Design interior

Tavan suspendat de la Silentrooms – nou design pentru apartamentul modern

garnitură de acoperiș suspendată din camere silențioase Vela de tavan

the tavan suspendat “Vela tavan” de Camere silențioase este unul dintre cele mai simple și mai frumoase modele din noua colecție a companiei din acest an. Numele se potrivește perfect conceptului cu minunatul său design inovator care va oferi interiorului casei dvs. un aspect modern. Datorită designului simplu și pur, acesta este tavan suspendat Potrivit pentru orice tip de interior modern și este potrivit pentru diferite stiluri de amenajare. Modelul este oferit în alb, ceea ce îl face cu atât mai de dorit. “Vela de tavan” tavan suspendat este oferit în două dimensiuni diferite. În acest fel, designul poate fi încorporat în sufragerie și bucătărie, în funcție de dimensiunea camerei.

Tavan suspendat de la Silentrooms pentru un design minimalist

garnitură de acoperiș suspendată din peretele verde al camerelor silențioase

the tavan suspendat von Silentrooms este cu siguranță izbitor și frumos în același timp. Poate fi recunoscut oriunde. Acest model poate fi agățat în camere de zi, bucătării, dormitoare și birouri. Oferă o notă artistică interiorului și îmbunătățește aspectul oricărui interior al casei. Frumusețea simplității nu este ușor de realizat. Dar Silentrooms este un exemplu că inspirația este tot ceea ce aveți nevoie și câteva idei originale. În acest fel puteți crea minuni absolute de design care vor împrospăta atmosfera din orice apartament.

Tavan suspendat ca decor modern pentru sala de mese

căptușeală suspendată a acoperișului din camere silențioase minimaliste

Silentrooms ne-a uimit cu panourile lor frumoase și simple de perete și tavan. Toate au un design minunat de simplu, dar cea mai bună piesă este incontestabil perla colecției Silentrooms – o adevărată capodoperă. Ce ar putea fi mai bine decât să trăiești într-un apartament modern frumos și să te simți confortabil și relaxat cu mobilier de designer frumos. the tavan suspendat von Silentrooms ne va oferi cu siguranță senzația de atmosferă modernă și calmă acasă.

Modelul „Ceiling sail” din noua colecție Silentrooms

plafon suspendat din elemente portocalii din camere silențioase

design minimalist pentru un interior modern

căptușeală suspendată din camere moderne silentioase