Design interior

Idei pentru sisteme de organizare a casei de la Pottery Barn

Idei pentru sisteme de organizare raft de colț de lucru din abanos

Organizarea casei dvs. ar putea fi o sarcină cu adevărat dificilă atunci când aveți un spațiu mic de locuit sau puține camere. Chiar și așa, noii designeri sunt aici pentru a vă ajuta cu câteva sfaturi utile pentru soluții de spațiu de stocare. Cele bune Idei pentru sisteme de organizare acasă sunt asociate în primul rând cu alegerea corectă a mobilierului.

Ideile pentru sisteme de organizare de la Pottery Barn

Sisteme de organizare a ideilor la birou vintage de acasă

Pottery Barn este un producător de mobilier modern și în creștere rapidă. Designerii companiei amestecă compactitatea și confortul ca două elemente principale care alcătuiesc frumosul concept cu extraordinare atingeri estetice de catifelare, eleganță și tandrețe. Pottery Barn ar putea deveni rapid cel mai bun prieten al tău dacă va apărea Idei pentru sisteme de organizare ajunge și împreună cu consilierii, puteți obține rapid efectul unui apartament spațios.

Mobilier creativ de Pottery Barn – idei provocatoare și inovatoare pentru sistemele de organizare

Idei sisteme de organizare la domiciliu comoda sufragerie decor colorat

Unitatea de perete albă de la Pottery Barn vă va ajuta cu siguranță când va apărea Idei pentru sisteme de organizare din sufrageria ta mică. Obiectele dvs. personale se pot încadra cu ușurință în gama largă de dulapuri de diferite dimensiuni. Pe de altă parte, zonele deschise ale unității de perete sunt deosebit de utile pentru decorațiuni, suveniruri și lucruri pe care doriți să le afișați și care pot deveni parte a interiorului general.

Dulap pentru vestibul cu bancă

Idei sisteme de organizare la bancă vestibul acasă

Unitatea largă de perete din abanos este potrivită pentru un dormitor mic sau o cameră îngustă pentru copii, care este împărțită de doi copii care au nevoie de mult spațiu. Un dulap compact și confortabil se potrivește cu rândul inferior de dulapuri, iar un rând deschis de cutii de depozitare este perfect pentru o bibliotecă mică. Unitatea de perete albă din lemn de tec este o versiune similară pentru dormitoare sau camere pentru copii. Diferența dintre cele două modele este că unitatea de perete albă are două dulapuri mici și spațiu deschis pentru suveniruri sau cărți.

Birou și scaun din lemn în stil retro

Idei sisteme de organizare perete roșu birou lemn

Unul dintre Idei pentru sisteme de organizare acasă este foarte potrivit pentru apartament în roșu. O frumoasă masă și scaun de birou în stil retro se îmbină cu o scândură roșie încorporată în perete. Note importante pot fi agățate pe ea și în același timp este un decor foarte potrivit pentru o cameră mică care nu mai are spațiu pentru piese de mobilier suplimentare. Există, de asemenea, câteva dulapuri încorporate în formă de seif.

Calendar și blocnote în bucătărie

Idei sisteme de organizare la domiciliu calendar notă familie

Bucătăria are nevoie, de asemenea, de un plan strict de organizare. De fapt, majoritatea hambarului de ceramică Idei pentru sisteme de organizare acasă special conceput pentru bucătărie. Acestea oferă un set minunat de bucătărie format din câteva dulapuri, o tablă neagră pentru cele mai bune rețete și câteva spații de depozitare și umerașe pentru bucatele cele mai frecvent utilizate. Plăcile sunt unul dintre cele mai faimoase elemente ale Idei pentru sisteme de organizare acasă din portofoliul Pottery Barn. Puteți alege dintre trei scânduri grozave de bucătărie cu facilități suplimentare pentru depozitare.

Colț de bucătărie cu mașină de cusut și rafturi încorporate în birou

Sisteme de organizare a ideilor la mașină de cusut pe insulă de bucătărie acasă

Am fost cu adevărat fascinați de o idee interesantă de design interior de la Pottery Barn și cu siguranță veți găsi ceva frumos pentru ochi. Stilul vintage este combinat cu mobilierul clasic de bucătărie, dar prezența mașinii de cusut transformă acest concept într-o adevărată capodoperă retro, care arată similar cu atelierele pentru femei vechi. Camerele erau mici și înguste, unde bunele gospodine își petreceau cea mai mare parte a zilei gătind, cusând și curățând.

Tabla de anunturi pentru ustensile de bucatarie

Idei sisteme de organizare avizier ustensile de bucătărie

Un living mic ar putea arăta la fel de bine ca cel mai mare living dintr-o reședință de lux. Principalul lucru este să decorați și să amenajați camera în cel mai bun mod posibil. Pottery Barn are o soluție și pentru asta. Ei le-au transmis pe ale lor Idei pentru sisteme de organizare în sufragerie prin crearea unui concept de design interior frumos și total încântător pentru o cameră de zi îngustă în care setul unei mese izbitoare din abanos și rafturi unice sunt suficiente pentru a completa aspectul camerei, astfel încât decorul să fie complet.

Raft de perete pentru bucătărie din abanos

Idei sisteme de organizare la domiciliu perete sertare umerase

Rafturi de perete cu umerașe pentru vase și ustensile

Idei sisteme de organizare la domiciliu raft de perete cuier de bucătărie

Raft de perete pentru borcane cu condimente

Idei sisteme de organizare la casa perete rafturi condimente borcane

Calendar de evenimente cu pin board pentru bucătărie

Sisteme de organizare a ideilor la buletinul de evenimente al calendarului evenimentelor

    Birou, scaun și perete din abanos

Sisteme de organizare a ideilor rafturi încorporate în birou

Zona de intrare cu dulap alb

Idei pentru sisteme de organizare la zona de intrare a casei dulap alb