Design interior

Idei de decorare – opere de artă în propriile tale pereți

Configurați camera de zi decorați apartamentul studio de pictură

Iubitorii de artă privați își pot înfrumuseța propria casă cu opere de artă fine?

Oricine este entuziasmat de artă și caută idei de decor pentru propria casă, se va plimba fără îndoială prin galerie din când în când, se va bucura de lucrările de acolo sau, eventual, va cădea în ravne în muzeu. La sfârșitul vizitei, se poate achiziționa o amprentă de artă a picturii scumpe, ca o amintire și, eventual, pentru a decora puțin mai târziu peretele din rama. O astfel de imprimare produsă de o mie de ori nu este, desigur, o alternativă reală la original, dar persoanele private rareori au mijloacele de a atârna originale reale pe pereții lor.

Arta contemporană pentru casă – este accesibilă?

Idei de decorare perete două fete imagine cameră de zi

Picturile rafinate creează, fără îndoială, un fler foarte special.

Nu trebuie să fie Van Gogh sau Picasso, deoarece sunt de fapt aproape inaccesibile. Dar dacă te bazezi în schimb pe artiști contemporani și lucrări actuale, ai șansa de a descoperi un talent în devenire într-o etapă timpurie și astfel obții un original real foarte ieftin. Pe de altă parte, există și mulți artiști de succes care nu își vând lucrările în milioane, ci se bazează pe o politică umană de prețuri. Una dintre ideile ieftine de decorare este, de asemenea, o replică înșelătoare, care este de obicei limitată la un anumit număr – artiști precum Gustav Klimt, August Macke sau Franz Marc ajung în propriile camere foarte autentic și dau imediat pereților o anumită aură ceva nobilă. . Cu toate acestea, iubitorii de artă ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de faptul că chiar și o astfel de replică poate intra în gama de 1000 €.

O imagine selectată face o mare diferență în spațiile proprii

Pictează-ți pictura în stil de viață în stil scandinav

Pe de altă parte, arată puțin mai scump, dar și puțin mai special, cu idei de decor cu sculpturi. Și aici, replicile sunt de obicei făcute pentru piese râvnite, dar acestea pot ajunge cu ușurință la câteva mii de euro, motivul pentru aceasta, pe lângă exclusivitate, este și materialul de cea mai mare calitate, deoarece multe sculpturi sunt realizate din bronz, de exemplu. Oricine investește aici poate, prin urmare, nu numai să fie sigur de aspectul uimit al vizitatorilor în viitor, ci și să posede un element de valoare care ar putea deveni și mai valoros în viitor.

Pe de altă parte, cei care nu apreciază marile nume din industrie, ci se bazează mai degrabă pe artiștii mici, pot scăpa de ea ieftin. Mulți pictori nedescoperiți își vând lucrările cu câteva sute de euro, de exemplu, sau chiar oferă posibilitatea de a accepta lucrări la comandă – acest lucru ar trebui să fie cu siguranță un vis pentru un iubitor de artă, mai ales dacă artistul încă necunoscut își face un nume pentru el într-o zi.

Oportunități de a te minuna la opere de artă unice într-un cadru privat

În bibliotecile de artă, operele de artă pot fi împrumutate convenabil pentru toată lumea.

Împrumutați opere de artă

Sufrageria cu perete de imagine montează graffiti gri

La început poate suna banal, dar multe instituții oferă acum posibilitatea de a împrumuta opere de artă. Așa-numitele biblioteci de artă și-au făcut din ce în ce mai mult un nume în trecut și vor să promoveze și să promoveze arta tânără în acest fel. Oricine are o minte deschisă aici își poate forma cu siguranță o opinie pe piața actuală a artei, promovează în plus tinerele talente și asigură un nivel crescut de conștientizare. De altfel, prețurile în acest sens nu sunt nicidecum supraevaluate, deoarece un împrumut – care se face în mod clasic cu un card de credit – costă de obicei mai puțin de 10 euro și deseori durează până la 10 săptămâni.

• Vizitați alte gospodării

Idei de design fotoliu de perete din ipsos de artă modernă

Și cu această idee de mobilier, accentul se pune în mod clar pe picturile murale și creează astfel un punct de atracție de succes.

O altă metodă, care nu este chiar obișnuită, poate fi schimbarea pur și simplu a locuințelor și colectarea de noi impresii. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să folosiți o platformă care să faciliteze schimbarea apartamentelor sau a apartamentelor. Portaluri precum ARS oferiți un astfel de serviciu, de exemplu, în primul rând, desigur, astfel încât oamenii care caută cazare să găsească rapid un nou loc de cazare. Cu toate acestea, deoarece apartamentele complet mobilate sunt de obicei închiriate aici și de obicei numai pentru o anumită perioadă de timp, pot fi descoperite temporar alte stiluri de amenajare sau chiar opere de artă sau artiști speciali. Schimbarea locației este, de asemenea, o modalitate bună de a cunoaște scena artistului urban de acolo.

  Fii creativ tu însuți

Idei de decorare perete sufragerie poze tablouri

Oricine își condimentează spațiile cu propriile imagini nu numai că are un aspect atrăgător, dar și întotdeauna o poveste interesantă.

Că un artist nu trebuie neapărat să înțeleagă ceva despre desenul realist, anatomia corectă sau teoria culorilor, ar fi trebuit să devină clar cel târziu de la boom-ul artei moderne. De fapt, în zilele noastre toată lumea poate acționa creativ și dacă mesajul, alegerea culorilor sau chiar bizarul sau neprofesionist conving un critic, o nouă stea se naște pe cerul artistului. În plus, piața de astăzi oferă o varietate de ghiduri pentru începători, care explică în mod viu pictura cu acrilic, ulei sau acuarelă – cu puțină răbdare, oricine poate aduce o pictură acceptabilă pe pânză, care, dacă dorește, s-ar putea să le împodobească în curând pe propria sa zidurile ca un exemplar unic.

Concluzie

O compoziție de cameră de succes chiar și fără imagini.

Idei de proiectare a pereților de pictură artistică, cum ar fi decora

Faptul este că o imagine frumoasă la locul potrivit poate îmbogăți cu pricepere o cameră. O operă de artă din galerie face, fără îndoială, o diferență și este garantată că va oferi unul sau alt subiect de conversație, dar acest tip de idee de mobilier va rămâne probabil excepția de la regulă. În plus, picturile par deseori deplasate, mai ales în gospodăriile moderne. Din fericire, există o serie de modalități prin care iubitorii de artă încă nu ratează pictura sau alte forme de artă.