Design interior

Proiectarea camerelor pentru tineri – idei originale de Denis Khramov

design tineret accente color-perne canapea-covor-alb-mobilier

Vă prezentăm câteva idei de decorare originale pentru modern Proiectarea camerelor pentru tineri de unul dintre cei mai buni și mai inovatori designeri din Europa – Denis Khramov. Proiectele sale creative au multe culori, modele, ornamente, simbolizează bucuria, tinerețea și aduc o atmosferă colorată în casă. Acest lucru face ca mobilierul și accesoriile să fie atât de perfecte pentru o cameră pentru tineri. Stropii de culoare asigură o bună dispoziție și nu doar stimulează imaginația. Învățarea este, de asemenea, mult mai ușoară într-o cameră frumos mobilată. Prin urmare, puteți implementa cu ușurință ideile din acest apartament și în camera pentru tineri.

Design simplu pentru camere de tineret cu elemente decorative

Idei de amenajare a camerei pentru adolescenți

Dacă doriți să vă împrospătați locuința chiar și după ce nu mai sunteți adolescent, vă puteți inspira din aceste idei inovatoare de decorare și le puteți folosi la mobilare. De fapt, ai putea folosi toate articolele originale pentru Proiectarea camerelor pentru tineri poate fi ușor încorporat în noul dvs. design de cameră. Camera modernă pentru tineret nu este doar atractivă, ci și confortabilă. Elementele artistice, paleta bogată de culori și imaginile și ramele de imagini interesante sunt accente importante și piese decorative absolut impresionante. Elemente de stil contemporan hollywoodian pot fi văzute pe perete. mobilierul minimalist se armonizează cu întregul aspect simplu al camerei.

Design creativ pentru camere de tineret hi-tech

Design colorat camera de zi Perne colorate

the Proiectarea camerelor pentru tineri ar trebui să aibă cu siguranță o notă hi-tech. CD-urile și DVD-urile pot fi lăsate pe un sistem de rafturi minimalist. De asemenea, poate fi văzută o zonă pentru computer. Ferestrele mari sunt cochete și lasă să intre mai multă lumină. Apartamentul modern pentru tineri constă adesea dintr-un living mai mare cu o zonă de bucătărie mai mică. Denis Khramov ne oferă un blat clasic de bucătărie alb și iluminat creativ suspendat.

Idei pentru decorarea camerei adolescenților – obiecte de artă modernă

Camera de tineret a biroului la domiciliu

Înfrumusețați apartamentul cu ideile inovatoare de decorare din Denis Khramov. Pernele colorate și imaginea lui John Lennon sunt combinate elegant cu covorul neregulat în zebră. Pe cealaltă parte este o mică masă de marmură cu modele în stil japonez. Unul atât de uimitor Proiectarea camerelor pentru tineri caracterizată printr-o atmosferă avangardistă, o varietate de materiale și nuanțe.

Design atractiv

Covor zebra design covor idei simple de design zebra

Mobilier modern de sufragerie – design simplu de mobilier

Insula de bucătărie albă - Denis Khramov

Originalitate și frumusețe într-un stil minimalist

Idei de design pentru sufragerie albă

Idei pentru zona computerelor – design clasic și în același timp actualizat al camerei pentru tineri

Masă albă design birou la domiciliu