Diferitele imagini prezintă combinații extrem de elegante, soluții inteligente și inovatoare de design și o potrivire precisă a stilului, gustului și aplicabilității. Utilizarea materialelor naturale, o gamă largă de culori și interacțiunea unică dintre elementele individuale arată natura creativă a designerului și interpretarea acestuia de un apartament modern într-un mod decisiv clasic.

Apartament modern, cu un interior de living magnific

casă modernă cu balcon elegant cu design clasic

Aceste apartament modern cu design clasic și mai ales camera de zi au fost inspirate dintr-un amestec de diferite elemente care creează un contrast interesant între excepțional și rafinat. Toate acestea au fost realizate datorită utilizării de materiale de înaltă calitate, precum piele, lemn și piatră naturală, precum și țesături deosebit de fine. Balconul interior romantic, care oferă o imagine de ansamblu asupra nivelului inferior, a creat o atmosferă foarte specială, intimă, care este total incomparabilă.

Apartament modern, cu o zonă de luat masa mobilată exclusiv

casă modernă, cu zonă de luat masa cu design clasic

Ce ar fi un interior rafinat și clasic fără un candelabru palat? Zona de luat masa unică are ceva mai mult de oferit decât rafinamentul și strălucirea. Elementele moderne, țesăturile scumpe, precum și soluțiile combinatorii multifuncționale reprezintă cu siguranță un amestec reușit de design modern și un clasic de modă veche pe care aceste apartament modern faceți-l unic și exclusiv.

Dormitorul cu design elegant asigură confort și relaxare

apartament modern cu eleganta dormitor cu design clasic

Stilul modern cu țesături fine și o senzație de pluș sunt alegerea perfectă pentru interiorul dormitorului. Ce ar putea oferi mai mult confort decât această combinație minunată? Nuanțele naturale de culoare sunt o plăcere pentru ochi și completează interiorul elegant. Arta clasică, împreună cu aspectul modern, se remarcă în mod clar în acest interior spectaculos. Aceste apartament modern are o paletă bogată de culori, un aspect șic, o selecție fascinantă de culori și poate fi descrisă doar cu un singur cuvânt: „uimitor”.

Vederea camerei de zi de la balconul interior

apartament modern cu design clasic de eleganță de mai sus

Interior clasic cu multă strălucire

casă modernă cu blat de design clasic de eleganță

Zonă de luat masa elegantă, cu candelabru de cristal

casă modernă cu masă de design cu design clasic eleganță

Dormitor spațios, cu un design elegant

casa moderna cu pat de design clasic eleganta

Design spectaculos realizat din materiale de înaltă calitate

casa moderna cu eleganta coridor de design clasic

Terasă cu vedere frumoasă la zonă

apartament modern cu terasă cu design clasic eleganță