Design interior

Ce culoare se potrivește cu verde – sfaturi pentru combinații de culori de succes cu verde în design interior

ce culoare se potrivește cu sufrageria verde modernă canapea gri neon verde

Articolul de astăzi se concentrează pe culoarea verde proaspătă. De fapt, nu toată lumea are o culoare verde pe pereții casei lor. Dar dacă doriți să vă dați propriilor patru pereți o notă individuală și doriți să creați o oază modernă de bunăstare prin designul culorilor, verde este cel mai important mod. Dacă întrebarea „Ce culoare merge cu verde” îți provoacă dureri de cap, atunci ai aterizat la locul potrivit. În cele ce urmează vă vom arăta ce culori pot fi combinate cu verde. În galeria noastră de imagini veți găsi inspirație cu privire la modul în care puteți amenaja camerele cu verde și a crea o impresie generală armonioasă.

Ce culoare se potrivește bine cu verdele din interior? – Verde înseamnă natură și prospețime

care culoare se potrivește cu nuanțele paletei de culori verzi

Când vorbim despre culoarea verde, este asociat mai întâi cu natura și primăvara. Această culoare proaspătă transmite, de asemenea, un sentiment de libertate și are un efect incredibil de relaxant asupra noastră. În funcție de nuanță, culoarea verde poate avea și un efect revigorant. Există atât de multe nuanțe de verde în natură încât cu greu le putem distinge chiar și atunci când facem o plimbare. Spectrul lor extins de culori variază de la verde lime la verde măr suculent până la verde brad. Deoarece culoarea verde este foarte polifacetică, cu siguranță veți fi surprins de câte culori poate fi combinată.

culoarea peretelui ton în ton combină mobilierul pertol verde cu auriu

Verde are nuanțe gălbui, verzui și albăstrui, care, în funcție de combinație, pot influența semnificativ interiorul. Când vine vorba de mobilier, nu este vorba doar dacă alegeți o culoare blândă sau strălucitoare, ci ce partener de culoare alegeți. De îndată ce alegeți nuanța și partenerul de culoare potrivit, culoarea proaspătă se potrivește în fiecare cameră. În caz contrar, puteți folosi nuanțe de verde atât într-un apartament modern, fie subliniați naturalețea într-un stil de casă la țară.

Ce culoare merge cu verde? – Combinați gri și verde

combinație de culori verde gri aur mobilier sufragerie

Dacă doriți să dați sufrageriei dvs. o notă modernă și elegantă, puteți crea o combinație elegantă cu gri. Gri este o culoare la modă care, datorită fațetelor sale diverse, oferă numeroase opțiuni de design. O nuanță cenușie caldă sau o nuanță albastră de gri rezultă într-o combinație de succes și foarte elegantă, care nu poate fi trecută cu vederea în imaginea de mai sus. Întrebarea „Care culoare se potrivește cu griul?” Poate fi răspuns clar aici. Trioul de culoare nobilă, gri, verde benzină și auriu arată pur și simplu grozav în această cameră de zi.

bej gri nuanțe verde combinație de culori cameră de zi

Pentru ca peretele închis, gri și canapeaua de culoare benzină să nu pară prea sumbre, au fost alese efecte metalice deosebite pentru mobilierul sufrageriei, care slăbesc și luminează combinația de culori verde-gri. Suprafața netedă de aur reflectă lumina zilei într-un mod frumos. Puteți obține acest efect și cu diverse accesorii pentru casă din cupru. Poate că ați optat pentru un perete gri într-o nuanță mai deschisă, atunci ați creat fundalul perfect. Griul deschis conferă camerei un farmec aparte, dar nu iese în evidență prea mult. Frumosului verde smarald i s-a acordat prioritate aici.

Ce culoare merge cu verde? – Configurați cu verde și albastru

gradații de culoare verde perete ton în ton albastru

Aveți o canapea verde elegantă în sufragerie și vă întrebați ce culoare se potrivește cu mobilierul verde? De ce nu combinați albastru și verde. Acest duo de culori amintește de luncă și cer și radiază prospețime și naturalețe în cameră. Deoarece culoarea secundară verde este un amestec de albastru și galben, cele două nuanțe se înțeleg foarte bine. Combinația de culori la modă dintre verde și albastru arată deosebit de armonioasă. Dacă v-ați decis deja o piesă de mobilier colorată, ați putea folosi accesorii albastre.

sufragerie, care culoare se potrivește cu albastru și verde

Vă puteți condimenta canapeaua verde, de exemplu, cu perne albastre. Pentru a obține o imagine de ansamblu armonioasă, este recomandabil să folosiți aceste culori într-un alt loc din cameră. Piesele de mobilier individuale în nuanțe mai deschise de verde intră pe un covor albastru închis. Culoarea plăcută, pastelată și mentă a scaunului creează un accent proaspăt în camera de zi. Verdele de menta puțin folosit creează o senzație plăcută de viață.

Ce culoare merge cu verde? – Verde și roz ca parteneri de culoare

dormitor roz închis verde închis verde deschis verde deschis

Când vă uitați la acest dormitor, observați imediat contrastul frumos de pe perete, care a fost realizat prin combinația de verde și un roz vechi pastel. Verde brad, bogat și închis al tăbliei a fost asociat cu pricepere cu o culoare complementară moale. Vechiul roz se remarcă ca un partener contrastant cu verdele și conferă camerei inundate de lumină un fler fermecător, de fată. Un covor deschis la culoare verde măr ar merge, de asemenea, bine cu un perete roz și ar oferi căldură și moliciune în dormitor.

Ce culoare merge cu verde? – Tonurile verzi și lemnul arată natural

verde cu lemn deschis combină culorile gri pastelate

Dacă ați optat pentru un covor verde sau un covor în camera simplă și minimalistă și altfel preferați să păstrați pereții în alb, accentele roz de pe perete oferă o notă de primăvară. Verde poate fi, de asemenea, perfect combinat cu diferite tipuri de lemn. Mobilierul din lemn sau cu elemente din lemn emană căldură, confort și eleganță atemporală. Diferitele tipuri de lemn, care diferă între ele în ceea ce privește boabele și culoarea, deschid, de asemenea, mai multe opțiuni pentru combinații de culori.

spațiile de locuit moderne, cum ar fi verdele, combină gri auriu alb

Mobilierul din stejar, de exemplu, emană un farmec foarte natural și nobil, astfel încât partenerii săi de culoare ar trebui să fie și culori naturale. Tonurile verzi conferă camerei atingerea finală și întăresc senzația de apropiere de natură. Dacă un perete accent în culoarea verde menta asigură o doză bună de lumină și prospețime în cameră, puteți crea, de asemenea, o ambianță de locuit modernă și modernă, cu un tip de lemn mai închis la culoare..

Ce se întâmplă cu verdele în designul interior? – Combinați verde și maro

culoarea peretelui, culoarea care se potrivește cu pielea de lemn maro și verde

De aici, următorul răspuns la întrebarea „Ce culoare merge cu verde?” Poate fi derivat destul de logic. O altă culoare care se potrivește cu verdele este, fără îndoială, maro. Tonurile maronii sunt legate de natură, la fel ca și cu verdele. Când combinați maro și verde, creați o compoziție de culoare care să corespundă percepției noastre naturale a culorilor. Dacă doriți să faceți combinația dintre maro și verde mai interesantă cu o altă nuanță naturală, puteți seta accente individuale în roșu, portocaliu sau albastru atunci când mobilați.

Ce culori se potrivesc cu verde – culoarea trio verde-maro-negru

ce culoare se potrivește cu panourile din lemn de perete maro verde menta

Dacă conceptul de culoare pe care l-ați obținut pare prea simplu și totuși puțin plictisitor, puteți integra și negrul necolor. Întrucât negrul poate fi găsit și în natură, nu mai arată atât de tare pe partea verde și, într-un anumit sens, îi conferă și verdele. Partenerii de culoare verde și maro amintesc de paleta de culori a pădurii și creează o atmosferă confortabilă și caldă în camera de zi.

Galben ca culoare potrivită cu verde

fronturi dulap bucatarie scaune verzi galbene menta accente de culoare

Culorile verde și galben se află aproape una de cealaltă în roata de culori, la fel ca albastrul și verdele, ceea ce creează o pereche de culori armonioasă și de succes. Oricine nu îndrăznește să folosească contraste strălucitoare între culorile complementare are absolut dreptate cu o astfel de schemă de culori. Puteți obține un contrast însorit și atractiv în zona de living și de luat masa cu o nuanță caldă de galben, pe care o împerecheați cu o nuanță mai rece de verde.

schema de culori sufragerie mobilier verde și galben

Cei care preferă tonurile de verde închis pot crea o combinație răcoritoare alegând un ton galben cu o proporție mai mare de albastru. Un pământ gri-verde creează o combinație armonioasă cu un galben cald. Dacă puneți galben lângă un verde-iarbă strălucitor, creați un accent viu și modern în cameră. Dacă combinați verde măr cu galben, de exemplu, aduceți primăvara în casa voastră.

Ce culoare merge cu verde neon?

verdeață alb gri design combinat culoare pentru bucătărie

Dacă ați ales verde neon strălucitor și la modă pentru amenajarea casei dvs., atunci întrebarea „Ce culoare merge cu verde” este justificată. Deoarece doar dacă verdele neon este utilizat corect în designul interior, acesta oferă o lovitură minunată și colorată. În caz contrar, camerele par rapid mult prea colorate. Bucătăria modernă din exemplul de mai sus este un exemplu excelent al modului în care albul face să strălucească culorile neonului.

ce culoare merge cu verde neon violet roz albastru

Interiorul dvs. va arăta elegant și modern în același timp atunci când asociați această culoare la modă cu alb sau bej. Culorile neon devin un adevărat punct de atracție și permit restului mobilierului să rămână în fundal și să pară simplu. Chiar dacă adăugați doar un mic accesoriu sau o singură piesă de mobilier verde neon la interiorul actual, camera va străluci într-un aspect cu totul nou..

Ce culoare merge cu verde și alb?

culoarea verde cu alb și negru combină zona de locuit

Această zonă de zi elegantă răspunde în mod clar la întrebarea „Ce se întâmplă cu verdele în interior?” O facilitate în care contrastul clasic și atrăgător al alb-negru a fost sporit de un verde luxuriant apare atemporal și elegant. Aici albul steril și negrul sobru sunt perfect preluate de nuanța plăcută de verde. Nuanța verde face ca acest living să fie mai plin de viață și mai familiar.

culoarea peretelui verde baie design perete alb

Dacă doriți să vă transformați baia într-o oază exotică de bunăstare și doriți să încheiați încet ziua stresantă acolo, puteți lăsa și culoarea naturală verde să fie principalul protagonist în designul pereților băii. Pardoseala bej prezintă frumos cada elegantă, independentă, care la rândul său accentuează perfect peretele atractiv din piatră.

ce culori se potrivesc cu gresie verde baie lemn

Lavoarul alb în combinație cu ușile glisante negre ale unității de bază separă elegant zonele individuale din această baie. Fără culorile naturale, care se împletesc pe perete, baia ar putea părea rapid incomodă, rece și sterilă. De asemenea, puteți crea o notă naturală pe perete cu plăci chic și moderne în diferite nuanțe de verde.