Design interior

Interiorul de designer al unui mic apartament din Manhattan

podea din lemn în apartamentul mic mobilier alb tavan dublu

Acest mic apartament a fost proiectat de designerul canadian Brendan Kwinter-Schwartz pentru Kerry Dempsey – un specialist în marketing obișnuit cu camerele de hotel. Nu-i place dezordine și iubește liniile curate și aspectul clasic. Și aceste caracteristici pot fi văzute în micul apartament din Manhattan.

Culori deschise în micul apartament elegant

mobilier living alb mobilier mic accente albastru inchis

În urmă cu zece ani, Kerry a cumpărat apartamentul de 200 de metri pătrați într-o clădire protejată de gradul II din Greenwich Village. A fost renovat în secolul al XIX-lea, cu ferestrele și tavanele sale luxoase cu înălțime dublă, dar apartamentul în sine avea nevoie de ajutor. De aceea a comandat-o lui Brendan să o renoveze și să o mobileze. Proiectantul este șeful Kwinter & Co. din New York City și este cunoscut pentru camerele sale luxoase, care sunt atât pline de farmec, cât și proaspăt moderne.

Mobilier multifuncțional în micul apartament

mobilier alb albastru accente perne masuta de cafea masuta functie

Chiar și spațiile mici pot exprima un stil minunat. Fundalul alb modern este clasic și proaspăt, ușor condimentat, cu perne și pături decorative colorate. Este modern, ușor și aerisit.

apartament mic masuta de cafea masa multifunctionala

Pentru a utiliza la maximum spațiul, piesele de mobilier au de obicei două funcții. Acesta este un aspect important pentru o cameră mică. Scaunele Parsons cu huse de protecție albe sunt transformate din fotolii din sufragerie în scaune la masa de luat masa.

ascuns birou acasă mobilier alb apartament mic manhattan

Pentru măsuța de cafea trebuie doar să o ridicați, să o pliați și să devină o masă înaltă. Oglinda mare sprijinită de perete reflectă lumina și creează impresia de spațiu. Deoarece dormitorul este la mansardă, tavanele nu sunt atât de înalte. Dar culoarea peretelui galben deschis îl face un cuib confortabil.

apartament mic manhattan dormitor masă laterală vopsea galbenă de perete

Există întotdeauna spațiu pentru un mic bar de casă

comoda din barul micului apartament din Manhattan