Design interior

Proprietate elegantă de vânzare în Greenwich Village

Brick Buildings Greenwich Village

Aceste proprietate elegantă este situat în Greenwich Village, New York. Deținut de Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, apartamentul are 631,74 metri pătrați și este încălzit de șapte șeminee. Prețul de vânzare este de 22 de milioane de dolari. Construită în 1846, această casă elegantă și recent renovată este o casă de familie și are o lățime de 25 de metri și păstrează arhitectura și istoricul modului de viață luxos în frumosul sat Greenwich, între Fifth și Universitatea din New York City. Fotografiile sunt oferite de Douglas Elliman Real Estate.

Proprietate elegantă – grădină și parter 

Ceramică-vase-făcute-manual-și-șemineu-Kanen

Nivelul grădinii este echipat cu oțel inoxidabil de la Boffi în bucătăria deschisă și lemn de nuc în sala de mese. Șemineu cu suport pentru cărți din piatră de marmură, rafturi Boffi și unități de depozitare Boffi deschid vederea către partea de sud a apartamentului și terasa cu vedere la grădină. Pardoseli din dale Barr, tavane înalte cu elemente arhitecturale- turnare dentilă numit, coșuri gemene, învelișul original al peretelui exterior și un balcon Julia, de unde puteți intra în grădină, toate acestea prezintă acest lucru proprietate elegantă. Lumini care strălucesc de la tavan la podea, ferestre cu geam termopan din lemn de mahon din sala de mese, care este conectată perfect la zona de living printr-un cadru arhitectural ca intrare.

Proprietate elegantă – etajele rămase

Terasă-verandă verde-canapea-pardoseală din lemn

Etajul pentru oaspeți oferă trei dormitoare. Cea mai mare are o baie cu un design luxos din piatră de marmură, zonă de living și zonă de birouri cu șemineu victorian. Cele două dormitoare mai mici sunt perfecte pentru copiii oaspeților și vizitatorilor familiei și au, de asemenea, propriile băi. Este disponibil și dressing. Etajul proprietarului are un plan frumos, terasă privată, șemineu din piatră introdus și cadă ovală artizanală, gresie de baie cu aspect antic, chiuvete separate, zonă de duș, toaletă și intrare cu ușă de fereastră. Baia principală are propriul șemineu. Sala de activități de la ultimul etaj este iluminată de ferestre supradimensionate în timpul zilei. Rafturi lungi, zonă de joacă, o mică cameră de birou cu dulap și o baie dotată cu material mineral și piatră de marmură. the proprietate elegantă are, de asemenea, un sistem de încălzire, ventilație și aer condiționat în cinci zone, CUIB Termostat cu apă de răcire, controler de lumină cu LED de la Lutron Maestro, echipamente moderne de stingere a incendiilor, purificarea aerului și controlul umidității, șapte șeminee de lucru și iluminat de designer de Arnold Chan.

scaune-simetrice-lemn masiv-masă-decorare perete

 Rame de ferestre pentru șemineu și mahon

Separator de cameră-perete-sufragerie-tapițerie-clasică-întunecată-și-deschisă

Intrare perfectă în sala de mese

Dormitor-cu-șemineu-perete-gri

Dormitor cu șemineu și podea din lemn

modern-mare-baie-rotund-cadă-cadă-duș-cu-uși-rotative

Baie mare, cadă realizată manual din material mineral de calcar

Scaune din marmură și fier-masă-metal-și-plastic

Bucătărie-marmură perete-masă-suprafețe din oțel inoxidabil

Baie-cu-pardoseală-din-piatră-natural-în-stil-retro

Cameră pentru copii-cort-lână-și-lenjerie-textilă

dressing-bare metalice-podea din lemn

Pat cu baldachin-cameră-de-oaspeți-decor-perete-șemineu-cu-marmură-piatră

ultimul etaj-activități-cameră-cărți-tenis de masă