Design interior

Peretele modern pentru imagini: sfaturi despre cum să creați un captator de ochi perfect

Idei de proiectare perete imagine diferite formate de cadre foto

Imaginile înfrumusețează mediul de viață. Transformă o cameră de zi într-un loc de adunare confortabil. Acestea fac din bucătărie un loc răcoros în care pur și simplu vă simțiți cel mai confortabil la o petrecere. Și fac din dormitor un loc de vis. Există nenumărate moduri de a atașa imaginile: într-un cadru, pe pânză, ca un polaroid fixat pe perete? Pereții galeriei care armonizează diferite cadre și imagini și formează astfel un întreg mare din părți individuale mici sunt în prezent populare în multe locuri. Cum proiectați un perete de imagine și ce este necesar pentru acesta? Află aici.

Proiectați un perete cu imagini: găsiți peretele, selectați fotografii, determinați cadrul

perete de cărămidă vopsit alb în sufragerie verde sertar tablou perete tablou motive rame negre

În primul rând, ai nevoie de un perete. Ar trebui să fie pe scară largă și să fie pusă în lumina potrivită, pentru că atunci lucrarea generală arată cel mai bine. Unde este exact depinde de tine. Colțuri populare, proeminente, care sunt descoperite de fiecare vizitator? Sunt potrivite în special pentru fotografii grozave din ultima călătorie, preferate de familie sau o compilație de naturi moarte selectate cu drag. Ar trebui să fie poze mai private, mai intime? Apoi, în dormitor, în hol, în fața apartamentelor private sau chiar acolo unde pot fi apreciate în mod special, fără a fi descoperite de toată lumea imediat..

În funcție de perete și selecția imaginii, există și rame pentru acesta. Cadrele întunecate simple oferă contrast și o linie clară. Rame albe, poate și jucăușe, fac un pas înapoi puțin și părăsesc camera pentru a lucra. Exemplarele colorate, aruncate sălbatic, fac ca totul să fie funky și să atragă privirea. Cadrele baroce cu ornamente fine din aur și elemente florale jucăușe, de asemenea, arată minunat. Această alegere depinde pur și simplu de propriul stil și de restul mobilierului. Merită, de asemenea, să vizitați piețele de vechituri și să creați o colecție de obiecte speciale – obiecte de colecție care să vă scoată și fotografiile preferate.

Perete de imagine în dormitor fără cadru Imagini pe pânză

De asemenea, cadrele își solicită propriile imagini, motiv pentru care este logic să aveți această alegere împreună mai întâi și apoi să mergeți la tipărire. De exemplu, cadrele pentru pânze trebuie să fie căptușite corespunzător, în timp ce cadrele plate cu geamuri se potrivesc împreună cu imaginile tipărite. Ideea de a lucra cu pânze aduce o altă atingere interesantă aici, deoarece imprimarea pe suprafața structurată este o altă caracteristică specială care este adusă aici.

Aducerea unei fotografii pe o pânză, este o joacă pentru copii astăzi. Imaginea dorită este trimisă producătorului online, împreună cu informațiile relevante privind dimensiunea și grosimea. Produsul finit este apoi livrat acasă. Și aici, gustul personal decide ce imagine devine motivul dorit. Și dacă vă place complet fără cadru, ați ajuns în locul potrivit cu pânze, deoarece acestea pot deveni singure un zid excelent. De exemplu, oricine a făcut o fotografie cu funcția panoramică sau cu un unghi extrem de larg ar putea face asta rezultatul formatului peisaj pe mai multe pânze care sunt agățate una lângă alta. Practic: formatul pânzei ar trebui să sublinieze motivul. Acest lucru este posibil în mai multe direcții. Apusul poate fi implementat într-un format de peisaj îngust sau imaginea Turnului Eiffel în format portret.

Pereții cu imagini creează rame de diferite dimensiuni

Imagini: ceea ce se potrivește?

Perete? Verifica! Cadru? Verifica! Poze? Aceasta este o alegere dificilă, deoarece, spre deosebire de piesele montate individual, fotografiile devin o operă totală de artă atunci când sunt combinate pe un perete de imagine. Aici poate fi destul de interesant să amplasați un prim-plan al pieței condimentelor cu flori mov de lavandă lângă perdelele fluturătoare ale camerei de hotel. Obiectele tăiate arată interesant și, chiar dacă nu au niciun sens sau atrag atenția individual, sunt un joc de căutare minunat atunci când sunt combinate, ceea ce face observația interesantă și permite spectatorului să descopere noi detalii.

Selecția se poate baza pe o anumită temă, dar poate impresiona și prin contrastul său. Este important să echilibrați acest lucru cu cadrul. Poze super colorate Lomo? Sunt grozave, dar arată deosebit de artistic atunci când sunt calmate și ordonate de rame simple, simple. Poze de nuntă, foarte clasice în alb, cu ipostaze iubitoare și prim-planuri de inele, buchet de mireasă și tort de nuntă? Arată deosebit de bine în cadrul magnific baroc, care conferă motivului simplu un cadru atrăgător.

Imaginea alb-negru atârnă pe perete într-o ramă neagră

Alege, încadrează, atârnă

Odată selectată, imprimarea trebuie inițiată: aici este important să acordați atenție dimensiunii cadrului și să imprimați imaginile în formatele corecte. Micile discrepanțe pot fi uniformizate cu pasparturile, iar tăieturile pot funcționa bine. Apoi încadrați și asamblați. Mixarea și potrivirea sunt permise astăzi pe perete – dacă sistemul este urmărit în mod consecvent, ceea ce uneori poate însemna mai mult efort decât agățarea pozitivă a imaginilor în rânduri pe perete. O posibilitate este de a aduce forme geometrice stricte pe perete cu ajutorul multor rame identice.

Un sfat important în acest moment: ajută enorm să încercați în prealabil constelația potrivită și să o așezați pe podea, astfel încât să deveniți conștienți de efectul culorilor și puteți crea fluxul potrivit. Acest lucru funcționează mai bine decât mutarea și îndepărtarea cuielor de pe perete după aceea. Timpul și răbdarea sunt necesare aici, uneori lăsându-l singur și uitându-l din nou mai târziu. Doar atunci când s-a luat decizia finală este necesar să se măsoare, să cuie și să închidă. Admira. Și dacă există noi fotografii frumoase după următoarea călătorie, pur și simplu schimbați-le.

Peretele galeriei cu o mulțime de rame albe zicând poze alb-negru artă

(Imagini: unsplash.com Lefty Kasdaglis, Alexandra Gorn, Jonny Caspari, Natasha Welingkar, Vladimir Mokry CC0 1.0)