Design interior

Protecție la cădere pentru scări – idei moderne pentru scări de protecție din metal, sticlă sau frânghii

idei moderne pentru protecția scărilor din oțel metalic scări din lemn balustradă scară balustradă scară parapet înălțime parapet vedere laterală vază

O scară frumos proiectată are potențialul de a deveni un punct focal uluitor în fiecare casă și de a pune noi accente. O protecție adecvată împotriva căderii pentru scări vă poate separa camera într-un mod plăcut și modern și, în același timp, poate servi ca o protecție împotriva căderii scărilor. Indiferent dacă scara dvs. este în spirală, plutitoare sau altă construcție, poate fi un centru vizual puternic în casa dvs. Într-adevăr, o simplă balustradă poate transforma orice scară tradițională într-o operă de artă eficientă. Cu toate acestea, atunci când instalați balustrade private conform reglementărilor, există câteva lucruri importante de luat în considerare în prealabil. Din acest motiv, explorăm câteva idei de proiectare și modele pentru dvs. în acest post pentru a face ca protecția împotriva căderii scărilor să iasă în evidență.

Protecție la cădere pentru scări ca inspirație pentru noi modele

Scări de protecție la cădere idei moderne pentru materiale poartă scări design futurist balustradă scară în spirală

Dacă aveți o proprietate cu mezanin, mezanin sau mai multe etaje, protecția împotriva căderii pentru scări nu este necesară doar din motive de siguranță. Reglementările și siguranța barelor nu sunt un motiv suficient pentru a neglija aspectul de proiectare. După cum probabil ați observat în viață, micile detalii fac diferența.

balustrade scări moderne protecție la cădere protecție împotriva căderii scări din lemn pereți albi gresie pardoseală șipci din lemn sipci

Adesea neglijate, scările sunt de fapt un adevărat element de design multifuncțional care permite accesul la etajele superioare. În același timp, o protecție la cădere pentru scări poate separa spațiile interioare și exterioare cu stil și rafinament. Fiecare protecție pentru scări merită, de asemenea, un design potrivit, ceea ce face ca întregul design să arate de înaltă calitate.

idei moderne pentru protectia scarii din otel metalic scari din lemn balustrada scarii balustrada scarii parapet inaltime parapet

Când ne construim interiorul, scara nu este neapărat elementul care beneficiază cel mai mult. Cu toate acestea, puteți schimba acest lucru la următorul dvs. proiect de design adăugând o protecție ușoară și practică la cădere pentru scări, care amintește foarte mult de o partiție.

Noi tendințe în protecția împotriva căderii pentru scări

Balustrade moderne pentru scări, protecție împotriva căderii, protecție împotriva căderii, scară de păianjen similară

Protecția împotriva căderii scărilor este în prezent una dintre vedetele atât în ​​designul interior, cât și în planificarea spațiilor exterioare. Din acest motiv, noua ta misiune ar putea fi să oferi scărilor tale o notă de fantezie cu lemn, metal, sticlă, precum și cu un aspect clasic și inovator. De ceva timp însă, am putut vedea o poartă de scări care intră în interiorul casei, unde se desparte fără a bloca lumina naturală. Deci, dacă sunteți în căutarea unei idei de design și doriți să vă structurați spațiul de locuit în mod eficient, sugestiile noastre vă pot ajuta.

Protectie la cadere pentru scari idei moderne pentru poarta scarii din metal otel beton plante gradina gradini

Tendința în designul interior este asociată cu interioarele deschise și semi-deschise. Primul exemplu este o protecție de cădere special concepută pentru scări. Acest lucru asigură o tranziție lină între exterior și interior. Această protecție împotriva căderii este un filtru vizual în stil industrial într-o casă deschisă, adăugând o notă și un caracter unic interiorului.

Balustradă modernă de protecție la cădere protecție la cădere scări de protecție la cădere perete din beton vedere laterală

Scara este formată din mai multe tije metalice care se extind de la podea până la tavan și astfel devin cu ușurință un element decorativ fără a supraîncărca designul camerei. Datorită construcției sale suspendate, acest mănăstire aproape dă impresia că pluteste în gol. În plus, această scară de balustradă oferă un amestec elegant de lemn și metal care seamănă cu o scară de mansardă contemporană sau o balustradă industrială.

mână de protecție modernă pentru cădere din covor de protecție la cădere cu frânghie

Poarta scării poate servi și ca piesă de mobilier care are diverse funcții. După cum sa menționat deja, ideea de bază a unei protecții la cădere pentru scări este să funcționeze ca un separator de cameră și să promoveze transmisia luminii în același timp. Deci, atunci când alegeți înălțimea și materialul pentru balustrada dvs., puteți alege beton sau lemn. Acest lucru vă garantează un design curat, minimalist, precum și o cameră subtil separată și multifuncțională. Balustrada de protecție împotriva căderii optimizează spațiul și combină estetica cu practicitatea într-una.

Un element decorativ care este autonom și personalizabil

Scări de protecție împotriva căderii idei moderne pentru scări de protecție din casă de scări din oțel de sticlă reflectă fațada exterioară perforată

La fel ca tavanul futurist din lemn sau sticlă pe care îl puteți descoperi în multe case de vis, protecția împotriva căderii pentru scări permite tot felul de decorări. În exemplul de mai sus puteți vedea o versiune inovatoare care permite o fațadă exterioară interesantă, cu ferestre rotunde și o cameră luminată. Decorat cu sticlă transparentă, reflectă formele scărilor de pe fațada de beton și, mai precis, cercurile sale rotunde perforate. Jucăuș și original, această protecție pentru cădere pentru scări se armonizează perfect cu atmosfera lemnoasă de la primul etaj.

Scări de protecție la cădere idei moderne pentru porți de scări metalice formează rafturi din oțel

Iată un alt model spectaculos și interesant, care va atrage cu siguranță iubitorii de arhitectură minimalistă. Executat într-un stil vizual și grafic, această protecție pentru scări este alcătuită din multe pătrate metalice. Acest lucru îl face perfect pentru orice interior contemporan. Ca bonus, există rafturi care se formează în mijlocul liniilor și care economisesc cu adevărat spațiu. Deci, dacă doriți să utilizați optim o dimensiune limitată a camerei sau un spațiu de locuit, această variantă este fără îndoială un succes absolut.

Reinventați părțile laterale cu protecție de cădere de ultimă generație pentru scări

balustrade scări moderne protecție la cădere din frânghii scări de protecție la cădere scări din beton

Lumea decorului modern nu încetează să se reinventeze și ne oferă în fiecare zi inspirație nouă. Acesta este și cazul cablului, care este transformat într-o poartă inovatoare pentru scări. Acest lucru poate aduce originalitate și caracter balustradei dvs..

balustrada scării moderne frânghii de protecție la cădere fotoliu canapea covor scară de protecție la cădere

În plus, această idee este o modalitate excelentă de a vă asigura scările. Curiosul dintre voi poate rămâne cu el pe măsură ce varietatea noastră largă de modele elegante continuă. În galeria noastră foto veți găsi inspirație funcțională pentru interior și exterior. Așadar, cedați noii tendințe de decorare și învățați cum să vă împărțiți în stil.

Poarta scarii cu rol dublu

Scări de protecție împotriva căderii idei moderne pentru materiale poartă scări design futurist alb

Protecția împotriva căderii pentru scări îndeplinește de obicei două obiective în designul interior al unei case. Pe de o parte, aceasta servește în primul rând ca măsură de securitate și, în același timp, asigură intimitate și o ambianță frumoasă în camere. Pe de altă parte, protecția împotriva căderii joacă, de asemenea, un rol decorativ și acționează ca un accesoriu cu tot felul de modele interesante. Varietatea acestor modele pe care le poate oferi un astfel de separator de cameră aduce, de asemenea, numeroase opțiuni de design.

Protecție cădere poartă scară metal model oriental masă masă modern design minimalist scandinav bucătărie insulă bucătărie chiuvetă

Următoarea sugestie inspirațională, referitoare și la ecranele de perete deschise, se găsește de obicei în arhitectura indiană și islamică. Designul se sincronizează cu stilul modern general al acestei bucătării, în care formele geometrice lasă lumina să treacă.

Scări de protecție împotriva căderii idei moderne pentru materiale de poartă de scări combină designul modern modern

Un alt design popular pentru construcția de scări la modă, care se concentrează pe accentuarea liniarității elementelor subțiri din lemn. Lamelele de lemn paralele prezentate aici sunt conectate între ele într-un model aparent aleatoriu. Un astfel de design se potrivește cu designul interior contemporan. Modele similare pot avea lamele de lemn mai groase sau pot juca cu diferite proporții pentru a evita un model complet liniar și un aspect monoton. Rezultatul poate fi o protecție de cădere sculpturală pentru scări care iese în evidență într-un mod subtil și elegant.

balustrade scări moderne protecție la cădere protecție împotriva căderii scări din lemn pereți albi gresie pardoseală șipci din lemn lamele din lemn canapea orizontală șah

O abordare similară, dar în același timp diferită, se caracterizează printr-un model orizontal. Puteți utiliza un astfel de design pentru a sublinia geometria unei camere sau în combinație cu modele contrastante. În acest caz, ecranul se potrivește cu covorul, care are la rândul său o serie de linii paralele și un model simplu.

balustradă scară modernă protecție la cădere scară de protecție la cădere scări din lemn ușă glisantă din sticlă bibliotecă compartimente de depozitare gresie iluminare scară

O altă strategie excelentă este transformarea peretelui scării într-un spațiu de depozitare sau bibliotecă. Ca urmare, secțiunea inferioară este o serie de rafturi, în timp ce secțiunea superioară este o protecție simplă la cădere pentru scările din lemn. În combinație, cele două modele maximizează funcționalitatea spațiului fără a neglija stilul.

Folosiți materialele potrivite

balustradă scară modernă protecție la cădere protecție la cădere scări iluminare gresie balustradă balustradă scară aluminiu

După cum am indicat deja, fiecare mic detaliu joacă un rol important în proiectarea generală a unei case de scări. Aceasta include componente precum materialele, suprafețele și culorile utilizate, precum și detalii mai mici, cum ar fi iluminarea scărilor. În acest caz, lumina caldă de pe marginea inferioară accentuează protecția la cădere pentru scări.

Scări de protecție împotriva căderii idei moderne pentru paie pentru scări paie moderne design modern casă de plajă combina

La proiectarea acestei protecții pentru scări, arhitecții au încercat evident să pună la îndoială abordarea tradițională a caselor de pe plajă. Strategia dvs. implică o scară din lemn încadrată de două pânze țesute pentru a crea un ecran de confidențialitate îngrijit. În plus, această protecție împotriva căderii pentru scări surprinde și caracterul apartamentului.

balustrade scări moderne protecție la cădere protecție la cădere scări din lemn lamele din fier lamele din lemn orizontale moderne podele combinație

O altă opțiune de design interesantă este de a combina scările și protecția cu elemente de design, cum ar fi modele continue și detalii potrivite. În acest caz, balustradele de protecție împotriva căderii devin o continuare a benzilor de rulare, care sunt distanțate în același mod. Cu toate acestea, diferența de culoare le identifică ca caracteristici separate.

Scările de protecție împotriva căderii combină idei moderne pentru bețe de poartă pentru scări, design modern și modern

Scările independente necesită, de obicei, două protecții laterale de cădere care le încadrează și vă permit să determinați înălțimea parapetului în mod diferit. Combinând oțel, șine metalice și lemn, porțile scărilor de acest tip pot deveni, de asemenea, punctul culminant al planului deschis.

balustradă scară modernă protecție la cădere scară de protecție la cădere scări din lemn de culoare închisă sticlă combinație pereți albi

De asemenea, este posibil să combinați mai multe concepte diferite atunci când protecția împotriva căderii este proiectată pentru scări pe mai multe niveluri. O variantă eficientă este utilizarea de materiale și modele diferite pentru fiecare etaj. Plăcile largi și întunecate din lemn și balustrada scărilor din sticlă din acest exemplu ilustrează succesul acestei strategii.

Introduceți sticla

Protectie la cadere pentru scari idei moderne pentru poarta scarii din semineu din sticla stabil rustic

Din acest motiv, protecția la cădere din sticlă groasă poate fi, de asemenea, o opțiune bună dacă, de exemplu, doriți să lăsați lumina să treacă. Un cadru metalic îi poate oferi, de asemenea, stabilitatea de care are nevoie, păstrând în același timp designul simplu și modern. Această abordare funcționează bine pentru interioarele minimaliste în stil industrial.

balustrada scării moderne protecție la cădere protecție la cădere scări protecție la cădere scări tavan din lemn închis combinație de sticlă perete despărțitor alb bandă de imagine

Designurile personalizate pot fi, de asemenea, utilizate pentru a obține rezultatele dorite. Aceste două case de scări sunt conectate, de exemplu, printr-un perete de sticlă. Rezultatul este un design continuu care conectează interiorul cu terasa exterioară. Scara interioară are, de asemenea, un ecran elegant, alb, cu o bandă de imagine încorporată.

idei moderne pentru protecția scărilor realizate din oțel metalic scări plutitoare scară în spirală

De regulă, sarcina unei protecții la cădere pentru scări să reflecte conceptul general al designului interior. Acest lucru îi permite să devină o parte naturală a decorului în sine atunci când iese în evidență într-un mod dramatic. Cu o protecție adecvată pentru scări, puteți găsi echilibrul potrivit între aspect și funcționalitate.