Design interior

Lemnul și culorile calde creează o ambianță primitoare într-un apartament spațios din Kiev

lemn și culori calde design interior apartament kiev

Designerii de interior Maxim Doschinsky și Pavel Voitov de la ZOOI Interior Studio au finalizat recent proiectarea unui apartament mare în Kiev, Ucraina. Trei apartamente mai mici au fost îmbinate într-un apartament mare pentru o familie tânără și oaspeții lor. Când vine vorba de designul interior, arhitecții de interior au optat în primul rând pentru lemn și culori calde, care creează o ambianță confortabilă și primitoare. Stilul de amenajare este modern și caracterizat prin linii și forme clare.

design apartament hol design dulapuri din lemn

Comanda clientului era pentru un apartament spațios, confortabil, care să ofere suficient spațiu pentru ei și oaspeții lor. Fuziunea apartamentelor separate a dus la un apartament mare, cu un living deschis cu zonă de luat masa și bucătărie, dormitor și cameră pentru copii cu băi proprii și două camere de oaspeți.

lemn și culori calde design interior living deschis

Livingul, sufrageria și bucătăria au toate același spațiu deschis. Acest concept modern de locuit este deosebit de tipic pentru apartamentele de designer și s-a bucurat de o popularitate crescândă în ultimii ani. Zona de zi este lungă și largă, separată optic de sufragerie printr-o partiție albă. În această cameră, lemnul și culorile calde sunt în centrul atenției și creează o atmosferă primitoare.

lemn și culori calde zonă de living canapea televizor

În zona de living, canapele sunt orientate spre televizor și o fereastră la capătul camerei oferă multă lumină naturală. Textile în maro și bej se armonizează perfect cu podeaua din lemn și conferă căldurii camerei. Culorile calde sunt asociate cu elemente în alb și gri, ceea ce creează o imagine de ansamblu frumoasă în interior. Designerii au transformat peretele sufrageriei într-un dulap mare cu uși de dulap fără mâner. Acest lucru înseamnă că există mult spațiu de depozitare disponibil fără a aglomera camera cu dulapuri și rafturi vizibile.

lemn culori calde design interior candelabru sufragerie deasupra mesei

Zona de luat masa se află în spatele camerei de zi. O masă minimalistă, de culoare neagră, accentuează pereții albi, cu o fereastră cu vedere la oraș.

culori calde mobilier apartament perdele sufragerie

Masa de luat masa este poziționată sub un candelabru cu un design original și oferă suficient spațiu pentru 8 persoane. Seara, intimitatea locuitorilor este garantată de perdele maro opace.

bucătărie modernă lemn accente negre

Vizavi de zona de luat masa și de living se află bucătăria. Dulapurile și blaturile negre contrastează cu lemnul, în timp ce accentele din alamă adaugă un plus de farmec.

amenajare apartament bucatarie lemn elemente negre

În această zonă, aspectul cald al lemnului este evidențiat și mai bine de culoarea neagră. Toate dulapurile sunt fără mânere și au o suprafață mată, ceea ce conferă designului interior o notă elegantă.

design hol hol usi dulap negru perete lemn

La fel ca în sufragerie, pereții de pe hol au fost transformați în dulapuri care economisesc spațiu. Ușile dulapului sunt negre și strălucitoare și se îmbină într-un perete de lemn.

dormitor design lemn și culori calde baie proprie

În zona de dormit, patul are un fundal simplu din lemn, cu o tăblie tapițată, în timp ce sticla transparentă oferă o baie privată. De asemenea, designerii de interior au optat pentru lemn și culori calde în această cameră, care contrastează cu elementele de mobilier în negru.

lemn culori calde mobilier negru dormitoare

Noptiere din metal și lumini pandantive cu aspect industrial adaugă o notă modernă dormitorului principal. Nu există nicio ușă între cameră și baie, mergi fără probleme dintr-o zonă în alta.

mobilier din lemn și culori calde baie proprie podea din marmură

În baie, peretele negru din spatele chiuvetei se armonizează cu dulapurile întunecate din dormitor, în timp ce raftul din lemn opus face parte din tăblia din spatele patului.

baie design marmura lemn cazi raft birou

Baia se deschide spre o zonă cu plăci de marmură albă care acoperă pereții și podeaua. Cada de sine stătătoare se află în fața ferestrei, cu o mică zonă de lucru fiind proiectată chiar lângă ea.

baie privată cu marmură, cabină de duș

În spatele căzii există un cabină de duș fără pereți despărțitori din sticlă. Marmura joacă rolul principal în această baie și este utilizată sub formă de plăci mari atât pe podea, cât și ca acoperire de perete.

camera copiilor design rama pat din lemn roz

Camera copiilor este împărțită în două zone. Prima este zona de dormit, care este decorată cu tema „căsuței”. Lemnul și culorile calde caracterizează interiorul din camera acestei fete, unde efectul natural al lemnului este în perfectă armonie cu culoarea roz a peretelui.

lemn și culori calde design cameră cameră copii nișă fereastră

O pervază largă din lemn creează un loc pentru a sta și a privi prin fereastra din podea până în tavan. Încălzirea este, de asemenea, situată sub banca de lemn, care a fost ascunsă cu succes pentru a nu pătrunde în designul interior modern.

scaun suspendat birou alb roz design camera copii

A doua zonă a camerei copiilor este o zonă de joacă cu aceeași temă – „căsuță”. Un birou plutitor creează un loc de studiu, în timp ce un scaun suspendat cu bule vă invită să citiți.

camera pentru copii idee tema mini casa roz

Un alt element frumos al mobilierului din camera copiilor este lampa cu pandantiv din zona de studiu. Seamănă cu un nor alb care planează peste spațiu.

baie panouri din sticla mini case

Camera copiilor are și baie proprie, unde deviza camerei reapare sub formă de geamuri colorate de sticlă pe pereți.

dormitor lemn culori calde fereastră nișă scaune

Lemnul și culorile calde caracterizează și designul camerelor. În aceste camere, nișele de perete existente sunt proiectate într-un mod interesant – în prima ca o tăblie de pat și în a doua ca o zonă mică de lucru separată.

lemn si culori calde dormitor pat perete nisa

mobilier de dormitor din lemn și culori calde

lemn si culori calde nisa birou dormitor

Proiect: ZOOI Interior Studio

Fotografii: Andrey Coverlov