Design interior

Iluminarea perfectă în bucătărie – la ce ar trebui să fii atent?

iluminat în bucătărie idei luminoase inovatoare de mai jos

 Câteva sfaturi utile despre cum să obțineți cea perfectă Iluminat în bucătărie pentru a pregăti mesele și a crea astfel o atmosferă potrivită. lasă-te inspirat!

Asigurați-vă că aveți iluminatul potrivit în bucătărie

iluminarea în bucătărie accent roșu minimalist elegant

1. Uitați de o rețea de downlights. Folosiți lumina numai acolo unde aveți nevoie de ea. Suprafețele de lucru au nevoie de iluminare perfectă, fie că sunt downlights sau pandane. Unele dintre luminile pandantive care sunt plasate într-un rând deasupra insulei de bucătărie au, de asemenea, un impact vizual deosebit. Aceasta separă și vizual zona de luat masa de bucătărie.

2. Iluminatul dulapului de perete este de obicei cel mai bun mod de a ilumina suprafețele de lucru, deoarece este bine ascuns și împiedică umbra să interfereze cu munca ta. Cele mai recente lămpi LED emit mai puțină căldură, ceea ce, pe de o parte, economisește energie și, pe de altă parte, nu lasă dulapul și mâncarea să se încălzească prea mult. Benzile LED lungi sau echipamentele individuale cu 2 wați sunt opțiuni simple, practice, eficiente și perfecte Iluminat pentru bucătărie a realiza.

3. Fii creativ în a decide unde să pui iluminatul. De exemplu, instalarea unei surse de lumină sub o insulă de bucătărie va face să pară plutitoare. Dacă bucătăria dvs. are tavan înalt, încercați să adăugați luminatoare în dulapuri. În general, acestea oferă mai multă lumină în cameră, astfel încât să aveți nevoie de mai puține lămpi suspendate.

Idei pentru iluminat adecvat în bucătărie

iluminarea în bucătărie idei de stil modern elegant

4. Creați efecte. Până în prezent, au fost menționate doar acele iluminări care dau lumină camerei în ansamblu și suprafețelor de lucru. Dar ar trebui să setați și câteva accente și să creați o anumită ambianță cu lumina. Utilizând câteva surse de lumină diferite, creați un efect tridimensional și puteți crea orice dispoziție doriți. Fiecare sursă de lumină ar trebui să fie pornită individual, astfel încât să puteți seta o lumină puternică, cum ar fi lumina zilei, precum și una mai confortabilă și mai intimă, potrivită pentru cină.

5. Cea mai recentă dezvoltare în domeniul lămpilor cu LED-uri oferă downlights cu doar 8 sau 10 wați, ceea ce este, desigur, mai bun decât 50 wați. O bucătărie mare cu 14 corpuri de iluminat și corpuri de iluminat de perete poate fi acum iluminată complet cu doar 200 de wați. Când cumpărați lumina, acordați atenție temperaturii culorii, care ar trebui să fie de aproximativ 2700 Kelvin, și indicelui de redare a culorilor. Acest lucru ar trebui să fie peste 90. Așadar, puteți fi sigur că aveți o lumină atractivă, caldă și una perfectă Iluminat în bucătărie obține.

6. Dacă aveți o bucătărie mică, o puteți mări optic folosind spoturi directe care vizează dulapurile și pereții bucătăriei. Lumina este reflectată înapoi și luminează încăperea chiar mai bine decât lămpile care strălucesc de sus în jos.

Iluminarea în bucătărie – o parte importantă a echipamentului

iluminat în bucătărie idei de echipamente moderne simple

7. Încercați să vă asigurați că luminile de lângă sobă sunt la același nivel cu peretele sau tavanul, astfel încât să fie mai ușor de curățat. Cel mai bine este să folosiți echipamente acoperite cu sticlă.

8. Când instalați spoturi încastrate, rețineți că trebuie să orientați lumina astfel încât să nu strălucească direct în ochii voștri. Astfel de lumini sunt adesea plasate în mijlocul bucătăriei, insula centrală fiind una iluminare perfectă primește, dar cei care stau pe o parte sunt fie în umbră, fie într-o lumină strălucitoare.

9. Spoturile trebuie amplasate acolo unde aveți nevoie de lumină. Alegerea a ceva care poate fi ajustat vă oferă mai multă flexibilitate. Lumini pentru suprafața de lucru, de exemplu, sunt cel mai bine atașate la colțurile dulapurilor, dar înclinate astfel încât să strălucească transversal și să nu orbească. Cum se furnizează un iluminare perfectă.

10. Cel mai bine este să luminați vitrinele din interior. Acest lucru creează același efect ca și în cazul iluminatului de perete. Deci, asigurați-vă în prealabil că nu aveți nicio problemă cu conținutul dulapului vizibil.

iluminarea în bucătărie idei de mobilier modern

iluminat în bucătărie aspect tradițional pictură ambiantă confortabilă

iluminat în bucătărie design interesant mobilier șic      iluminat în bucătărie idei de design interesante  iluminatul în bucătărie Lămpi încastrate Lămpile suspendate combină opțiunile în mod eficient

iluminatul în bucătărie în prezent a condus iluminat albastru neon