Design interior

Proiectarea tavanului partea 1

Decor-tavan-modern-dormitor

Acum zece sau cincisprezece ani, panourile de perete, podea și perete au jucat un rol major în proiectarea mobilierului Designul tavanului și decor. Astăzi există o mulțime de opțiuni pentru manipularea spațiului de deasupra capului. Să aruncăm o privire la funcția sa în spațiu.

Design modern de tavan

Design modern de tavan

Se crede că pereții, podeaua și tavanul sunt cele trei puncte ale stâlpilor pe care se sprijină întregul interior. Alegerea corectă a Designul tavanului poate transforma magic casa, apartamentul sau biroul. Poate extinde vizual o cameră mică într-o sală mare confortabilă sau chiar poate crea mărire optică de la o înălțime mică. the Designul tavanului ascunde ingineria și înfășurarea cablurilor în siguranță din vedere pentru a proteja spațiul de locuit, nu numai de un scurtcircuit, ci și de o inundație. Materialele moderne, diferite combinații de culori și forme geometrice nu numai că pot fi planificate și decorate corespunzător pentru a crea un aspect atractiv, ci și pentru a crea o atmosferă plăcută.

decor galben de tavan în camera copiilor

decor-plafon-galben-în-camera-copiilor

Pentru a face alegerea corectă înainte de a merge la magazinul de hardware, trebuie să aveți o idee clară despre tipul de plafon, costul materialelor și timpul necesar pentru ca basmul să devină realitate.

formă atractivă pe tavan

pătură atractivă

Dacă noi Designul tavanului dorim să ne schimbăm cât mai repede posibil cu un cost minim, este timpul să ne amintim de experiența bunicilor noștri. În perioadele de deficit total, erau ușor de tratat cu apă, lipici pentru tâmplărie și cretă – acesta era amestecul care era atunci pentru tavan simplu.

Designul tavanului din lemn – accent în camera albă

design-tavan-din-lemn-accent-in-camera-alba

Printre avantajele modernului tavan includ materiale ieftine, în afară de decorațiunile luxoase, dar dezavantajele majore ale acestei metode sunt permeabilitatea la umiditate, posibilitatea crăpăturilor la suprafață, durata lucrului și necesitatea unor proceduri repetate frecvent pentru Designul tavanului.

design elegant de tavan și tapet floral

design-plafon-elegant-și-tapet-floral

tavan pictat în roșu în cameră

cameră-tavan-pictată-roșie

design-tavan impresionant