Design interior

Placare confortabilă din lemn de către Bertram Architects

Un studio de scriitor fabulos din Los Angeles

Lookout-Residence-Bertram-Architects-am-hügel

Construit sub vegetație luxuriantă, semi-tropicală, acest studio fabulos de scriitor se cufundă în panta stâncoasă. Este sanctuarul perfect pentru creativitate. Interiorul se bazează pe un stil foarte confortabil și elegant Placare din lemn în design interior. Aproape monahală prin simplitatea sa, casa este un festival al lemnului în interior și în exterior.

Panouri confortabile din lemn în studioul scriitorului

Scriitor-Atelier-Bertram-Arhitecți

A fost ales un lemn cald, strălucitor, pentru a îmbrăca exteriorul. Acest lucru ajută la unirea stilului minimalist cu mediul său natural. Deși strict liniară, structura se potrivește cu împrejurimile sale datorită dispunerii eșalonate a clădirilor și teraselor. Frunzele din jur înmoaie parțial geometria casei.

Reședință Lookout cu lambriuri din lemn în schema de design interior

Lookout Residence fără piscină

În interior, designul minimalist a fost continuat lin în toată casa. Accentul dominant este pe asta Placare din lemn Interior. Acest lucru permite un mediu foarte confortabil și primitor pentru locuitorii casei. Mobilierul devine o extensie a structurii principale. Paturile, dulapurile și zona de lucru sunt proiectate cu grijă în interiorul din lemn. Folosind același lemn moale ca și pardoseala, se obține un efect subțire. Casa este o oază de calm și relaxare care beneficiază de proprietățile calmante ale lambriurilor din lemn în design.

culoare lemn cald

mobilier cald din lemn

Datorită poziției minunat ridicate a casei, o vedere panoramică spectaculoasă este adusă prin deschiderile mari ale ferestrelor. Acestea pot fi savurate de la biroul scriitorului, deci vor stimula fără îndoială creativitatea. Acoperirea cu lemn din interior este, de asemenea, extinsă pe terase. Oferă alte oportunități de relaxare și reflecție din locația primordială retrasă. Materialele moderne au fost folosite ca un compliment pentru lambriurile din lemn în schema de proiectare. Betonul și metalul la exterior sunt lăsate fără ornamente. Calitățile voastre interioare se bucură în starea lor de bază. Interiorul casei oferă o schemă de culori neutre simple ca fundal pentru bogăția lemnului. Culorile accent sunt introduse cu ușurință pe interiorul din lemn, cum ar fi portocaliul vibrant din baie.

bucătărie deschisă conectată la living

bucătărie deschisă, conectată la living

Această ascunzătoare confortabilă oferă o evadare perfectă pentru un scriitor ocupat care dorește să scape de problemele și întreruperile din viața de zi cu zi.

de Jaz

Panouri din lemn în bucătărie

bucătărie de placare a lemnului

schemă de culori neutre în sufragerie

cameră de zi cu culoare neutră

placare-panouri-rafturi din lemn

Sala de mese cu vedere uluitoare

Lookout-Residence-dining-room-breathtaking-view

Scară de sticlă Lookout Residence

dormitor de placare din lemn

Lookout-Residence-mobilier-din-lemn-design-baie

iluminat magic de noapte

Lookout-Residence-Bertram-Arhitecți-după-iluminare

Lookout-Residence-panoramic-view-Los-angeles