Design interior

Design interior modern – forme simple și linii moi

linii clare-mobilier-interior-modern-masuta-de-cafea

Ne proiectăm casele contemporane în conformitate cu regula „mai puțin este mai mult” interior modern. La fel ca orice altceva, designul interior modern se bazează și pe simplitate și puritate. Obiectele pe care le folosim pentru a decora o cameră trebuie să fie sortate cu atenție. Prezența lor ar adăuga un plus de finalitate camerei și i-ar completa atmosfera.

Design interior modern – accentuat de piese de mobilier atractive

oglindă-cadru-accentuare-atractivă-piesă de mobilier

Interior modern înseamnă o senzație armonioasă de geometrie, culoare și material, tot ce conține spațiul. Obiectele mari și mici au în mod egal un impact asupra întregii percepții. Designul interior modern constă din toate aceste detalii din cameră, care au o funcție decorativă și scopul lor principal este de a face locul mai frumos, mai bogat și mai interesant. Unele dintre ele au funcții mixte, cum ar fi covoare, perdele, vaze, plante, în timp ce altele au doar valoare estetică – imagini, suveniruri, sculpturi, figurine. Mobilierul poate avea și o funcție decorativă. Vă puteți imagina o formă sau un model neobișnuit ceea ce arată. În acest fel piesa de mobilier are influența unei piese de accent. Aceasta este cea mai importantă sarcină a majorității obiectelor decorative. Decorul colorat utilizat în spații neutre luminoase adaugă vibrație și energie într-un loc altfel rece și steril. Și atunci când sunt folosite în camere care au multă culoare în ele, obiectele decorative ar trebui să fie mai neutre pentru a calma ambianța și a sublinia prezența lor.

Design interior modern – mobilier luminos, accente colorate

mobilier-luminos-nuante-accente-accesorii-colorate-living

Există numeroase tipuri de pietre decorative contemporane alese din întreaga lume pentru a satisface toate gusturile și preferințele. Dacă căutați și forme simple și linii netede în designul interior modern, consultați diferitele idei de design pe care le-am ales pentru dvs. și. Bucurați-vă de o călătorie către inspirație nesfârșită.

De la K.H. Hristova

mobilier alb și perne decorative

mobilier-alb-perne-decorative

interior modern alb-negru

interior alb-negru

living bej accentuat de perne decorative

living-bej-decorativ-perna-accent bej

Masuta de cafea pe gaz

accente-elemente-design-sticlă-masă-perne

Materiale naturale

piese de accent schemă de design alb-negru

  Zid de piatră naturalăforme-simple-linii-moi-mobilier

Fotografii de familie pe perete

fotografii-familie-perete-galben-perete-vopsea-

gri și galben

galben-negru-idei de amenajare interioară a camerei de zi

canapea gri închis

bucăți-de-pernă-colorate-colorate-gri

nuanțe-neutre-piese de mobilier accentuante

design interior modern – dormitoare cu forme simple

design-interior-modern-dormitoare-forme-simple