Design interior

Înainte și după renovare și modernizare a unui apartament în Canada

Înainte și după renovare modern-alb-strălucitor

După un anumit timp, mobilierul din fiecare apartament devine depășit și ar trebui să vă gândiți la o renovare. Mobilierul nu numai că poate fi înlocuit, dar și interiorul poate fi complet înfrumusețat. Vă prezentăm un exemplu excelent de renovare înainte și după un apartament în Montreal, Canada în acest articol.

Este casa unui cuplu ai cărui copii au crescut și s-au mutat. În loc să se mute într-un apartament mai mic, locuitorii au decis să-și modernizeze propria casă. Deoarece în casă au loc adesea diverse evenimente și sărbători familiale, proprietarii de case au dorit să renoveze zona de living cu bucătărie. În plus, au decis să modernizeze dormitorul și baia care îl însoțesc. Designerul de interior Catlin Stothers a proiectat proiectul de design interior. Puteți arunca o privire mai atentă asupra renovării înainte și după renovare în imaginile de mai jos.

înainte-renovare-apartament-hol-mobilă-veche

La intrarea în apartament se ajunge pe hol, care vă întâmpină cu un dulap încorporat cu uși de sticlă. Înainte de renovare, această zonă era cu adevărat întunecată, cu mobilier de modă veche și un aspect depășit. După renovare, însă, lucrurile arată foarte diferit.

dupa-renovare-apartament-alb-interior

Dulapul încorporat de modă veche a fost înlocuit de o unitate de perete cu fronturi lăcuite de culoare albă, care au un design simplu și modern. Partea din mijloc, care este vopsită în negru și proiectată cu iluminare încorporată, formează un contrast. Diverse opere de artă pot fi expuse și prezentate frumos acolo. Mai mult, pereții din hol sunt vopsiți în alb strălucitor, astfel încât camera să nu mai pară întunecată, ci mai degrabă deosebit de strălucitoare.

înainte-renovare-întuneric-bucătărie-interioară

La fel ca în zona de intrare, interiorul bucătăriei și al zonei de luat masa era foarte întunecat și de modă veche. Odată cu bucătăria mutată în garaj la sfârșitul anilor 1980, camera avea doar o fereastră mică. Prin urmare, iluminatul cu unele spoturi încorporate a fost complet inadecvat pentru zona cu fronturi de bucătărie din lemn de culoare închisă.

dupa-renovare-bucatarie-moderna-lemn-alb

Noua bucătărie renovată, cu zonă de luat masa, arată complet diferită. Camera este luminoasă și primitoare și vizual pare a fi mai mare. Acest lucru se datorează ferestrei noi din zona de luat masa care permite luminii naturale să intre în cameră. Este proiectat ca un pervaz confortabil, care oferă locuri suplimentare la masă. Culoarea albă a pereților, a tavanului și a fronturilor dulapului, care reflectă lumina și asigură un interior inundat de lumină, contribuie, de asemenea, la designul interior mai ușor. Acestea se armonizează cu pardoseala, care este așezată cu gresie mare, încălzită, în aspect beton. Singurul lucru rămas din designul original al bucătăriei este masa și scaunele din tec. De asemenea, au inspirat noul design al bucătăriei.

dupa-renovare-modernizare-bucatarie-alb

Dulapurile de bucătărie albe sunt completate de elemente din lemn deschis la culoare, care contrastează cu lacul alb și conferă designului bucătăriei o notă naturală. În ceea ce privește iluminarea, designerul a completat punctele încastrate cu pete individuale suplimentare în alb pe tavan. Așadar, problema cu lumină insuficientă în bucătărie nu mai există deloc.

dupa-renovare-modernizare-dormitor-alb

Dormitorul pe care locuitorii au vrut să îl renoveze se află la etajul al doilea. Camera a fost mărită prin reproiectarea întregului plan de etaj. Dormitorul este acum mai spațios și mai luminos și are o bibliotecă și o baie nouă, complet modernizată. Lemnul alb și cel deschis sunt utilizate pentru mobilier și creează un design interior confortabil și elegant.

inainte de renovare-exemplu-baie

La fel ca celelalte camere din apartament, baia era întunecată înainte de renovare și avea un aspect discret. În timpul renovării, baia a suferit o schimbare majoră și arată deja modernă, luminoasă și luxoasă.

renovare-după-imagine-bas-marmură-lemn

Baia complet remodelată nu mai are cadă, ci are cabină de duș, toaletă separată și mult spațiu. Plăcile portocalii au fost înlocuite cu plăci nobile de marmură, care arată deosebit de înaltă calitate în baie. Ferestrele din stânga și din dreapta oglinzii inundă camera cu lumină naturală, iar sertarele de stejar alb se armonizează cu ușile glisante din același material.

renovare-dupa-baie-moderna-usa-glisanta

Proiectul pentru înainte și după renovare și modernizare este din Catlin Stothers Design proiectat.