Design interior

O capodoperă în designul interior de apartamente moderne

„Township Solln” de Boris Koy

iluminat-magnetic-apartament-boris-koy

Ultimii trei ani au avut un mare succes pentru Boris Koy și propriul său studio de design. Împreună cu echipa sa, el ne-a oferit o mulțime de idei uluitoare în amenajari interioare apartamente moderne afișate. Acest articol este dedicat exact uneia dintre capodoperele sale. „Township Solln” fascinează prin designul său interior minimalist, care poate fi caracterizat prin simplitate, lux și originalitate.

Vedere a designului interior de apartamente moderne din München

apartament-minimalist-interior-munich

Hotelul este situat în centrul orașului München, unul dintre cele mai moderne și progresiste orașe din Germania. „Township Solln” este un proiect urban, conceput cu o afinitate pentru eleganță, delicatețe și confort, înconjurat de o frumusețe nepământeană. Un astfel de amenajari interioare apartamente moderne poate fi ales de oameni care știu ce vor din viață. Și unul dintre acele lucruri pe care le dorești este luxul absolut.

“Township Solln” cu design interior interior apartament alb

apartament-modern-design-interior-minimalist

Liniile curate și măreția fiecărei părți și colțuri din aceasta amenajari interioare apartamente moderne fuzionează într-o singură armonie. Sursele de iluminare construite în toate camerele – podea, dulapuri și tavan – adaugă o strălucire întregului apartament într-un mod fantastic. De asemenea, creează un sentiment de mister peste tot Apartament cu design interior minimalist adăugat. Elementele albe și mobilierul par a fi singura alegere pentru acest basm al ușurinței.

idee de iluminat magic sub sistemul de rafturi

magie-iluminare-idee-sub-raft-sistem


Albul și lumina sunt cele mai importante simboluri din amenajari interioare apartamente moderne. Acestea sunt combinate cu alte materiale precum sticla, marmura și oțelul. Unele elemente din lemn sunt adăugate pentru contrast – în anumite părți ale podelei, mobilierului și spațiilor de locuit. Damascul de piele al canapelei și fotoliile, împreună cu șemineul, aduc o anumită căldură acestui frig, dar uimitor amenajari interioare apartamente moderne.

Abigail

    baie mare, cu linii curate

baie mare-linii limpezi

chiuvetă mare în baie

baie-chiuvetă mare


cabină de duș mare din sticlă – design modern de baie

cabină de duș mare din sticlă-design-baie-modernă

idee de viață modernă pentru Badezimmer

idee-de-living-moderna-baie

“>