Design interior

Idei de viață pentru culoare – Nuanțe populare pentru decor

Idei de locuit pentru culoare -sala-de-perete-vopsea-fructe-de-padure-rosu-crem-maro-mobilier

Culorile alese pentru zona de zi joacă un rol major, deoarece determină atmosfera și, astfel, și starea de spirit pe care o simți atunci când intri în cameră. Și asta se aplică absolut fiecărei camere din apartamentul dvs. Am dori să vă împărtășim câteva dintre cele mai bune Idei de acasă pentru culoare care sunt foarte actuale și populare și vor asigura o ambianță perfectă.

1. Idei de acasă pentru culoare – perete roz

Idei de viață pentru culoarea roz-perete-dormitor-clasic-modern

Pentru acest exemplu, peretele a fost vopsit într-un roz pasionat. Restul mobilierului, care este păstrat în alb, creează un accent deosebit. În plus, accentele de culoare suplimentare sunt setate de o pictură murală colorată și de o canapea la fel de roz.

2. Idei de acasă pentru culoare – albastru pastel

Idei de locuit pentru culoare -sala-gri-albastru deschis-modern

Nu doar peretele poate adăuga culoare unei camere. Mobilierul poate fi ales și pe un ton plăcut și astfel creează atmosfera potrivită. În acest caz, o canapea albastru deschis și o imagine albastru deschis pe peretele de mai sus oferă culoare și condimentează camera altfel simplă într-un mod special.

3. Menta răcoritoare cu o diferență

Idei de viață pentru culoarea living-mentă-culori pastelate

Verde menta este deosebit de popular printre ideile de viață pentru culoare și există un motiv pentru asta. Proprietatea sa pastelată îl face o nuanță plăcută care poate fi combinată cu multe altele. După cum se poate vedea în exemplul de fotografie, obiectele decorative, cum ar fi pernele cu culoarea opusă, se potrivesc perfect și creează o atmosferă excelentă.

4. Idei de casă pentru culoare – roz pentru mobilier

Idei de viață pentru zona de luat masa de culoare-mov-masă-scaune-tonuri de lemn

Dacă un perete în roz este prea vizibil pentru dvs., puteți aduce și această culoare în cameră cu ajutorul mobilierului. Scaunele roz se potrivesc perfect cu decorul altfel luminos al sufrageriei și formează un contrast deosebit cu covorul verde.

5. Idei de acasă pentru culoare – galben ca accent

idei de viață-culoare-bebeluș-albastru-perete-galben-accente

În acest dormitor culoarea principală este albastru deschis. Un accent însorit este stabilit de culoarea galbenă, care apare atât sub formă de pernă, cât și sub formă de flori galbene. Vă puteți trezi cu bună dispoziție doar în acest dormitor.

6. Inversează ideea

Idei de interior pentru culoare-galben-sufragerie-portocaliu-accente

Vi se pare galben deosebit de frumos și preferați să îl alegeți ca culoare principală? Nicio problemă, pentru că există și idei de viață minunate pentru culoare. Faceți-o invers, așa cum se arată în fotografia de exemplu. Proiectați camera în principal galbenă și adăugați accente albastre cu mobilier sau accesorii decorative.

7. Idei de acasă pentru culoare – verde

idei de viață-culoare-dormitor-iarbă-verde-crem

Verde deschis este, de asemenea, o culoare foarte populară atunci când vine vorba de decorarea zonei de zi. Motivul pentru aceasta este carisma prietenoasă pe care o conferă camerei și care amintește de primăvară. În acest exemplu, culoarea a fost aleasă nu numai pentru perete, ci și pentru o parte din mobilier și covor.

8. Idei de acasă pentru culoare – gri

idei de living-culoare-gri-living-combinatie-alb

Un gri deschis poate arăta foarte elegant și elegant într-o cameră de altfel albă. Doar adăugați această culoare sub forma unei canapele gri, covor și perdele.

9. Idei de acasă pentru culoare – fructe de pădure

idei de viață-culoare-fructe-de-pădure-dormitor-accent-roșu

Este ca și cum culoarea peretelui „berry” a fost creată pentru mobilierul alb. În această combinație de culori, camera are imediat o ambianță minunată, așa cum se poate vedea și în acest dormitor. Covorul întunecat cu fructe de pădure creează un sentiment suplimentar, familiar.

10. Idei de acasă pentru culoare – auriu

Idei de acasă pentru culoarea aur-dormitor-cuvertură de pat-perdele

Desigur, aurul oferă o ambianță de lux ca idei vii pentru culoare. Nu este nevoie de mult strălucire și strălucire pentru a obține efectul, așa cum puteți vedea în acest exemplu de dormitor. Dar această culoare este foarte potrivită și pentru alte camere.

idei de viață-culoare-dormitor-albastru-cer-rafturi-de-perete