Design interior

Mobilier cu un design minimalist asiatic – 2 idei

mobilier mobilier design minimalist asiatic perete raft gri

Minimalismul modern este uneori perceput ca rece, prea serios sau rar. Aceste camere frumos proiectate pe care vi le prezentăm astăzi arată exact opusul. Împreună combină unul unic Mobilier cu un design minimalist-asiatic cu multă textură, soluții inteligente de stocare și accente de culoare interesante. În cele din urmă, veți obține modele de cameră minimaliste, care sunt profund impresionante. Doar bucurați-vă de fotografiile din galeria noastră de imagini și vedeți singur!

Mobilier cu design minimalist-asiatic în sufragerie

mobilier cu design minimalist asiatic mobilier fotoliu scaun albastru deschis

Primul apartament cu o facilitate cu un design minimalist asiatic se întinde pe 132 de metri pătrați. Ne arată o soluție unică la o problemă: tavanul din sufragerie avea o diferență de înălțime care strică estetica interiorului. Pentru a corecta acest lucru, a fost ales un design teșit, pe lângă o formă înclinată a tavanului. Acest lucru a creat un spațiu care arată mai lung și mai larg. Acest apartament este situat în Taiwan și are un interior modern, cu un design minimalist asiatic. Are un living, sufragerie, bucătărie, suită de oaspeți cu baie, birou și dormitor cu baie.

Mobilier cu un design asiatic minimalist – ax de ventilație în tavan

mobilier minimalist design asiatic beton lowboard tv masuta de cafea

Fiecare cameră este proiectată conform unui plan deschis, astfel încât să poată curge perfect în cealaltă. Când amenajați cu un design minimalist, asiatic, veți întâlni multe linii clare și materiale organice moi, cum ar fi textilele de lux de pe mobilierul tapițat. În ansamblu, se emite un sentiment blând în toată camera, care amintește de pădurile proaspete. Acesta este îmbunătățit de plăcile fine și plăcile de piatră din cameră.

Mobilier cu un design minimalist-asiatic în albastru deschis, gri și violet

mobilier cu design minimalist asiatic canapea alb violet

Zona de zi își păstrează farmecul cu zone de depozitare inteligente, dar sculpturale pe peretele principal, adiacent centrului media. O mulțime de lumină intră în ambianță prin ferestrele din podea până în tavan de-a lungul balconului. Aspectul facilității cu designul său minimalist asiatic este foarte proaspăt și modern. Scaunul albastru fermecător conferă întregii lucruri o notă plină de viață.

Masă modernă în stil minimalist asiatic

mobilier design minimalist asiatic sufragerie iluminat lampă mobilier modern

Zona de luat masa, care se află la doar câțiva pași de zona de zi, are o ușă glisantă transparentă, scaune din lemn scandinave, candelabre în stil retro și jaluzele pe ferestre. Această facilitate cu un design minimalist-asiatic arată foarte aerisită. Biroul de acasă în sine are, de asemenea, un design deschis, cu vedere la camera de zi.

Balustradă minimalistă de fier la intrare

mobilier cu design minimalist asiatic perete despărțitor metalic living

La intrarea în apartament cu o facilitate cu un design minimalist-asiatic, a fost creată o balustradă de fier de la podea până la tavan, care corespunde foarte bine zonei de depozitare de-a lungul peretelui opus. Jachetele, pantofii, cărțile, instrumentele sau alte lucruri importante pot fi depozitate în siguranță acolo, evitând aglomerația din cameră. Deci camera pare mare și deschisă.

Mobilier cu un design minimalist asiatic – balustrada de fier separă scara de intrare

mobilier design minimalist asiatic balustradă scară stil fier

De la scări până la dormitorul matrimonial cu mobilier cu un design minimalist-asiatic, aveți o vedere neobstrucționată a zonei de zi de mai jos..

Mobilier cu spațiu de depozitare – unitate de perete cu efect plutitor

amenajare design minimalist asiatic încorporat perete iluminat indirect plutitor

Spațiile de depozitare pentru decorațiunile atent selectate sau comorile de artă conferă apartamentului o notă foarte personală fără să pară frivol. Ne place în mod deosebit interacțiunea texturilor și culorilor din mobilier cu un design minimalist asiatic în zona de living. Camera este caracterizată de o mulțime de neutri reci, cu câteva apariții de violet, albastru deschis, verde aici și acolo.

Aruncă o privire în interiorul minimalist asiatic al biroului de acasă

mobilier cu design minimalist asiatic lampă de sufragerie modernă

Din camera de zi cu mobilier cu un design asiatic minimalist, puteți arunca o privire la biroul de acasă, precum și la bucătărie și zona de luat masa..

Mobilier cu design minimalist asiatic – cameră de zi și bucătărie

mobilier cu design minimalist asiatic fotoliu parchet albastru deschis

Designul minimalist asiatic din bucătărie este ușor și aerisit, ca și restul zonelor de luat masa și de zi, cu aparate de bucătărie moderne, multă lumină naturală, accente din lemn și mult spațiu de depozitare. Plăcile netede și accentele de sticlă le fac să pară și mai moderne, fără a fi sterile.

Scaune albe ca mobilier pentru zona de luat masa

mobilier cu un design minimalist asiatic masă scaune de masă alb

La amenajarea cu un design minimalist asiatic, divertismentul a fost luat în considerare, de asemenea: elementele esențiale se găsesc de-a lungul peretelui din zona de luat masa. În plus, ar putea fi cu ușurință un bufet atunci când organizezi petreceri.

mobilier cu design minimalist asiatic ceas de perete bucătărie luciu ridicat

mobilier cu design minimalist asiatic ușă pliabilă albă scări de oaspeți

Pe peretele de lângă scări veți găsi uși pliante care ascund o toaletă pentru oaspeți și spațiu de depozitare. Aceste camere trebuie ținute departe de centrul apartamentului, cu o facilitate cu un design minimalist asiatic.

mobilier design minimalist asiatic dulap încorporat dormitor pat pilon

Dormitorul este împărțit în două zone de un dulap mare, fără a face camera cu mobilierul cu un design minimalist asiatic să pară mai mică. În schimb, este o utilizare inteligentă a spațiului și o soluție la problema depozitării hainelor.

mobilier design minimalist asiatic hol dulap parchet luminos

Dulapul ca o facilitate cu un design minimalist asiatic este echipat cu uși glisante, sertare și rafturi deschise.

mobilier cu design minimalist asiatic scaun de baie oglindă galbenă

Acesta este, de asemenea, un strop de culoare în acest interior, scaunul galben strălucitor stă în fața oglinzii de machiaj lângă dulap și face dormitorul și mai vesel.

mobilier design minimalist asiatic pat înclinat dormitor dulap modern

Există, de asemenea, o unitate de depozitare unică, înclinată, lângă pat. Este o altă parte a facilității cu un design minimalist asiatic și oferă spațiu suplimentar pentru memorabilii care pot fi afișate aici.

mobilier cu design minimalist asiatic perete panouri din lemn dormitor

Pe scurt, putem spune că acest apartament cu mobilier cu un design minimalist asiatic este un exemplu perfect al modului în care spațiul disponibil este utilizat la maximum și poate fi adaptat nevoilor actuale ale rezidenților în ceea ce privește spațiul, depozitarea, forma și funcţie.

Mobilierul cu perete de cărămidă cu design minimalist asiatic accentuează camera de zi

Pe al doilea spațiu de locuit de 165 de metri pătrați, al doilea apartament combină cele mai bune tradiții vechi și noi în designul interior cu o facilitate cu un design minimalist asiatic. S-a întors în Taiwan, este nou construit și are un aspect ciudat. Este casa perfectă pentru cineva care apreciază frumusețea designului modern amestecat cu clasic. În această atmosferă plină de farmec, cu siguranță nu este o sarcină complicată. De îndată ce intrați în apartament cu mobilierul cu un design minimalist asiatic, veți fi fermecați de un perete albastru strălucitor care dă tonul restului casei..

mobilier cu design minimalist asiatic perete despărțitor TV

Zona de zi cu un design minimalist asiatic este decorată de un perete de cărămidă roșie care aduce o anumită textură în cameră. Un centru TV / media încorporat servește ca separator de cameră și păstrează planul deschis al camerei. Pata strălucitoare de culoare în albastru este setată aici de scaun și corespunde perfect cu albastrul din zona de intrare. Roșul cărămizilor se adaugă albastrului și creează un joc interesant de culori în camera, altfel albă. Aceasta aduce o notă plină de viață ambianței. Un covor de pluș, scaune clasice din lemn și lemn natural neted folosit pe rafturi, toate adaugă o anumită moliciune liniilor curate și moderne de-a lungul designului. Credem că lampa de birou antică de pe măsuța de cafea este deosebit de grozavă, valizele vechi care sunt folosite aici ca masă laterală și o lampă de podea modernă lângă canapeaua confortabilă. Mobilierul combină vechiul și nouul într-un amestec irezistibil cu un design minimalist-asiatic.

mobilier design minimalist asiatic decoratiuni antice lowboard lemn

mobilier design minimalist asiatic perete despărțitor raft covor din lemn

În spatele centrului media există spațiu suplimentar de depozitare pentru zona de zi și mai ales pentru biroul de acasă sub forma unui raft încorporat.

mobilier minimalist design asiatic scaun perete despartitor mobilier rustic alb

Fiecare element decorativ și piesă de mobilier este atent selectată și așezată astfel încât, cu un decor cu un design minimalist asiatic, camera să arate bine organizată și frumos proiectată fără a fi rece. Oriunde te uiți, ai o impresie plăcută.

mobilier cu design minimalist asiatic covor antic scaun

Biroul de acasă are o mașină de scris de modă veche, o canapea veche din piele și o mulțime de opțiuni de depozitare. Acestea asigură un design practic al camerei, perfect pentru activități creative. Biroul de acasă cu mobilier cu un design minimalist asiatic este ușor accesibil din zona de zi principală, ceea ce îl transformă într-o zonă de lucru confortabilă.

mobilier cu design minimalist asiatic canapea din piele birou unitate de perete

Accesul ușor la rafturile din spatele centrului media este o utilizare inteligentă a spațiului din instalație cu un design minimalist-asiatic care nu deranjează atmosfera deschisă. Lampa de birou este un element de design unitar și adaugă puțină notă industrială ambianței.

mobilier design minimalist asiatic heimbuero raft beton caramida

Una dintre caracteristicile unice ale acestui apartament este netezimea pereților și a pardoselilor. Aspectul suprafețelor mate este atât atractiv, cât și practic.

mobilier cu design minimalist asiatic birou perete de beton

mobilier design minimalist asiatic mobilier de birou canapea din piele dulapuri raft

mobilier cu design minimalist asiatic sufragerie rustică modernă

mobilier design minimalist asiatic rustic pandantiv lumini suspendate masă

În cameră există o atmosferă rustică ușoară, cu o masă în stil rustic, scaune din lemn și accente calde din lemn.

mobilier design minimalist asiatic dormitor tavan romantic din lemn

Dormitorul cu mobilier cu un design asiatic minimalist este, de asemenea, realizat într-un stil casă la țară, cu pardoseli izbitoare din lemn și grinzi de lemn de-a lungul tavanului. Loviturile romantice, precum un scaun în stil antic, florile proaspete și materialele textile moi fac ca această cameră să fie caldă și primitoare. Este confortabil și modern.

mobilier cu scaune de design asiatic minimalist perdele vintage

Lenjeria de pat albă cu motive croșetate și multă lumină naturală creează un sentiment aerisit suplimentar în cameră. De-a lungul peretelui opus se află un dulap din panouri de lemn, există mult spațiu pentru haine și opțiuni de depozitare perfecte. Este ușor să dormi foarte bine în această cameră cu un design minimalist asiatic.

mobilier design minimalist asiatic grinzi tavan lemn noptiera dulap

Proiecte de Designul fertilității.