Design interior

Dulux Color of the Year 2021 Brave Ground este inspirat din natură

Culoarea numită recent Brave Ground de marca Dulux pentru 2021 este o nuanță caldă și pământească de bej. Acest lucru creează un sentiment de stabilitate, creștere și potențial. În acest fel, producătorul de vopsele oferă o bază solidă pentru schimbare și creativitate în casa ta. Aceasta este, de asemenea, o nuanță versatilă care face să strălucească alte culori. Dacă v-ați săturat de interiorul alb și doriți să adăugați ceva căldură casei dvs. într-un mod subtil, acesta este perfect.

Noua culoare Dulux – bej pământesc

paletă de culori naturale în camera de zi cu canapea și măsuță de cafea, mobilier modern

În fiecare an, specialiștii în culori ai mărcii și o echipă de experți internaționali de top în design discută cele mai recente tendințe globale. Aceste tendințe afectează fiecare domeniu al vieții. Apoi, traduc acele perspective într-o culoare cheie care reflectă fiecare dispoziție a momentului. Se presupune că este o nuanță care afectează decorul casei din întreaga lume. Mai presus de toate, Brave Ground oferă un sentiment de calm.

masă rustică în sufragerie minimalistă, cu pereți vopsiți în pământ curajos dulux de culoare solidă

Cu toate acestea, culoarea Dulux reflectă, de asemenea, punctele forte ale naturii și, de asemenea, viitorul oamenilor de pe pământ prin conservarea naturii. Acest lucru este valabil mai ales într-o lume care încă se confruntă cu provocările crizei coroanei. După luni de colaborare cu marca AkzoNobel și o listă de prognozatori de tendințe, specialiști în design, editori și arhitecți din întreaga lume, producătorul a decis culoarea actuală.

producător de vopsele dulux de culoare solidă bej pământesc în sufragerie cu raft pentru cărți și scaun din lemn în stil retro

Ca urmare a pandemiei globale cauzate de COVID-19, prioritățile multor oameni se schimbă semnificativ. Așadar, cei mai mulți dintre ei se concentrează mai mult asupra bunăstării în casa lor. Acest lucru a fost explicat de șefa departamentului de proiectare de la Dulux, Marianne Shillingford. Culoarea Dulux poate juca un rol important în acest sens.

combinație de mobilier retro și tonuri pământești versatile într-un spațiu de locuit minimalist

Cu tonurile liniștitoare, odihnitoare și naturale ale paletelor de culori oferite, marca își propune să ofere profesioniștilor posibilitatea de a crea spații în care rezidenții pot reflecta, reîncărca și recalibra. În ultimul an 2020, viața și munca multor oameni s-au schimbat fundamental. Toată lumea a trecut prin vremuri incerte, deci este de înțeles că și-ar dori tonuri naturale liniștitoare pentru a oferi calmul și protecția de care au nevoie disperate.

Folosește Brave Ground în casa ta

bucătărie confortabilă și modernă în stil scandinav cu elemente din lemn și forme minimaliste

Combinați culoarea caldă cu alte tonuri atemporale, cum ar fi culorile de miere. Acest lucru vă permite să creați un cadru echilibrat pentru divertisment, cum ar fi o zonă de luat masa relaxată și informală. O astfel de paletă este potrivită atât pentru spațiile de locuit tradiționale, cât și pentru cele moderne și poate fi combinată frumos cu elemente de mobilier moderne și materiale naturale. De asemenea, amestecați nuanța cu tonuri calde de roșu sau roz pentru un dormitor deosebit, care aduce factorul wow.

combinați tonurile roz și coral în dormitor și dulux culoare solidă pământ curajos 2021

Brave Ground se potrivește perfect cu tonurile puternice de roz și roșu ale paletei expresive, precum și cu variațiile de culoare coral. Aceste culori arată, de asemenea, minunat, cu mobilier modern minimalist, modele grafice și lemn deschis. Acest lucru nu numai că oferă un sentiment de calm, dar este menit să fie și o culoare versatilă. Puteți să le aplicați la o varietate de modele diferite. Culoarea se schimbă pe parcursul zilei, creând ceea ce Dulux și AkzoNobel descriu ca „medii cu sensibilitate redusă”.

trend color brave ground dulux 2021 design interior pentru birou la domiciliu cu palete de culori calmante și calde

Prin urmare, bejul neutru poate fi combinat cu un amestec de culori fine, naturale, pentru a oferi unui birou acasă o senzație relaxantă și primitoare, de exemplu. Combinat cu culorile pământii ale paletei, acest lucru creează un sentiment calmant și primitor atunci când lucrezi. Cu toate acestea, aceste nuanțe subtile și elegante funcționează bine și cu mobilierul de la mijlocul secolului și finisaje bogate precum cupru, marmură și chiar catifea. De asemenea, puteți crea o conexiune cu natura. Aduceți exteriorul cu tonuri de pământ.

Perete în țesătură cu decorațiuni pe un dulap din lemn și dulux de culoare solidă pământ curajos pe hol

De exemplu, ia în considerare teal. Apoi îl puteți compensa cu vopseaua Dulux Brave Ground. Aceste tonuri se potrivesc bine cu lemnul natural, mobilierul reciclat, ceramica bine formată și plantele de interior. Adăugați doar acasă această nuanță caldă, naturală, neutră de bej. Brave Ground, atunci când este asociat cu maro pământesc, poate ajuta la crearea unui spațiu de locuit liniștit.