Design interior

Scări moderne inspirate de tobogan pentru copii – 11 modele grozave

Scări moderne-copii-slide-design-copac-grădină

Designul contemporan se străduiește să poată oferi utilizatorului ceva mai mult. Ceva util și care arată atractiv nu este de obicei suficient pentru a face un proiect să iasă în evidență din mulțime. Inteligența din design este un punct de lipire, care atrage atenția și este crucială. Acest fapt poate fi văzut în următoarele 11 modele. Scări moderne sunt interpretate ca facilități amuzante pentru mari și mici și un adevărat punct culminant.

Scări moderne inspirate de toboganul tradițional pentru copii

Scări moderne-copii-diapozitive-design-casă-copac-metal

Ceea ce este comun între scări și tobogan este că acestea vă permit să depășiți înălțimea. Cu toate acestea, una dintre acestea este destinată mai mult copiilor, care sunt, de asemenea, sătui de facilitățile plictisitoare disponibile în fiecare parc. O casă în copac cu un design modern oferă 18,5 metri pătrați de spațiu pentru jocuri interactive în aer liber. Proiectul Sharon Davis Design creează o legătură între tradiție și modernitate, dar destinat copiilor.

Scări moderne – construcție din lemn pentru apartament cu o cameră sau cameră de joacă

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-din-lemn-cameră-de-joacă-construcție

Scările moderne funcționale optimizează spațiul și dacă înălțimea camerei o permite, spațiul de locuit poate fi aproape dublat. Aceste construcții în mare parte complexe pot fi realizate în principal din lemn, deoarece materialul este accesibil și ușor de lucrat. Pe de altă parte, lemnul arată acasă și modern.

Scările moderne funcționale optimizează spațiul

Scări moderne-copii-slide-design-lemn-cameră-copii cameră-joacă

Yestudio a realizat următorul proiect în 2015 în podul unui bloc de apartamente din Taiwan. „Grădina mea secretă” este de fapt un spațiu comun destinat tuturor copiilor din casă, unde pot petrece ore sociabile jucându-se împreună. Camera a fost pusă la dispoziție de o familie și a solicitat o conversie concepută pentru mai mulți copii și care încurajează diferite activități.

Scări moderne cu funcții multiple – tobogan pentru copii și perete de bibliotecă

Scări moderne-copii-diapozitive-design-scări-bibliotecă-perete

Dacă copiii locuiesc în casă, interiorul este și el modelat de ei. Pentru o familie de patru persoane, accentul este pus pe oportunitatea de a se dezvolta creativ, de preferință în anii lor anteriori prin joc. Conceptul pentru întreaga casă este dezvoltat foarte jucăuș cu această idee de bază. Formele geometrice caracterizează arhitectura și în interior sentimentul de a trăi se realizează prin lemn.

Scările moderne din lemn oferă spațiu de depozitare

Scări moderne-copii-diapozitive-design-bibliotecă-din-lemn-perete-de-sticlă

„Panorama House” este situată în suburbiile Los Angelis, SUA și a fost proiectată de Moon Hoon Architects. Camerele de zi se întâlnesc una pe cealaltă și întregul spațiu de locuit se dezvoltă destul de mult în lungime. Punctul culminant al interiorului este o scară imensă din lemn care nu numai că duce la etajul superior, ci servește și ca un fel de separator de cameră și este, de asemenea, biblioteca casei..

Scări moderne cu tobogan pentru copii – sistem interesant și util în casă

scări-moderne-copii-diapozitive-design-lemn-living-podea-din-lemn

Nu există nicio îndoială că este mult mai amuzant să aluneci din dormitorul de la etaj la sufragerie în câteva secunde, chiar în fața bucătăriei, în loc să cobori scările. Și asta nu se aplică doar copiilor. Dar când copiii locuiesc în gospodărie, este sigur că va fi foarte distractiv. De ce scara din această casă modernă din Taiwan a fost concepută ca o scară tradițională din lemn și un tobogan pe o parte.

Scări moderne – alunecați de la primul etaj în camera de zi

scări-moderne-copii-slide-design-lemn-living-parchet-parchet

„House W” a proiectat Phase6 într-un stil modern, familiar, păstrat simplu, dar cu o notă individuală. Mobilierul este proiectat în întregime în alb și lemn, cu mult spațiu liber, care, desigur, poate fi folosit de copiii mici pentru a se juca.

Scări moderne – un element constructiv al casei

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-minimalist-casă-albă

Când scările moderne modelează arhitectura casei și acestea sunt destinate să alunece, rezultatul este o „Casă de diapozitive”. Casa se caracterizează prin colțuri extrem de rotunjite și o arhitectură extrem de minimalistă. Proiectat complet în alb în interior și în exterior, poate singurul lucru care mișcă casa sunt cei doi frați – copiii proprietarilor.

Scări moderne proiectate într-un mod foarte minimalist – ca tobogan pentru copii

scări-moderne-diapozitive-pentru-copii-design-alb-minimalist-cameră pentru copii

LEVEL Architects din Japonia a proiectat casa unifamilială unică în 2009 în stilul minimalist tipic. Este proiectat complet în alb, în ​​interior se observă doar pardoseala cu aspect de lemn deschis la culoare. Puteți urca cele trei etaje pe scări moderne și apoi alunecați în jos ca și copiii.

Scări moderne care urcă în câteva secunde – glisând în jos

scări-moderne-pentru-copii-slide-design-media-companie-clădire-birouri

Dacă o mare companie media vrea să ofere divertisment real vizitatorilor și, bineînțeles, angajaților de la sediul său, se cere ceva extraordinar, care are o influență pozitivă și cel puțin aduce un zâmbet pe față. Clădirea Corus Entertainment Center din Toronto, Canada a fost proiectată de Quadrangle Architects în 2010 și se dezvoltă în mai multe zone.

Înlocuiți scările moderne cu un tobogan

scări-moderne-pentru-copii-slide-design-media-clădire-companie

Înălțimea podelei poate fi depășită de scările moderne sau puteți aluneca în jos. În locul coridoarelor convenționale, tunelurile inspirate de diapozitivul tunelului conectează diferite zone din clădirea de birouri. O spirală neregulată străbate întreaga clădire, care servește și ca element de legătură de proiectare, dar și ca orientare.

Concept ludic pentru spațiul de lucru – Google Office

scări-moderne-copii-slide-design-google-office

Dacă vă gândiți la concepte extraordinare pentru proiectarea spațiului de lucru, Google Office se remarcă. Caracteristic pentru aceasta sunt diferitele zone care oferă relaxare și varietate în timpul programului de lucru. Fiecare Google House are un concept diferit, de obicei modelat de oraș și de cultura națională. Decembrie 2012 a fost deschisă clădirea de birouri de 8.000 mp din Tel Aviv, Israel.

Scări moderne sau când locul de muncă devine o zonă de joacă

scări-moderne-pentru-copii-slide-design-google-spațiu-vacanță

Designul a fost conceput de studioul de design elvețian Camenzind Evolution. Este inspirat tematic de plajele și cultura Israelului. Accentul este pus pe atmosfera relaxată care ar trebui să-i îndepărteze pe angajați de la muncă în timpul pauzei.

Scări moderne inspirate de toboganul tradițional pentru copii 

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-lemn-birou-balustrade-din-sticlă

Totuși, următorul proiect este de a remodela un restaurant existent în Veneția, California. Suprafața utilă totală este de peste 1000 de metri pătrați și este împărțită în două etaje, care leagă scările moderne. Pe de o parte sunt scări moderne din lemn cu balustrade din sticlă și pe de altă parte – tobogan din lemn.

Scări moderne din lemn cu balustrade din sticlă

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-moderne-balustrade-din-sticlă

Conceptul Chioco Design ar trebui să inspire tinerii angajați activi ai companiei și să se asigure că se bucură de munca lor într-un mediu modern și proaspăt.

Diapozitivul tunelului înlocuiește scările moderne dintr-un penthouse  

scări-moderne-pentru-copii-slide-design-metal-modern-apartament

Arhitecții Turett Collaborativeas au o experiență bună în legarea spațiilor mici într-un mod funcțional și în același timp atrăgător. Un apartament penthouse din East Village, New York, a fost remodelat. Camerele proiectate într-un stil modern, simplu, în care domină culoarea albă, sunt accentuate de un sistem fermecător – toboganul interior este parțial deschis. Toboganul este fabricat din oțel inoxidabil lustruit și poate fi folosit de adulți în locul scărilor pentru a coborî de la etajul superior al apartamentului în câteva secunde.

Scări moderne organizate ca tobogan pentru copii

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-metal-aluminiu-moderne

Scările moderne modelează arhitectura casei

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-alb-sticlă-perete-casă

Scările moderne modelează arhitectura și sunt amenajate atractiv ca un element de viață inseparabil. MaHouse din Paris servește ca un exemplu excelent de design atractiv, care evidențiază înălțimea până la etajul superior. Înclinarea scărilor poate fi văzută și din exterior prin peretele de sticlă. Clădirea în sine este caracterizată prin elemente compensate geometric realizate din panouri de sticlă și construcție din beton.

Scări moderne în stil minimalist 

scări-moderne-pentru-copii-diapozitive-design-alb-sticlă-perete

Casa din interior și din exterior se caracterizează prin forme drepte și proporții geometrice, predominant în alb. Poziția ferestrei permite fluxul direct de lumină în toate încăperile și nivelurile de locuit. Există terase disponibile care par mai mult ca acoperișuri verzi și conferă clădirii o nouă dimensiune.

Scări moderne din lemn

scări-moderne-pentru-copii-slide-design-moderne-tradiționale-maro

Una dintre mai multe vile private – K20, pe faimosul grup de insule artificiale Palm Jumeirah din Dubai, a fost proiectată în 2012 de VSHD DESIGN JLT în stilul tipic modern de viață de lux. Accentele sunt setate de opere de artă contemporane, precum și de contrastul cu mobilierul elegant în nuanțe pastelate ușoare, podele din lemn de stejar foarte închis.