Design interior

Tendințe de viață 2020: vom vedea aceste 3 stiluri de viață peste tot în acest an!

Cu greu este un moment mai bun decât primăvara pentru a aduce o gură de aer proaspăt în propria casă și a vă împrospăta apartamentul. Tendințele de amenajare pentru acest an sunt incitante și diverse ca oricând și există ceva pentru fiecare gust. Pe lângă unele clasice atemporale, cum ar fi stilul de viață scandinav, scena interioară are și câteva inovații interesante de oferit. În articolul nostru vă vom spune care sunt cele mai recente tendințe de viață pentru 2020 și cum puteți implementa aspectul la modă în propria dvs. casă!

Tendințe de viață 2020 Stil de viață Hygge Tendințe de accesorii de viață

Numai cu decorațiunile potrivite mobilierul de casă arată într-adevăr complet. Accesoriile pentru casă selectate pentru a se potrivi stilului de viață completează aspectul și conferă casei tale o notă foarte personală și primitoare. Un mic aranjament pe măsuța de cafea sau o imagine frumoasă ca design de perete convinge cu o eleganță atemporală și înfrumusețează fiecare cameră. Pernele decorative pentru canapea sau dormitor creează o atmosferă confortabilă și confortabilă. Atunci când alegeți decorul casei, este important doar ca acesta să fie coordonat cu restul mobilierului. Dacă doriți întotdeauna să fiți la curent, atunci vă aflați în magazinul online Putere cu 2 flori absolut corect. Acolo veți găsi nu numai o mulțime de informații despre cele mai recente tendințe de viață, ci și o gamă largă de accesorii pentru casă la modă și mobilier mic.

Tendințe de viață 2020: materiale durabile pentru o atmosferă caldă

Tendințe de viață 2020 Tendințe deco de living din camera de zi scandinavă

Subiectul sustenabilității a fost pe buzele tuturor de ani de zile și tot mai mulți oameni încearcă să trăiască mai ecologic. Tendința de viață este adesea asociată cu mișcarea de „viață lentă”. Principalul lucru este că te concentrezi doar pe esențialul vieții și uiți de ritmul agitat al vieții de zi cu zi. Produsele și decorațiunile ieftine produse în masă sunt înlocuite în instalație de mobilier de înaltă calitate și atent selectat. Cald, pământesc Materiale realizate din ratan, Lemnul, pielea și bumbacul sunt atemporale și transformă apartamentul dvs. într-un refugiu liniștit și relaxat. Paleta de culori are un efect calmant și constă din nuanțe naturale precum bej, maro, gri și kaki.

Cu stilul de viață tropical, aduci natura în casa ta

Plante de stil tropical de viață în apartament idei de decorare tendințe de viață 2020

Elementele marelui exterior vor influența și designul interior în acest an. Stilul de viață tropical emană un sentiment rece și exotism de vacanță și este, fără îndoială, una dintre cele mai tari tendințe de viață din 2020. Cu perne decorative și tapete în diferite motive de animale sau de plajă, puteți aduce lumea colorată a naturii în propria casă. Și aici, accentul se pune pe materialele și materialele naturale – mobilierul din rattan sau răchită subliniază stilul de viață tropical.

Tendințe de viață 2020 Tendințe de accesorii de viață în stil de viață nordic

Plantele verzi sunt, de asemenea, o necesitate absolută – se adaugă la estetica organică și promovează o casă curată și ecologică. Palmele și citricii supradimensionați, precum și suculentele mici și plantele agățate sunt perfecte pentru acest lucru. Cu culoarea kaki sau albă ca perete, prospețimea stilului de viață este evidențiată într-un mod unic.

Nordul întâlnește estul – stilul de viață japandi

Tendințe de viață 2020 Materiale durabile Mobilier Tendințe de decorare a locuințelor

Stilul elegant de viață scandinav este un clasic atemporal care nu se va demoda niciodată. Cu toate acestea, anul acesta este un upgrade frumos, cu o notă de textură și model. Stilul japandi este despre un amestec de stiluri care este influențat de culturile scandinave și japoneze. Liniile clare și simple sunt păstrate, dar sunt îmbunătățite de accesorii și mobilier din lemn și colorate. Acest lucru creează o ambianță familiară și confortabilă, care emană căldură și confort. Culorile subtile și puternice, cum ar fi negru, gri, maro și bej, domină mobilierul. În ceea ce privește decorul, stilul de viață se bazează pe principiul „mai puțin este mai mult” – fiecare accesoriu trebuie utilizat cu grijă, iar colțurile goale sunt uneori chiar dorite. Prin utilizarea elementelor de declarație unice și de înaltă calitate, funcționalitatea și sentimentul armonios al stilului japandi sunt subliniate în mod minunat.

Stil de viață tropical amenajare tendințe de viață tendință accesorii de viață 2020