Design interior

Renovarea apartamentelor îmbină rusticul cu modernul

Renovare apartament-perete din cărămidă-pături de blană-canapea-modernă

acesta este un Renovarea apartamentului și un proiect de upgrade de succes finalizat de Omer Arbel. Apartamentul care a primit această atenție specială se afla într-o clădire istorică. Este situat la 46 Water Street din districtul Gastown, Vancouver, Canada.

Renovarea apartamentului de către Omer Arbel

Apartament-restaurare-omer-arbel-Canada-rustic-modern

O mansardă din clădire s-a bucurat de această transformare și a primit un interior complet nou. O mulțime de lumină inundă în apartament prin luminatoare generoase, ceea ce face din acest apartament un loc foarte frumos de locuit. Designul se bazează pe contrastul dintre vechea istorie a clădirii și noile elemente contemporane ale interiorului.

Renovarea apartamentelor – decorațiuni și blănuri din Africa

apartamente-moderne-restaurare-omer-arbel-africa-deco-blana-masti

Interiorul este organizat în jurul unei noi terase deschise pe acoperiș, astfel încât o abundență de lumină să poată curge adânc în centrul interiorului. Toate celelalte elemente interioare au fost proiectate pentru a sta în contrast puternic cu cadrul original brut al clădirii existente. Drept urmare, pereții de cărămidă, stâlpii de beton și grinzile de lemn au fost după Renovarea apartamentului a pastra.

Bucătărie albă lucioasă

Apartament-restaurare-omer-arbel-bucătărie lucioasă-roșie-cărămidă

În zona de zi, accesoriile se armonizează cu împrejurimile – pături de blană, o măsuță de cafea din palete din lemn, rame de oglindă vintage, sfeșnice, decorațiuni africane și măști. Cel mai mare contrast dintre rustic și modern îl găsim în bucătărie. Bucătăria albă lucioasă și scaunele galbene de bar erau juxtapuse cu cărămizile roșii.

mobilier colorat

46-apă-stradă-bucătărie-apartament-renovare-omer-arbel

bucătărie albă lucioasă și cărămidă roșie

Restaurare de apartamente-perete de cărămidă de bucătărie modern-alb-lucios

terasă

Renovare apartament-omer-arbel-terasse

mozaic albastru în baie

Renovare apartament-omer-arbel-baie-moderna-mozaic-albastru

Strada Apei 46

46-Apă-Stradă-Apartament-Restaurare-omer-arbel