Design interior

Grey Goose Bar – atmosferă magică și interior excelent

Grey Goose Bar-new-york-design-white-blue

Grey Goose Bar vă întâmpină. Barurile de noapte contemporane nu sunt barurile pe care le cunoaștem din trecut. Și primitorul Gray Goose Bar este aici la Bruxelles pentru a vă dovedi această afirmație. Dacă sunteți departe de orașul belgian, nu este nimic greșit să faceți o plimbare virtuală prin el și să aruncați o privire asupra noilor tendințe de design interior pentru baruri. Vei fi uimit.

Grey Goose Bar – o idee specială de design interior

Grey Goose Bar -mailand-indirect-iluminat

Există ceva foarte specific la ideea de design interior din spatele Gray Goose Bar. Barul belgian este o reclamă excelentă pentru o vodcă populară. Marca este de fapt aceeași cu numele barului. Designerii de la Puresang Design Studio au creat Gray Goose Bar datorită inspirației popularului brand Vodka și rezultatul este mai mult decât uimitor.

Grey Goose Bar – faceți o baie în adâncurile albastre pentru o băutură

Semnal de sticlă al cabinei Gray Goose Bar

Grey Goose Bar combină adâncimea albastră, scânteile aurii și formele neregulate albe într-un amestec perfect, rezultând o atmosferă perfectă pentru un bar de noapte. Pereții barei sunt de culoare albastră, cu plăci triunghiulare de oglindă, iar cele mai importante decoruri aici sunt sticlele de vodcă, aranjate ca în farmacie. Iluminatul general din bar accentuează sticlele, iar sarcina de iluminare evidențiază piesele de mobilier neregulate care sunt plasate pentru vizitatori.

Grey Goose Bar – plug-inuri speciale pentru băuturi cu gâște argintii

Grey Goose Bar - băuturi plug-in de argint

Dacă ne uităm la mobilierul din Gray Goose Bar, pe lângă faptul că sunt ciudate, neregulate, extrem de high-tech și minimaliste, este absolut atipic pentru un design interior de bar. Masa de conferințe imensă, din marmură albă, masa mică din plastic și scaunele excentrice de bar cu forme avangardiste aduc o originalitate ciudată acestui bar de noapte.

Ideea de design interior din Gray Goose Bar creează iluzia că locul este împărțit în două zone – una albă și una albastră. De fapt, sistemul de iluminare este ceea ce creează această iluzie ca și cum întregul spațiu ar fi format din mai multe dintre două saloane. Instalația de lumină înfășurată de mai sus simbolizează haosul, care se accentuează și cu mobilierul neobișnuit.

Grey Goose Bar – studio de publicitate, casă și loc secret pentru aventuri

Grey Goose Bar -exterior-temporar-alb-albastru

Atmosfera care este creată în bara de gâscă gri nu poate fi descrisă cu o definiție clară. Ideea este că designerii acestui loc public de divertisment vin cu idei diferite prin inserarea de simboluri și motive absolut diferite în zona înconjurătoare, ținând cont de ideea principală – promovarea vodcăi. Rezultatul este atmosfera neobișnuită care ar putea fi considerată o adevărată capodoperă în lumea ideilor moderne de design de baruri de noapte.

Bar cu design interior uluitor

bar design interior Bruxelles

Gray Goose Bar este un loc magic cu o idee importantă, dar și o casă pentru vizitatorul permanent. Iluminarea enigmatică și decorurile neobișnuite amintesc de un loc tipic pentru o aventură secretă din filmele vechi.

Iluminare magică cu lumini legate într-o structură geometrică

albastru-adânc-auriu-scânteie-bar-iluminat

Iluminatul indirect setează accentele în lumina reflectoarelor 

Design interior bar Goose Grey

Interior modern eficient în alb și albastru

uimitor-bar-de-noapte-belgia

Gâscă cenușie – o băutură la fel de distinctivă ca interiorul 

Grey-Goose-bar-design-interior fascinant

Suprafețele reflectante și contrastele construiesc interiorul

Grey-Goose-bar-atmosferă-magică

Conceptul camerei în linie cu marca ‘Gâscă gri

Puresang-design-studio-vodca-publicitate

Prezentați un produs cu stil și clasă și puneți-l în centrul atenției 

iluminat magic bar