Design interior

Copac în casă – 22 de interioare moderne cu un copac decorativ

Copac în casă-decor-interior-living-conifere-iluminat-artificial

Viața de zi cu zi istovitoare, viața orașului și urbanizarea ne-au înstrăinat, oamenii, de natură. Din ce în ce mai puține puncte verzi în oraș, în schimb clădiri și mai mult spațiu de locuit, autostrăzi și trafic urban. Subiectul este lung și foarte complex, dar puteți lista o bucată de natură în apartamentul dvs. Plantă de apartament adecvată sau Copac în casă poate fi cultivat în aproape toate condițiile. Este necesară o lumină suficientă și există, de asemenea, o mulțime de specii de plante iubitoare de umbră.

Copac în casă – real sau artificial

Copac în casă-decorare-interioară-design-modern-mansardă-living-SoMa-San-Francisco

Designerii și arhitecții integrează mai multă verdeață în interior sau în zona privată în aer liber, cum ar fi terasa și o parte din grădină. Planificarea deschisă actuală a camerelor oferă alte posibile utilizări ale plantelor din cameră și acestea devin un element important de design care oferă o respirație proaspătă.

Copac în casă – idei de design

Copac în casă-decor-interior-sfânt-beton-tavan-înalt-perete-fereastră-Muzeul-Charleroi

Clădirile mari cu caracter de mansardă, precum SoMA din San Francisco și Muzeul Charleroi pentru Fotografie din Bruxelles, servesc ca exemple de copaci integrați într-un mod modern în interior. Pentru copaci și specii de plante care cresc în înălțime, plafonul ar trebui, desigur, să fie înalt.

Trunchiuri de mesteacăn ca element distinctiv de design – Restaurant Sixty din Moscova

casa-copac-decor-interior-mesteacan-reastaurant-iluminat-moscova

Mesteacanul, datorită pielii albe cu o structură inconfundabilă, este adesea folosit ca accent creativ în designul interior. În restaurantul elegant „Sixty”, situat la etajul 62 al unei clădiri din capitala Rusiei, trunchiurile de mesteacăn sunt folosite ca punct culminant. Pardoselile și mesele din lemn adevărat completează atmosfera confortabilă, iar scaunele variate cu tapițerie în culori naturale dau tușele finale.

Măslinii ca plante de apartament asemănătoare copacilor – restaurantul și taverna „Brentwood” din Los Angeles

Copac în casă-decor-interior-seră-mansardă-mansardă-cărămidă-restaurant-Brentwood-Los-Angeles

Un restaurant de tavernă din Los Angeles, proiectat de Jeffrey Alan Marks, încântă cu caracter de mansardă – tavane înalte, pereți de cărămidă, geamuri pentru acoperiș. Măslinii de dimensiuni medii reîmprospătează atmosfera. Acestea sunt la modă, dar le este foarte foame de soare. Substratul trebuie să fie permeabil, ideal nisipos, iar necesarul de apă este destul de scăzut.

Salcie adevărat ca punct culminant – Pizzeria Kook din Roma de Noses Architects 

casă-copac-decor-interior-canapea-locală-chesterfield-KOOK-Nose-arhitecți

În barul din Roma, copacul este plasat în centrul camerei. În spatele vitrajului, într-un fel de cutie de sticlă, bătrânul salcie poate fi văzut ca o expoziție în muzeu. Alături se află o canapea clasică Chesterfield tapițată în piele maro, cu smocuri.

Copac în casă cu suficientă lumină naturală – Kre Haus, proiectat de nr. 555 Architectural Design Office

decor-interior-casă-copac-alb-luminos-mansardă-deschis-planificare-Kre-House-No555

Kre Haus by No.555 Architectural Design Office este o casă privată foarte specială concepută pentru un pasionat de mașini sport. Clădirea are 9 garaje și un lift aduce mașina selectată direct în sufragerie. Casa are un caracter de mansardă, cu mai multe ferestre mari, care permit multă lumină de zi să intre în cameră. În mijloc, acolo unde este suficientă lumină, un ghiveci este așezat în ghiveci.

Pin artificial în sufragerie – apartament parizian de Gregoire De Lafforest

casa-copac-decor-interior-conifere-living-podea-din-lemn-luminos-Paris-Loft-Gregoire-De-Lafforest

În apartamentul parizian modern proiectat de Gregoire De Lafforest, au fost folosite culori deschise, neutre – alb, gri deschis, aspect de lemn deschis. Mobilierul și pardoseala din lemn de pin creează o atmosferă confortabilă în cameră. Un punct culminant real este arborele artificial asemănător pinului poziționat în colțul de lectură.

Instalare inspirată de structura naturală a copacului de Mathieu Lehanneur

casa-copac-decor-interior-negru-instalare-trunchi-copac-opera-de-arta-plastic

Artistul Mathieu Lehanneur în colaborare cu Ana Moussinet a proiectat o monumentală operă de artă – copac negru din fibră de sticlă. Trunchiul masiv de copac iese prin podele și simbolizează intervalul dintre pământ și cer.

Copac din plastic negru în interiorul Electric Center Paris

casa-copac-decor-interior-opera-de-arta-instalare-trunchi-negru-copac

Instalația eficientă este iluminată, jocul de lumină este însoțit de muzică și astfel în expozițiile din Electric Center Paris implicat.

Instalarea ca alternativă la arborele real din casă

casă-copac-decor-interior-plastic-artă-schwary-trunchi-copac-Electric-Paris-Mathieu-Lehanneur

Arborele adevărat în casă pentru copii – grădinița din Tokyo de 16A Inc.

casă-copac-decor-interior-casă-copac-interior-lemn-Mokumoku-grădiniță-Tokyo-16A

Copiii cu siguranță așteaptă cu nerăbdare o casă în copac acasă sau un copac în casă. La grădinița Mokumoku din Tokyo, Japonia, arhitecții de la 16A Inc. s-au gândit la asta. Un spațiu ca evadarea din visele copiilor este disponibil pentru activități interesante.

Structură în formă de copac din lemn într-o cantină din Santiago de Compostela, Spania proiectată de Estudio Nomada

casă-copac-decor-interior-cantină-luminos-modern-design-tavan-înalt-Estudio-Nomada

O cantină, dar nu ca imaginea pe care urmează să o imaginăm, ci o atmosferă modernă și plăcută. Ferestre mari, camere luminoase, bănci din lemn de pin și accente colorate, jucăușe. Un punct culminant real este structura în formă de copac care începe cu picioarele mesei și continuă în zona liberă în înălțimea camerei.

Trunchiuri de mesteacăn ca element decorativ în salonul de înfrumusețare „Onico” din Osaka, Japonia – proiect de Ryo Isobe

casa-copac-decor-interior-decor-salon-frumusete-amenajare-design-Onico-Ryo-Isobe

Cochilia mesteacănului se caracterizează printr-o structură inconfundabilă și o culoare albă. Aceasta este adesea folosită pentru artizanat sau ca element decorativ. Într-un salon de înfrumusețare din Osaka, Japonia, trunchiurile de mesteacăn decorează camera și creează o ambianță naturală, autentică.

Copac în casă ca alternativă la peretele tipic

casa-copac-decor-interior-ramuri-imagine perete-iluminat-creativ

Ramurile și copacii pot fi implementați în interior în mai multe moduri. O idee extraordinară și deosebit de originală este de a evoca un fel de perete cu acesta. Arborele crescut natural are mai multe ramuri mici pe care pot fi agățate imaginile. Un sfat: folosiți fotografii mici, poate doar de aceeași dimensiune.

Fucusse Benjamin de ambele părți ale canapelei din sufragerie

casa-copac-decor-interior-living-room-ficus-benjamin-stil-africa

Safari și stilul Africii în mobilier adoră culorile pământului și structurile exotice, precum ornamente, blană de animale și obiecte etnice. Într-un interior ca acesta, o plantă tipică țărilor tropicale s-ar potrivi cel mai bine. Ficus Benjamin apare ca un copac în casa de lângă ferestre.

Copacii pitici și bonsai sunt variante ideale pentru copacii din casă

casă-copac-decor-interior-gri-modern-perete-panouri-de-culoare

Arborii pitici și bonsaii sunt foarte populari și ușor de întreținut dacă se iau în considerare locația și condițiile corecte din cameră. Ghivecele de flori în toate modelele posibile pot fi adaptate la interior și servesc ca parte a designului.

Palmier mare în ghiveci pentru o atmosferă proaspătă în interior

casa-copac-decor-interior-luminatoare-deschidere-planificare-travertin-podea-gri

Speciile de plante tropicale, cum ar fi palmele și ficusurile, necesită lumină și căldură, deci este esențial să le puteți furniza înainte de a achiziționa planta.

Tapet foto cu motive vegetale iluminate din spate și trunchiuri decorative de mesteacăn pentru un efect natural

casa-copac-decor-interior-design-modern-mesteacan-bambus-in-spatele-peretelui-iluminat

Designul contemporan permite un efect natural chiar dacă natura lipsește. În spatele peretelui decorativ iluminat cu tapet foto al pădurii de mesteacăn și care trunchiuri de mesteacăn adevărate pun în scenă un peisaj natural autentic.

Pat cu o construcție interesantă din bușteni de mesteacăn

casa-copac-decor-interior-dormitor-mesteacan-pat-lemn-luminos

Mesteacanul din dormitor poate fi considerat probabil doar ca lemn. Dar carcasa albă autentică a fost păstrată și implementată în construcția patului.

Trunchi de copac adevărat într-o cutie de sticlă ca punct culminant în interiorul minimalist 

casă-copac-decor-interior-trunchi-copac-cutie-de-sticlă-podea-din-lemn-design-minimalist

Designul minimalist nu reprezintă într-adevăr o atmosferă naturală. Un trunchi de copac realizat dintr-un bătrân salcie a fost plasat în spatele unui perete de sticlă din sufragerie și a jucat rolul unei mici grădini interioare „minimaliste”.

Copac de bronz ingenios ca alternativă la cel real

casă-copac-decor-interior-sculptură-copac-metal-bronz-sufragerie-albă

Inspirați de natură, artiștii creează sculpturi și lucrări cu efecte apropiate de cele ale naturii reale. O operă de artă din bronz arată ca un copac adevărat din casă, dar servește ca obiect decorativ care se potrivește cu interiorul.

Sculptură de salcie de bronz pe hol

casă-copac-decor-interior-sculptură-bronz-hol-scări-lucrări de artă

Zona de zi cu grădină interioară în spatele ușilor glisante din sticlă

casă-copac-decor-interior-living-lux-interior-grădină-apă-fereastră-perete-uși-glisante

Un adevărat lux este atunci când poți integra o grădină în interior sau măcar să ai acces direct la ea. O grădină de iarnă sau o parte din grădină separată de sufragerie prin uși glisante din sticlă este o bună oportunitate de a vă bucura de natură în interior.