Design interior

Modern Family Apartment – Un spațiu de locuit contemporan cu tonuri minimaliste

apartament modern de familie living contemporan living minimalist canapea covor rustic lampă suspendată fereastră

Acest apartament modern de familie din Brovary, Ucraina a fost proiectat de Za-Za Interior Design. Planificarea planului a fost limitată de faptul că toate ferestrele sunt pe o parte a clădirii. Scopul principal a fost crearea unui apartament de familie funcțional și modern pentru un cuplu tânăr cu copii pe o suprafață totală destul de mare. Una dintre cele mai mari provocări cu care s-au confruntat designerii a fost să se asigure că există suficientă lumină naturală în apartament.

Alegerea tonurilor de culoare potrivite pentru casa modernă de familie

apartament modern de familie living contemporan living minimalist canapea covor rustic masa de luat masa raft tv

Din acest motiv, designerii au planificat trei camere în jurul zonei ferestrei: camera de zi principală, camera copiilor și camera biroului. Acesta din urmă este conectat la bucătărie prin uși de sticlă din podea până în tavan. Acesta este un mod ingenios de a aduce lumină naturală în interiorul casei. În acest caz special, bucătăria-cum-living servește ca punct focal al pătuțului, precum și un punct de întâlnire pentru întreaga familie.

apartament modern de familie living contemporan living minimalist canapea covor lampa suspendata rustica

Canapeaua și masa de luat masa sunt poziționate una lângă cealaltă, astfel încât fiecare element de mobilier să îndeplinească un rol strategic inteligent. Imaginația creativă a designerilor a făcut posibilă tinerilor un spațiu de locuit contemporan, prin care proiectul impresionează prin individualitate și forme și culori minimaliste. În același timp, ar trebui creat un interior neutru, precum și accente personale pentru casa modernă a familiei.

apartament modern pentru familie, potrivit pentru copii, raft pentru copii, perete, ecran plat, masă din lemn, design industrial

Gusturile contemporane favorizează diferite decorațiuni și din acest motiv designerii de interior au atârnat pe pereți arta abstractă și poze. Un exemplu în acest sens este imaginea unei balene care poate fi văzută în sufragerie. Blatul din lemn al mesei contrastează cu stilul modern și creează o atmosferă rustică și ușor industrială în sufragerie. Astfel de combinații conferă apartamentului mai mult caracter și proprietăți individuale care subliniază anumite caracteristici.

oglindă baie lambriuri din lemn zid de cărămidă cărămidă dulap alb

La proiectarea acestui proiect, designerii au trebuit să gândească într-un mod potrivit pentru copii. Au încercat să facă acest lucru adăugând câteva elemente din care interiorul a început să arate mai la modă. De exemplu – inserții de beton brut, spre deosebire de modelele florale delicate. În același timp, au proiectat alte forme destul de tradiționale, cu un perete de cărămidă vopsit în alb. Totul este conceput astfel încât iluminarea cu lumină LED să creeze o atmosferă caldă în interior și să contrasteze betonul rece.

Design interior cu elemente clasice

birou camera tapițată canapea de perete culoare colorată grinzi din lemn fereastră ușă scaun birou laptop vedere clădire rezidențială lumina soarelui

Schema de culori aleasă pentru interior este formată din nuanțe de gri și alb care se potrivesc perfect cu elementele din lemn. De asemenea, designerii au lăsat grinzile originale din lemn pe tavan în camera biroului. Împreună, aceste culori creează un efect incredibil de naturalețe, libertate și liniște, care sunt perfecte pentru o casă modernă de familie.

dormitor imagine întunecată iluminare tonuri gri gri combinație de culori maro

Dormitorul și baia, precum și toate celelalte camere, au, de asemenea, o iluminare integrată simplă și practică, care se potrivește perfect întregului mediu. În dormitor există un efect de lumină interesant în spatele patului. Acest lucru creează pereți gri mai calzi, înmoaie fundalul și creează o atmosferă cu adevărat individuală. Bucătăria este, de asemenea, păstrată minimalist, în timp ce camera este echipată cu tehnologie de ultimă oră. Livingul are, de asemenea, ferestre mari, din podea până în tavan, prin care locuitorii pot experimenta viața în aer liber.

arta abstracta imagine perete iluminat canapea dulap pardoseala din lemn gresie tavan beton

Cu un astfel de spațiu de locuit deschis, designerii au optat pentru diviziunea de camere menționată mai sus în trei zone: o zonă de divertisment, o zonă de luat masa și o zonă de bucătărie. Apartamentul modern de familie oferă confort și confort în timpul zilelor reci de iarnă pe vreme rea, ceea ce se întâmplă adesea în această regiune.

Proiectați individual un apartament modern de familie

camera de studiu ceas de perete radiator culoare colorata grinzi din lemn fereastra de sticla lumina aer conditionat

De asemenea, designerii de interior au încercat să maximizeze cât mai mult posibil lumina naturală, dar și-au permis niște zone mai întunecate care adaugă mai multă intimitate. În interior, designerii au folosit o varietate de elemente grafice care permit un interior elegant, proaspăt și geometric. Acestea pot fi găsite pe perne, pereți, în camera copiilor, pe podele și în zona de intrare.

camera copiilor dulap minimalist lampă suspendată zonă de relaxare pernă birou scaun perdea jaluzele pardoseli laminate

Acest spațiu de locuit contemporan oferă un mediu confortabil, funcțional și modern. Echipa a făcut o treabă excelentă creând spații potrivite pentru copii, care sunt, de asemenea, plăcute din punct de vedere estetic. Utilizarea lemnului, betonului și cărămizilor în interior ajută, de asemenea, să facă casa modernă de familie să arate clară și curată. Vederea expansivă prin ferestre invită lumea exterioară și creează un loc de relaxare și liniște.

* Site-ul de design interior Za-Za

camera copiilor minimalista alpinism lampa suspendata pat perna birou scaun perdea jaluzele jaluzele parchet laminat

bucatarie echipata bucatarie gri echipata perete spate cuptor marmura bucatarie insula blat

baie cabină de duș chiuvetă radiator oglindă gri cu gresie