Design interior

Renovare uimitoare a locuințelor moderne de la KNQ Associates

renovare apartament uimitoare

În acest articol, vă puteți bucura de o transformare proaspătă și elegantă a unui mic apartament din Singapore. Designerii acestui minunat renovare apartament modern sunt studiourile KNQ Associates din Singapore, care credeau că spațiul nu trebuie doar să fie renovat, ci și întinerit. În urma acestui ideal, designerii au reușit să creeze un design interior modern cu adevărat unic, inspirat de proprietarul său și de propria personalitate.

Alb și albastru deschis în schema de design – apartament mic în Singapore

alb-albastru-schema-de-design-apartament-modern

the renovare apartament modern în Singapore este un proiect conceput pentru o femeie de succes și mama ei. Locuiesc împreună în apartamentul de 51 mp / 550 mp și decid că locul are nevoie de o renovare completă. După întâlnirea cu clientul, designerii dezvoltă un design care se potrivește cu caracterul lor. Drept urmare, apartamentul simplu cu o cameră este transformat într-un refugiu răcoros și elegant pentru doamnele moderne.

Minunată combinație de culori în micul apartament

alb-albastru-schema-de-design-apartament-mic

Culoarea principală în renovare apartament modern este alb. Pereții și tavanele albe creează o senzație de spațiu mai mare și introduc un aspect luminos curat în zona de living. Diferitele camere au accente puternice de culoare pentru a adăuga vivacitate și energie designului. Zonele deschise de living și de luat masa și bucătăria sunt însuflețite cu elemente de un albastru intens. Dormitorul are, de asemenea, suprafețe viu colorate de albastru deschis moale și maro cald. Mobilierul pentru renovare apartament modern, utilizate în toate încăperile, sunt minimaliste, cu linii și materiale curate. Mai presus de toate, acestea sunt albe, ceea ce completează imaginea de ansamblu a designului. Spațiile suplimentare de depozitare sunt adăugate camerelor, iar spațiile de locuit sunt organizate astfel încât cele două doamne să aibă propria intimitate. Cu mult stil și considerație, KNQ Associates a reușit să creeze un aspect frumos și funcțional renovare apartament modern pentru a crea, în armonie cu stilul de viață și preferințele clienților.

de K.H. Christova

Paletă de culori alb – albastru – idee de design cameră de zi

alb-albastru-design-living-idee-design

Mobilier modern de living

living-mobilier-design-apartament-mic

Interesant cadru de televiziune

raft-perete-cadru-tv inovator

Design de bucătărie albă

design de bucătărie albă

Tatuaj din sticlă în bucătăria albă renovată

sticlă-tatuaj-alb-bucătărie

Zona de recreere – mic apartament în Singapore

zona-de-recreere-apartament-mic-Singapore

interior-apartament-mic

Idee pentru decorarea garderobei

idee de decorare a dulapului

Dulapuri încastrate

sistem-de-depozitare-alb-apartament-mic

renovare apartament uimitoare