Design interior

Placi de perete și tavan de la Troldtekt potrivite pentru fiecare cameră

Placare de perete și tavan de Troldtekt strălucitoare

the Placare de perete și tavan von Troldtekt poate fi caracterizat cu și un termen – desigur. Toate panourile acustice sunt realizate din materiale complet naturale. În zilele noastre, utilizarea materialelor ecologice devine o tendință.

Placi de perete și tavan de la Troldtekt pentru clădiri publice

Placi de tavan de perete din biblioteca Troldtekt

the Placare de perete și tavan von Troldtekt este fabricat din lemn natural din Danemarca. Scopul principal al panourilor este de a neutraliza acustic zgomotul. Compania este unul dintre liderii pieței în acest domeniu și produce panouri foarte practice, cu un design elegant, care se potrivesc în orice cameră. Aceste panouri acustice sunt ieftine, clasice și standardizate. Sunt potrivite pentru toate tipurile de clădiri publice – piscine, clădiri de birouri, spitale, hoteluri și școli. Panourile de perete de la Troldtekt combină între ele aplicația practică și designul frumos. Utilizarea materialelor naturale crește eficiența.

Placarea de perete și tavan poate fi folosită și foarte practic acasă

Placare de perete și tavan de Troldtekt küche

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui lucru Placare de perete și tavan este flexibilitatea. Aceste panouri acustice pot fi proiectate și amestecate în toate combinațiile posibile. Deci, vor arăta întotdeauna unice și interesante și vor satisface cererile multiple ale clienților. Plăcile pot fi ajustate la orice tip de suprafață și sunt disponibile în multe culori diferite. Astfel, puteți adapta panourile acustice la orice interior și design. Mărimea și forma sunt, de asemenea, destul de diverse. Acest placaj practic și frumos de tavan și perete cu design flexibil și aspect elegant va face ca interiorul dvs. să arate mai confortabil, primitor și foarte plăcut.

Panourile acustice pentru tavan în clădirile de birouri

Placare de tavan de perete de la clădirea de birouri Troldtekt

 Designul acoperișului de Troldtekt în piscină

Placari de perete si tavan de piscina Troldtekt

Design elegant al acoperișului în cantină

Placare de tavan de perete de la cafeneaua Troldtekt

Panouri acustice în clădiri publice

Placare de perete și tavan de la Troldtekt mensa

Panourile acustice pentru tavan în școală

Placare de perete și tavan de camera sport Troldtekt