Design interior

Tavan din grinzi rustice într-un apartament din Milano

Scaun living rustic cu tavan cu grinzi canapea gri albastru

Această casă atractivă cu Tavan cu grinzi rustice este situat în Milano, în Italia, iar structura sa de construcție corespunde, de asemenea, tradițiilor. Caracteristicile tipice se regăsesc mai ales în balustrade, dar și în amenajarea peisajului grădinii. Apartamentul pe care dorim să vi-l prezentăm este situat la etajul trei al casei și impresionează prin amestecul său de mobilier rustic și modern. Aruncați o privire la galerie și inspirați-vă din stilul de mobilier al proprietarului și al designerului.

Tavan din grinzi rustice – mult lemn în sufragerie

tavan din grinzi rustice zonă de relaxare lounge masă de cafea din lemn rotundă

În timpul renovării apartamentului cu tavanul său rustic cu grinzi, au fost descoperite toate caracteristicile și detaliile tipice din secolul al XIX-lea care au fost ascunse de alte lucrări de-a lungul anilor. În acest fel, apartamentul primește multe detalii într-un stil rustic, care oferă un anumit farmec și confort. Unul dintre aceste detalii sunt grinzile de tavan menționate anterior. Stilul italian a fost, de asemenea, reproiectat cu o nouă pardoseală realizată din scânduri tradiționale din lemn din Milano.

Tavan din grinzi rustice în bucătăria deschisă

tavan din grinzi rustice bucătărie modulară din oțel inoxidabil masă de masă modernă rotundă

Baia apartamentului, cu tavanul rustic cu grinzi, impresionează prin utilizarea plăcilor ușoare de calcar. Culoarea deschisă nu numai că face baia să arate elegantă, ci și mai spațioasă. La aceasta s-a adăugat un duș la comandă, exact ceea ce dorea proprietarul.

Bucătărie modulară

tavan din grinzi rustice bucătărie deschisă design parchet lumină

Paturile și dulapurile din dormitoarele cu tavan din grinzi rustice sunt, de asemenea, personalizate. În acest fel, se adaptează perfect spațiului. Lemnul de stejar și nuc a fost ales ca material pentru paturi, iar dulapurile sunt din lemn de cedru. Designurile pentru aceste piese de mobilier provin de la proprietarul Michele De Lucchi însuși.

Lampă originală de tavan

tavan grinzi rustice mese rotunde scaune masă lampă albă originală

În camera de zi cu tavan din grinzi rustice există o bucătărie deschisă, modulară. Conceptul pentru aceasta vine de la Veneta Cucinem, în timp ce designul este din nou grație lui De Lucchi. Noua ediție de mobilier vechi a fost folosită pentru zona de relaxare. O parte din mobilierul confortabil pentru scaune este, de exemplu, scaunul Ulysses de la Moroso.

Lampă de tavan

tavan grinzi rustice hol hol perete alb design efect de umbră

Iluminarea plăcută asigură o atmosferă caldă în camerele cu și fără tavan din grinzi rustice. Acestea, precum și majoritatea mobilierului, provin de la compania Produzione Privata, cu care lucrează proprietarul.

Designul patului rustic

tavan grinzi rustice lemn de lemn pat dormitor simplu

Lampă eficientă în dormitor

tavan rustic fascicul de încălzire masă laterală efecte de iluminat scaun

Tavan din grinzi rustice din dormitor 

tavan cu grinzi rustice cuvertură de pat fereastră dormitor lampă

Proiectare baie

tavan grinzi rustice baie gresie calcar toaletă luminos chiuvetă

Proiectat de Michele De Lucchi și Produzione Privata.