Design interior

Mobilier de designer italian pentru casa modernă a lui Cyrus

mobilier italian de cyrus fur deco

Vă prezentăm Cyrus – o companie elegantă din Italia care proiectează și produce mobilier clasic și modern. Compania și-a început activitatea în anii 1970 cu dorința de a ta Mobilier de designer italian să proiecteze cu un anumit simbolism inspirat din dragostea și pasiunea muncii lor. Compania își tratează produsele ca pe piese de artă și această atitudine este cheia pentru crearea cu succes a acestei facilități clasice.

Mobilier de designer italian pentru o atmosferă clasică

mobilier italian by cyrus table din lemn

Cyrus creează Mobilier de designer italian pentru întregul apartament, care este axat pe cerințele moderne ale clienților pentru confort și simplitate. Colecția sa include o gamă largă de produse pentru camere de zi, dormitoare și săli de mese. Acest clasic Mobilier de designer italian creați o atmosferă liniștită și calmă acasă, dar adăugați și un sentiment elegant și răcoritor.

Mobilier de designer italian pentru un interior elegant

mobilier italian prin cyrus dining room

Cyrus îl proiectează pe al său Mobilier de designer italian cu linii simple și pure. Modelele sunt deosebit de potrivite pentru un interior modern. Dar există și modele clasice care sunt proiectate cu detalii rafinate. Acest lucru demonstrează capacitatea companiei de a fi creativă și de a satisface cât mai bine gustul clientului. Designul mobilierului reprezintă formele pure și senzația minimalistă a modelelor.Culoarea predominantă este albul și joacă un rol important în modul în care compania este percepută. Construiește o imagine curată și proaspătă a mobilierului care transmite relaxare și puritate completă. În afară de formă și culoare, confortul minimalist este o parte esențială a percepției pentru Cyrus Mobilier de designer italian. Colecțiile sale sunt concepute pentru a vă face casa mai luminoasă – un loc mai bun, cu un sentiment fericit de confort.

Dormitor alb pentru o senzație de relaxare

mobilier de designer italian de pat alb Cyrus

Colecția Cyrus – eleganță pentru camera de zi

mobilier de designer italian după formă neregulată de Cyrus

Canapea albă cu design clasic

mobilier italian după statuia lui Cyrus

Design modern pentru camera de zi de Cyrus

mobilier italian din canapea cyrus

Dormitorul clasic în alb

mobilier italian din dormitorul cyrus

Design interesant de pat cu cearșaf de trandafiri

mobilier italian de cyrus rosen motiv

Candelabru de cristal din sala de mese pentru eleganță clasică

mobilier italian de candelabru de cristal cyrus