Design interior

Idei de perete TV pentru o atracție excelentă în camera de zi și dormitor

idei perete tv raft-biblioteca-scara-maro-alb-mobilier

Pe lângă canapea, peretele TV este un element foarte important în camera de zi. Familiei îi place și își petrece adesea timpul în fața acestui zid pe vreme rea. Din acest motiv, designul potrivit, care este nu numai frumos din punct de vedere vizual, ci și practic, are o mare importanță. Deoarece există multe variante și modele diferite, am dori doar să vă oferim o selecție mică Idei de perete TV pe care îl puteți folosi ca inspirație pentru camera dvs. de zi sau dormitor.

Idei de perete TV pentru un living elegant

tv-wall-ideas-modern-wall-unit-brown-rafturi-candelabru-roșu-interior

Pereții TV nu numai că pot găzdui televizorul, ci oferă și spațiu suplimentar de stocare. Totul depinde de cât spațiu aveți la dispoziție pe perete și de ce anume aveți nevoie. Unități de perete întregi sunt adesea oferite sub formă de module, astfel încât să puteți pune împreună orice idee de perete TV pentru camera dvs. de zi.

Idei de perete TV pentru închidere

idei-perete-tv-sufragerie-moderna-bucatarie-mobila-alba-usi-dulap

Ideile de perete TV sub formă de dulapuri care se pot încuia sunt utile în mai multe moduri. Pe de o parte, peretele televizorului arată mai ordonat când este închis. Pe de altă parte, nu se poate acumula atât de mult praf, ceea ce nu este doar un avantaj pentru proprietarii ocupați, ci și protejează televizorul.

Perete alb TV

tv-wall-ideas-design-gliding-door-wall-design-lowboard

Există mai multe idei de perete TV diferite pe care le puteți implementa. Puteți proiecta ușile dulapului fie ca uși glisante, fie în modul clasic de deschidere. De asemenea, puteți integra rafturi și sertare în peretele TV care poate fi blocat. Peretele televizorului poate avea, de asemenea, un lowboard modern sau alte tipuri de dulapuri.

Perete automat de televiziune

tv-wall-ideas-tv-wall-automatic-wall-mural-chemine-combine

Astfel de idei de perete TV sunt deosebit de vizibile. Televizorul este integrat în perete în acest scop. Un perete, care poate fi, de asemenea, împins în sus sau lateral prin telecomandă, ascunde televizorul și este împodobit în același timp cu o pictură murală atractivă. Există chiar loc pentru un șemineu sub televizor.

Perete TV din lemn

idei perete tv lemn-3d-raft-incorporat-in-scaun-mov-fotoliu

Puteți crea textură cu astfel de idei de pereți TV în care rafturile fac parte din placarea peretelui. Peretele TV este din lemn și este deosebit de atractiv. În combinație cu decorațiunile și mobilierul din Burghunder, peretele devine propriu. Suprafețele de depozitare sunt potrivite pentru decorațiuni și echipamente suplimentare, cum ar fi playere DVD.

Perete de beton

idei perete tv beton-perete-monocrom-mobilier-minimalist-alb-lowboard

Dacă doriți un perete TV simplu și minimalist, utilizați idei de perete TV în care numai spațiul de stocare să fie folosit doar cu o placă lowboard. Lowboard-ul este greu de remarcat datorită designului său îngust și redus, dar poate fi subliniat de un perete contrastant. Aici acest lucru a fost făcut cu un zid de beton.

Faceți peretele TV din piatră

idei perete tv beton-accent-perete-nisa-dulap-covor

Acest perete de televiziune din piatră este de fapt un horn larg, care are și un șemineu încorporat. Nișe de perete sunt formate în stânga și în dreapta, care la rândul lor sunt perfecte pentru integrarea dulapurilor și a rafturilor. Dacă sunteți în căutarea unor idei de perete TV care economisesc spațiu, aceasta este o variantă excelentă, deoarece faceți uz perfect de nișele de perete altfel impracticabile.

Marmură nobilă

tv-wall-ideas-noble-marble-white-lowboard-stone-grey-planter

Unele idei de perete TV sunt, desigur, o problemă bugetară. Marmura este, fără îndoială, nobilă, dar îți intră adânc în buzunar. În schimb, puteți utiliza plăci sau tencuială care imită marmura ca alternativă pentru a evidenția peretele cu televizorul. Aici televizorul este din nou integrat în perete, care este combinat cu lemnul. În loc de un lowboard, există o placă din piatră gri.

Perete TV ca separator de cameră

televizor idei perete separator-marmură-jumătate-înălțime-perete-zonă de relaxare-salon

Separatoarele sunt o idee excelentă pentru delimitarea diferitelor zone fără a întrerupe stilul de locuit deschis. Aici puteți vedea un perete TV care se dublează ca o partiție. La nivelul podelei, o deschidere lungă în perete servește ca zonă de depozitare pentru alte dispozitive. Peretele de marmură este doar una dintre multele idei de pereți TV sub forma unui separator de cameră.

Separator de cameră albă cu lemn rustic

Idei de perete TV separator de cameră albă-decorare-inspirație-masă de cafea-rustic

Acest separator de cameră albă are o deschidere similară pentru dispozitive ca în exemplul de mai sus. Cu toate acestea, peretele este făcut mai larg și mai înalt, iar televizorul este agățat de el. Personalizați designul interiorului dvs., indiferent de ideile de perete TV pe care le alegeți. Un amestec de suprafețe poate fi găsit în acest living. Pe lângă cele albe, există și cărămidă roșie și beton gri.

Stil modern ponosit

tv-wall-ideas-shabby-style-modern-green-accents-white-blue-carpet-ombre

Acest design pentru un perete TV este, de asemenea, foarte impresionant. Nu numai designul peretelui în sine este remarcabil, o consolă îngustă de culoare albă servește, de asemenea, nu numai ca zonă de depozitare, ci poate fi folosită și pentru lucru sau ca bară. Combinați ideile de perete TV alb cu câteva accente de culoare pentru mai multă intensitate în interior.

Perete TV cu tapet

televizor-perete-idei-tapet-decora-camera-de-zi-în-Japonia

Tapetul nu trebuie subestimat pentru proiectarea peretelui televizorului. Cu ajutorul lor, puteți obține o mare varietate de motive și modele pentru a conferi zidului televizorului un aspect deosebit. Ideile de tapet ca perete TV pot fi combinate cu unele rafturi, un lowboard sau alte piese de mobilier mai simple și mai mici. Nu ascunde prea mult din frumosul tapet.

Idee minimaliste

tv-wall-ideas-lowboard-wall-brick-design-white-color

Acest perete TV este proiectat în întregime în alb. Cu toate acestea, cărămida creează o textură interesantă, care face ca peretele să arate orice altceva decât plictisitor. Aspectul modern este subliniat de o placă albă care se termină exact cu peretele. Un zid de cărămidă nu trebuie neapărat să fie prezent pentru astfel de idei de pereți TV. Există imagini de fundal care imită cărămida de clincher în mod minunat și real.

Elaborați idei de perete TV

tv-wall-ideas-loft-design-original-panels-shards-optics

Panourile reprezintă un alt mod de a pune în aplicare idei grozave de perete TV. Unul dintre acestea sunt aceste modele abstracte care amintesc de geamuri. Centrul este format din televizorul încorporat. Există, de asemenea, oglinzi care încadrează panourile. Una peste alta, acest living este un adevărat punct culminant și perfect pentru persoanele cărora le plac ideile neobișnuite de amenajare.

Tencuiți peretele

televizor-perete-idei-negru-venețian-perete-negru-piele-canapea-maro-art-deco

Dacă ați decis o anumită culoare pentru a proiecta peretele televizorului, dar nu doriți să renunțați la textură, atunci puteți cădea și pe tencuiala elegantă, pe care o combinați cu plinte contrastante. Astfel de idei de perete TV au fost puse în aplicare și în acest living Art Deco și rezultatul este uluitor.

Design cu culori neutre și puternice

tv-wall-ideas-living-wall-inspiration-yellow-accent-mirror-wall

Unitatea de perete cu TV arată, de asemenea, mai plină de viață atunci când combinați dulapurile și rafturile într-o culoare îndrăzneață cu lemnul neutru, așa cum se făcea în acest living. Televizorul nu este punctul central deoarece este înconjurat de alte elemente interesante. Înainte de a implementa idei de perete TV specifice, planificați bine.

Proiectarea unui perete TV – idei pentru dormitor

televizor-perete-idei-dormitor-tv-inaltime-reglabil

Ideile de perete TV sunt, de asemenea, destul de utile pentru dormitoare. Deoarece acest dormitor este relativ mic și peretele este deja echipat cu lemn sub formă de placare, nu sunt necesare dulapuri sau rafturi suplimentare. În schimb, a fost încorporat un sistem practic care permite reglarea televizorului la orice înălțime pentru a asigura cel mai bun confort în timp ce vizionați televizorul în pat.

Perete TV și masă de vanitate într-una

tv-wall-ideas-dressing-table-bedroom-wall-panel-accent-hexagon

Dormitoarele mici au nevoie de idei de mobilier care economisesc spațiu. În acest dormitor s-a folosit în acest scop o măsuță de toaletă extinsă, care ocupă și zona de sub televizor. Designul peretelui din spatele televizorului este la fel de impresionant. Un panou de perete cu model hexagonal la modă trece atractiv într-o oglindă. Lăsați-vă să veniți cu astfel de idei creative de perete TV.