Design interior

Transformarea unui apartament: dispunerea funcțională a camerei asigură un confort mai mare

Doriți să vă remodelați apartamentul și căutați idei funcționale și elegante? Lasă-te inspirat de noul proiect al renumitei firme de arhitectură „CoDa arquitetos”. Cu un instinct sigur de design interior, arhitecții talentați au transformat un vechi apartament din Brazilia într-un refugiu modern. În timpul renovării, au combinat cu pricepere principiile de amenajare din regiune cu un design purist de perete și tavan. Rezultatul final impresionează cu un concept de viață inteligent și o schemă de culori frumoasă. Dispunerea practică a camerei asigură un confort mai mare, combinația reușită de verde deschis și crem creează o ambianță primitoare, iar designul creativ al plafonului pune accentele.

Conversia unui apartament: unitatea de perete îndeplinește mai multe funcții

Transformarea unei unități de perete de culoare verde deschis servește ca iluminare separatoare de cameră cu plafoane

Pentru a satisface cerințele clienților, arhitecții au reproiectat complet apartamentul din vechea clădire. Constructorii au optat pentru un plan deschis. Prin urmare, holul, camera de zi, sala de mese și bucătăria familiei se revarsă unul în celălalt. Zona de living spațioasă creată este mobilată cu ușurință, dar foarte elegant. O unitate de perete din podea până în tavan servește ca un separator de cameră aparte. Separează vizual zona de living de zona de lounge adiacentă, cu balcon și bucătărie în aer liber și oferă mult spațiu de depozitare. Unitatea de perete nu este doar un plus practic pentru interior, ci arată și minunat. Fronturile dulapului fără mâner, limbajul de design minimalist și culoarea verde deschis îl fac un adevărat punct de atracție.

Transformarea unui apartament Bucătăria și camera de zi sunt conectate printr-o masă extensibilă din sticlă, un perete și o bucătărie modernă cu galerie

Potrivit devizei „mai puțin este mai mult”, designerii de interior au mobilat apartamentul într-un mod purist. Mobilierul este axat pe elementele esențiale. O zonă de luat masa cu o masă de sticlă și patru scaune în stil scandinav se îmbină perfect în bucătăria modernă-living. Peisajul bucătăriei este o operă de artă minimalistă în sine: fronturile fără mâner se îmbină armonios cu spațiul de locuit general. Bucătăria are și un aspect modern datorită zonei cu gresie albă.

Remodelați camera de zi a apartamentului cu uși glisante din sticlă și acces la balconul vitrat

Chiar lângă unitatea de perete, o zonă confortabilă de lounge vă invită să zăboviți. Ușile mari de sticlă glisante lasă să intre multă lumină solară în interior, creând o tranziție perfectă între balconul vitrat și interior. Zona de relaxare confortabilă oferă suficient spațiu pentru familie și oaspeții lor. Așadar, nimic nu stă în calea serilor plăcute cu prietenii și rudele.

Remodelați apartamentul Imaginea de deasupra canapelei și tavanului suspendat

Camera inundată de lumină arată primitoare și confortabilă datorită unei scheme de culori neutre. Tavanul conferă interiorului o notă industrială, podeaua din scândură relaxează designul purist cu boabele sale atractive. Zona este puțin decorată – o imagine modernă atârnă deasupra canapelei și se conectează la camera de zi alăturată. În balconul glazurat adiacent, plantele de interior aduc varietate.

Remodelați balconul vitrat cu bucătărie în aer liber și grătar și masă

Balconul acoperit și vitrat are o masă mare și o bucătărie în aer liber cu un grătar. Un raft de perete oferă spațiu pentru alte plante și, de asemenea, posibilitatea de a crea o grădină de ierburi. Vitrarea permite o vedere îndepărtată.

Apartamentul cu un spațiu de locuit de 104 mp are și un dormitor, o cameră de oaspeți / birou la domiciliu și două băi. Toate celelalte camere sunt, de asemenea, puriste și economice, dar foarte elegante.

Bucătăria în aer liber este elegantă și funcțională

Remodelați bucătăria apartamentelor amenajate rafturi și unități de perete din gresie albă din lemn și blat de granit

Dormitorul purist în culori neutre

Decor modern al dormitorului, culoare crem a pereților și dulap încorporat și pat dublu cu tăblie din lemn

Birou din lemn masiv în dormitor

Dormitor cu birou și scaun scandinav și rafturi de perete

Dormitor cu lampă suspendată în loc de lampă de noptieră

Lampă suspendată pentru iluminat dormitor în stil scandinav și fotoliu D & lt; esigner din lemn

Birou la domiciliu în camera de oaspeți 

Configurați un birou la domiciliu în camera de oaspeți, cu spațiu de depozitare cu rafturi de perete și dulapuri de perete

Unitatea de perete minimalistă elegantă și funcțională

Unitatea modernă de perete cu uși de dulap fără mâner în verde deschis oferă mult spațiu de depozitare

Bucătărie în aer liber cu grătar 

Remodelați apartamentul cu balcon vitrat cu bucătărie în aer liber

Masa de toaleta in dormitor 

Remodelați planul apartamentului pentru dulap în biroul de acasă

Livingul este decorat în culori neutre

Transformarea unui apartament Living modern cu o unitate de perete ca separator de cameră

Planurile de etaj în comparație: Înainte

Remodelați planul vechi al apartamentului, dispunerea camerei din bucătărie și cameră de zi și două dormitoare

Și noul aspect funcțional al camerei

Remodelați apartamentul, noul plan, dispunerea camerei, zona de zi mare, dormitorul și camera de oaspeți

Proiect realizat de CoDA