Design interior

Reședință modernă exclusivă, cu un fler artistic

de Fernanda Marques Arquitetos Associados

apartament-incitant-design-interior-malibu

Malibu Residence este un apartament mare cu două etaje în însoritul Malibu, California. Creat de studioul din Sao Paolo Fernanda Marques Arquitetos Associados, impresionantul resedinta moderna reprezintă stilul și luxul, create prin funcții moderne și îmbunătățite cu o notă artistică. Ideea sa principală este să scape de obișnuit și să introducă inovația care creează un alt tip de mediu prin tehnologia modernă.

Reședință modernă în Malibu

apartament-modern-malibu-interior

Cu două etaje resedinta moderna oferă o mulțime de spațiu de locuit pentru a satisface fiecare nevoie a locuitorilor. Mobilierul și decorul artistic joacă un rol special în reședința modernă de design. Fiecare piesă este unică și echilibrată cu dimensiunea camerei și cu restul elementelor. Designul este dominat de mobilier italian din catifea, piele, sticlă și metal. Decorul este colorat, proaspăt și umple întregul loc cu energie și culoare.

Colecția unică de chitare – Malibu Residence

unic-chitara-colectie-malibu-resedinta

Etajul inferior al resedinta moderna constă dintr-un spațiu deschis care include toate funcțiile unui spațiu de locuit. Există o bucătărie gourmet conectată la sala de mese, care la rândul său se deschide spre camera de zi. Livingul se conectează la o sală media și la zona mare a piscinei de la celălalt capăt al apartamentului. Camerele sunt ușor accesibile printr-o scară modernă de sticlă și lift. Cel mai important punct este de a crea un singur sentiment de spațiu care curge în exterior prin ferestrele mari de pe fiecare parte.

Reședință modernă – decorarea pereților în sala media

decor-de-perete-modern-resedinta-malibu

Etajul superior al resedinta moderna include zonă de dormit, home theater și sală de gimnastică. Suita principală și dormitorul au vedere specială la zona piscinei, ceea ce pare a fi cea mai impresionantă parte a designului răcoros. Piscina are pereți de sticlă care oferă o vedere uluitoare subacvatică din exterior. De asemenea, iluminatul este foarte eficient și inundă prin trei ferestre mari încadrate de verdeață luxuriantă. Este un mic paradis interior al reședinței moderne.

De K.H. Christova

Scară de sticlă unică în reședința modernă Malibu

scări de sticlă unice

design minimalist de bucatarie intr-un apartament modern

design-bucatarie-minimalist-malibu-Residenz

Accente portocalii în sufragerie

portocaliu-decorare-living

Apartament exclusivist cu fler artistic

apartament-exclusivist-artistic

Candelabru neobișnuit în mov

malibu-residence-candelabru-violet

Decor colorat în camera de zi

decor-colorat-living

Uimitoare piscină interioară din sticlă

uimitoare-piscină interioară-sticlă-malibu-reședință

Reședința modernă de beton în stil colonial integrează vechile ruine de zid