Design interior

Idei de amenajare shabby chic pentru fiecare spațiu de locuit

sufragerie shabby chic-mobilier-canapea-alb-capac-scaun-vintage

Oamenii nu vor să schimbe aspectul spațial, deci este ușor Shabby chic Stil de atins – se modifică doar designul interior. Ca și în cazul lui Adam și Carolina. Camera de zi romantică, cu mobilier elegant și încântare prin frumusețea și restaurarea sa, a devenit pasiunea și modul tău de viață. Adam a trăit ani de zile în Anglia, unde a dezvoltat o dragoste pentru antichități pentru că dorea să aibă mobilier elegant în sufragerie. Carolina este exact opusul – îi place mobilierul foarte întunecat și masiv. A visat interioare în stil francez, luminoase și oarecum stilizate. Căutau un compromis – două viziuni diferite ale designului interior. A fost creat un interior în stil romantic, shabby-chic. Camera de zi este albă și decorată cu mobilier elegant, care a fost în mare parte renovat chiar de proprietari, creând o atmosferă confortabilă și elegantă  ponosit atmosfera.

Design interior shabby chic

shabby chic hol-hol-gresie-bancă-lemn-grinzi-albe

Ideea era să acoperiți mobilierul vechi în alb. Mobila era înăuntru Shabby chic restaurat. Renovarea mobilierului a dat rezultate bune. În plus, nu le place să accepte soluții simple. Au decis să facă singuri treaba. Mobilierul elegant încântă prin frumusețea sa și determină climatul designului interior în stilul shabby chic. Proprietarii învață să încerce tehnici sistematice de restaurare și culori și lacuri shabby chic, învață despre structura și proprietățile lemnului.

Pui Shabby – lemn alb și întunecat

baie shabby chic-rustic-gri-lambriuri din lemn-perete design-oglindă

Fii primul care îți ridică facilitatea Shabby chic reînnoi. Începeți cu un scaun, apoi scaunele și masa. Când majoritatea mobilierului din casă a fost transformat, începeți să căutați. La fel ca Adam și Carolina – expedițiile către piețele de vechituri au devenit o tradiție, o pasiune născută din renovare transformată în modul lor de viață. Astăzi dețin o companie specializată în restaurarea de mobilier shabby chic și un magazin online care vinde produse de design interior.

Stil ponosit în dormitor

dormitor shabby chic-cameră de oaspeți-decor metalic-perete-perdea

Mică creșă

shabby-chic-camera-copiilor-idee-mică-cu-afiș-perete-gri

Pat de zi romantic

Dormitor shabby chic

Stil shabby chic într-o bucătărie albă

Bucătărie albă shabby chic

Verde pastel ca culoare pentru interior

Ideea de amenajare shabby chic

Ideea de cap

dormitor shabby-chic-idea

Shabby chic în designul sufrageriei

design shabby chic sufragerie

Mobilier ușor

Design interior shabby chic

Textile cu motive florale

idee de amenajare shabby-chic

Parchet negru

shabby-chic-white-dark-wood

Mobilierul shabby chic și culorile sale