Design interior

Rolul pietrei în designul interior

sufragerie cu accent de perete de piatră

Din Piatra în design interior dintre apartamente, împreună cu lemnul, este cel mai vechi material folosit. Produsele din piatră nu doar simbolizează fiabilitatea și durabilitatea, ci și luxul. Plăcile de marmură sau granit din baie sau din bucătărie creează o atmosferă specială în apartament și ne amintesc de eternitate.

Piatra în design interior – șemineu de piatră minunat în camera de zi

șemineu din piatră living

Piatra în design interior este un material ecologic, durabil și decorativ. Astăzi, posibilitățile de piatră sunt practic nelimitate și, în ciuda faptului că posibilitatea utilizării pietrei în casă ca finisaj este oarecum limitată, își găsește încă fanii. Pereții din piatră sunt un element decorativ minunat. De obicei, pardoselile sunt așezate și cu granit lustruit, care este suficient de puternic pentru a rezista influențelor mecanice și a altor efecte nocive.

aplicarea diferită a pietrei în amenajarea interioară

interior din piatră naturală

Utilizarea pietrei pe hol nu este doar practică, ci și estetică: murdăria și praful de la suprafață sunt practic invizibile. Elementele din piatră naturală devin din ce în ce mai importante în proiectarea camerelor de zi și a dormitoarelor. Placarea pereților din piatră naturală poate fi folosită ca accent în bucătărie.

Piatra și lemnul în amenajarea interioară a bucătăriei

bucătărie amenajare interior piatră-lemn

Din Piatra în design interiorr este, de asemenea, ideal pentru realizarea blaturilor și pervazurilor. Faptul incontestabil este că un blat frumos din granit sau marmură atrage imediat ochiul și va servi proprietarii de case ani de zile. Prezența unui singur element Piatra în design interior poate crea o atmosferă distinctă.

Baie cu design din marmură și lemn

gresie de marmură pentru baie

Proiectare bucătărie – placare de perete cu piatră

  bucătărie-design-perete-placare-piatră

Camera de zi cu zid de piatră naturală

living perete de piatră naturală

Placare de piatră – perete în sala de mese

perete de placare de piatră

Peretele de piatră naturală – punct central în fiecare design interior

perete de piatră naturală accent interior design

piatră întunecată ca placarea pereților în dormitor

dormitor de placare a pereților din piatră închisă la culoare