Design interior

Farmec industrial în negru mat, gri și lemn – penthouse cu terasă pe acoperiș în Barcelona

Culorile neutre, inclusiv negru mat, gri și lemn deschis, care au fost unite într-un mod versatil și se armonizează spectaculos unul cu celălalt, sunt semnele distinctive ale acestui impresionant penthouse din Barcelona. Fără îndoială, designerii de la Egue y Seta au făcut cea mai bună utilizare a spațiului de locuit relativ mic de 97 m2 pentru a combina confortul de locuit modern cu farmecul unui apartament la mansardă în stil industrial.

Negru mat, gri și lemn pentru farmecul unui apartament la mansardă

Camerele de zi deschise, care sunt extinse spre exterior pe cele două terase spațioase de pe acoperiș, fațadele mari ale ferestrelor și detaliile mici folosite cu pricepere, care sunt adevărate atracții aici și colo, fac apartamentul modern și nu numai că te invită să te relaxezi, dar și să seara distractivă Prieteni în aer liber. Nu lipsește luxul și confortul necesar atât în ​​interior, cât și în exterior. Aflați mai multe mai jos și aruncați o privire mai atentă asupra apartamentului cu detalii în negru mat folosind galeria de imagini.

Negru mat și gri în bucătărie

Negru mat în bucătărie pentru insulă de bucătărie și dulap înalt

Primul lucru pe care îl vedem este bucătăria minimalistă, deschisă, care impresionează mai presus de toate prin finisajul său mat în negru elegant. Combinat cu peretele alb și pardoseala laminată ușoară, negrul mat al bucătăriei își face apariția. În plus, există iluminatul indirect care împodobește insula bucătăriei și, în acest fel, nu numai că conferă designului bucătăriei un alt accent modern, dar îi oferă și o anumită căldură și creează impresia că insula pluteste. Cu toate acestea, bucătăria nu este complet neagră. De asemenea, puteți descoperi dulapuri gri deschis, astfel încât să apară aici un prim reprezentant al unei alte culori principale a penthouse-ului.

Negru mat împodobește tavanul bucătăriei

Bucătărie cu farmecul stilului industrial

Negru mat elegant în bucătăria deschisă a unui penthouse din Barcelona

Living deschis cu zonă de luat masa

Spații de zi deschise - cameră de zi, bucătărie și zonă de luat masa cu o atmosferă confortabilă

Negrul mat nu lipsește nici în camera de zi cu zonă de relaxare și de luat masa. Culoarea elegantă poate fi găsită acolo sub forma unui bufet și a unei unități de perete încorporate în negru mat. O bufet în negru mat creează, de asemenea, spațiu suplimentar de depozitare în spatele canapelei gri deschis. Toate aceste elemente completează perfect bucătăria neagră mată și formează astfel o tranziție lină către restul zonelor.

Buffet în negru mat în spatele canapelei gri deschis din sufragerie

Pentru a crea o atmosferă prea întunecată și pentru a crea un anumit echilibru, s-a folosit o mulțime de lemn deschis, printre altele, care se găsește în podea și pe un perete de accent. Masa de luat masa este, de asemenea, din lemn masiv și este iluminată de o lampă suspendată în negru mat.

Combinația de lemn și metal creează aspectul unei mansarde

Peretele de cărămidă care separă zonele interioare și exterioare și conferă încăperii un farmec suplimentar nu poate fi trecut cu vederea. Decorațiunile sunt folosite din abundență pentru confortul vieții fără a lăsa camera să pară aglomerată. În schimb, există o interacțiune gustoasă de culori și accesorii.

Aspect concret pentru un perete accent cu televizor și bufet negru mat

Perete înclinat din lemn, cu bufet negru încorporat

Perete cu accente din lemn și fațade de ferestre mari pentru un living luminos și confortabil

Zona de luat masa cu dulap încorporat într-o nișă de perete

Dulap negru încorporat într-o nișă de perete din zona de luat masa, cu o masă elegantă

Modern și confortabil în același timp

Decorurile cu gust fac camerele și mai primitoare și mai fermecătoare

Două dormitoare cu un design remarcabil

Decor de perete cu accente ușoare din linii aurii și podea și tavan din lemn

Penthouse-ul are două dormitoare, ambele impresionând prin designul lor. Dormitorul matrimonial impresionează nu numai cu o mulțime de elemente în negru mat (pat, dulap cu aspect de zăbrele și încadrarea ușii glisante către terasă), ci și cu un perete de accent extrem de atractiv în aspect de beton deschis, gri și cu aspect delicat și elegant linii în aur și modele geometrice. Pardoseala și tavanul, la rândul lor, asigură căldura necesară și sunt realizate din lemn.

Dulap în negru mat cu aspect de zăbrele în dormitor

Vedere la terasă

Dormitorul are vedere la terasă prin ferestre mari

Mix atractiv de culori și materiale

Perete cu aspect de beton și ferestre glisante negre

Al doilea dormitor nu este mai puțin primitor. Lemnul și textilele în tonuri calde creează o ambianță confortabilă aici, în timp ce oglinzile mari și abundența luminii naturale fac ca camera să pară mai spațioasă.

Dormitor confortabil, cu perete de accent din lemn

Culori calde pentru textile

Ferestrele glisante duc la terasa mică de pe acoperiș a celui de-al doilea dormitor

Baie deschisă cu plăci hexagonale albastre

Baie cu vanitate în aspect beton și iluminat indirect

Baie în negru mat, gri și albastru

Negru mat pentru plăcile de metrou din baie

Ambele dormitoare au fiecare baie proprie și, bineînțeles, nu lipsesc elementele negre mate. În prima baie există plăci de culoare neagră mată, care amintesc de plăcile de metrou la modă. Un lavoar modern, oglinda rotundă și tapetul atractiv cu pene reprezintă, de asemenea, culoarea elegantă. Există, de asemenea, o cadă pentru relaxare. Baia duce la dormitor.

Baie elegantă, neagră, cu cadă

Cealaltă baie, pe de altă parte, este mai colorată și impresionează prin dale albastre și cu model în formă hexagonală, care amintește de peretele de accent din dormitorul principal. Doar accesoriile pentru baie și baza sunt păstrate în negru mat.

Toaletă separată cu ușă neagră mată și sculpturi din lemn în baie

Iluminare atractivă și modele moderne

Baie deschisă cu plăci hexagonale albastre

Negru mat pe terasele acoperișului

Zona primitoare în aer liber a penthouse-ului cu un design modern

Desigur, nu lipsesc culorile deja menționate în zona exterioară. Dar acestea nu sunt în niciun caz tot ceea ce impresionează aici. O zonă confortabilă de relaxare, o zonă confortabilă de luat masa cu bar (ambele cu pergole moderne) și o mică piscină concurează cu siguranță cu zona interioară și vă invită să petreceți seri confortabile în aer liber cu prietenii și familia.

Metal în negru mat pe terasa mare de pe acoperiș cu bar

Pergole moderne pentru umbră

Zona de luat masa cu masă din lemn și vedere la piscină

De asemenea, puteți sta confortabil pe a doua terasă pe acoperiș și mai privată, care are și o cadă cu hidromasaj și o grădină verticală. Pe ambele terase, lemnul cenușiu este principalul material și servește nu numai ca podea, ci și ca ecran de confidențialitate pe lângă plante.

Terasă mică pe acoperiș cu lemn gri și jacuzzi

Proiectat de Egue y Seta.