Design interior

Ideea de design interior de lux pentru o cabană montană la munte

Fațadă Sennhutte-Gebirge-clasică-piatră-rustică

Vă oferim o idee de design proaspătă și răcoroasă de care vă veți bucura cu siguranță în mijlocul verii fierbinți – aceasta Sennhütte în munți are un design pur și simplu irezistibil, care vă va fermeca cu siguranță.

Sennhütte în munți, cu un interior rustic

rustic-living-șemineu-mobilier din piele

Aceste Sennhütte în munți, Numită Cabana Slopeside și a fost construită acum 2 ani. În iarna anului 2010, arhitecții din Locati au creat o ambianță confortabilă pentru toți cei care apreciază romantismul din fața șemineului. Dar aspectul rustic este înșelător – întregul interior este mobilat cu mobilier modern de lux. Fațada de piatră ascunde o atmosferă foarte confortabilă, cu decor interesant.

Sennhütte la munte inspiră interioare de lux

rustic-casa-de-tara-perete din lemn-marmura-bucatarie

dormitor rustic șemineu din piatră ușă de sticlă

Imaginați-vă că aveți nevoie de o retragere confortabilă din stresul cotidian în mijlocul iernii – atunci această casă este doar pentru dvs. Vara este și mai răcoritor, aerul din munți este întotdeauna curat și vă puteți relaxa cu adevărat de căldura din oraș. Designul interior al Sennhütte în munți din Arhitecti locati arată cald datorită mobilierului din piele și lemnului. Florile proaspete de la masa și blatul de bucătărie din marmură fac ca designul bucătăriei să arate modern și elegant, în timp ce candelabrele interesante creează o atmosferă confortabilă în camera de zi.

Abigail

canapea-rustica-decor-interesanta

Sufragerie rustică cu un candelabru interesant

candelabru rustic de masă din lemn

Interior de lux în sufragerie

Interior interior de lux casă lanț muntos

Living confortabil cu șemineu

Casă de țară-munte-interior-modern-living-șemineu

Baie modernă, cu mobilier din lemn

Sennhutte dulap rustic din lemn

Modern Senhütte – schiță

Planul Munților Senhutte