Design interior

Lectura pentru plăcere – Cum să creați un colț de lectură perfect

maroc-pernă-agățat-scaun-lectură plăcere

În era noastră digitală cu ritm rapid, hi-tech, nu există o experiență la fel de plăcută ca înscrierea la o carte bună și citirea din plăcere. Tot ce ai nevoie este cartea ta și imaginația ta infinită. În mod ideal, aveți o zonă separată de lectură unde puteți sta confortabil și liber de întreruperi perturbatoare. Acest articol este despre diUn colț de lectură perfect, astfel încât să vă puteți răsfăța confortabil pasiunea pentru literatură.

Unde să-ți plasezi colțul perfect de lectură

colț de lectură luminos-confortabil-perfect

Așadar, aveți cartea pe care doriți să o citiți de luni de zile și, în cele din urmă, aveți timp să vă ridicați picioarele și să vă relaxați! Exemplele noastre arată colț de lectură perfect, dezvoltat special pentru acest tip special de timp „eu”. Acestea sunt concepute pentru o singură persoană și sunt locuri în care poți lua timp pentru tine de la toată lumea și de la toate. Toată lumea are nevoie să scape din realitate din când în când și să vă relaxați colț de lectură perfect, împreună cu o carte bună, aceasta va oferi. Este simplu, nu ai nevoie de o cameră mare, ai nevoie de una confortabilă. Ce zici de îngrămădirea unui pervaz larg cu perne și o pătură? Creați spațiu pentru un teanc de cărți și o masă unde puteți plasa o băutură și poate o gustare la îndemână. Dacă o fereastră de golf nu este o opțiune practică pentru dvs., atunci un scaun la fel de confortabil poate fi creat într-un colț privat al casei. Alegeți doar un loc unde puteți fi ascuns și lăsat singur.

De ce ai mai putea avea nevoie pentru colțul tău perfect de lectură??

fereastră mare-zonă-de-citire convenabilă

Dacă prima dvs. prioritate este să creați scaune confortabile, atunci a doua considerație importantă este să obțineți o sursă de lumină bună pentru citire. Dacă aveți un scaun la fereastră, va fi suficientă lumină de zi, dar noaptea veți avea nevoie de o altă sursă de lumină. O lampă articulată portabilă va fi de obicei suficientă, dar lumina trebuie să fie poziționată astfel încât să cadă pe paginile cărții dvs. O lampă de podea uimitoare va fi atât atrăgătoare, cât și lumina direcțională necesară. Alegeți o lampă flexibilă, astfel încât să puteți direcționa iluminatul exact acolo unde aveți nevoie. Și luminează conținutul captivant al cărții tale.

fereastră largă-prag-ideal-colț-de-lectură

A ei colț de lectură perfect poate fi completat cu ideile de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți un cititor pasionat și doriți acces ușor la colecția dvs., puteți plasa rafturi de cărți și în zona dvs. de lectură. Aceasta va identifica spațiul cu o funcție foarte specifică. În același timp pui o măsuță de cafea. În timp ce vă aflați, puteți decide să instalați scaunul de lectură sau canapeaua perfectă. Ce zici de un scaun modern suspendat suspendat de tavan? Acestea pun accentul în cameră și sunt, de asemenea, foarte confortabile. Alternativ, dacă preferați să citiți o minciună, alegeți o canapea sau o canapea extensibilă super confortabilă care să se potrivească gustului dumneavoastră. Este posibil pentru preferințele și bugetul dvs. colț de lectură perfect ajustați astfel încât experiența dvs. de citire să fie optimă.

de Jaz

fotoliu-tapițat-confortabil, citind-pentru-plăcere

Fereastra de golf - colț de lectură perfectă

citire-pervaz-fereastră neobișnuită

scaun confortabil de lectură-colț-fereastră largă

combinație-fotoliu-bibliotecă   mic-lectură-colț-atmosferă-confortabilă-șemineu

pervazul ferestrei - colț de lectură confortabil

scaun suspendat-plăcere-lectură optimă

confortabil-fotoliu-scaun-raft-de-carte-necesar

elegant-acasă-bibliotecă-interior-întunecat