Design interior

Canapea din piele neagră și măsuță de cafea ca mobilier contrastant

canapea din piele neagra living-mobilier-idee-vertical-gradina-moderna

Casele moderne și minimaliste decorează din ce în ce mai mult zonele rezidențiale și devin rapid atrăgători în cartier. Aceasta include acest design realizat de Park + Associates, care a fost finalizat în Singapore în 2014. Mobilierul modern și elementele naturale împodobesc interiorul casei pentru a crea o atmosferă confortabilă, care să fie în armonie cu mobilierul modern. Aceasta include și una canapea din piele neagră, care atrage atenția în sufragerie.

Canapea din piele neagră cu măsuță de cafea

canapea din piele neagră zonă de living-covor-maro-ferestre fațade-piele-măsuță de cafea

Canapeaua din piele neagră este combinată cu o măsuță de cafea potrivită. Acesta este și din piele neagră. S-au ales scaune din piele neagră pentru a merge cu aceasta și pentru a completa zona de relaxare din sufragerie. De menționat este și grădina verticală atractivă care împodobește peretele din spatele plăcii. Nu numai că aduce natura în casă, dar oferă și un accent colorat.

Canapea din piele neagră în sufragerie

canapea din piele neagră zonă de luat masa-masă de sufragerie-bucătărie-minimalist-placare de perete-lemn

Canapeaua din piele neagră se află în sufragerie, care este separată de bucătărie cu zonă de luat masa de un alt element natural. Este un iaz atrăgător situat sub scara spirală modernă. Masa neagră de masă stă direct între iaz și bucătărie, astfel încât să puteți asculta stropirea apei în timp ce mâncați.

Negru, alb și lemn

canapea din piele neagră iaz-scări-spirală-scară-alb-lemn-pietriș decorativ

Culorile principale ale acestei case sunt albul și lemnul. Acestea sunt completate de câteva accente negre ici și colo, inclusiv canapeaua din piele neagră. Elementele gri nu sunt, de asemenea, neobișnuite. Aceasta include atât betonul, cât și plăcile din piatră naturală sau pietriș decorativ. Aceste materiale decorează iazul în interior, printre altele.

Scară în spirală modernă

negru-piele-canapea-trepte-lemn-placare-balustradă-metal-elegant

În timp ce canapeaua din piele neagră și grădina verticală din sufragerie oferă o varietate de culori, restul camerelor sunt proiectate destul de neutru. Acest lucru se aplică și scărilor în spirală, zonelor scărilor și holurilor. Acestea formează trei etaje, unde întreaga familie cu copii se poate lăsa abur și se poate simți bine.

Accente negre în baie

canapea-din-piele-neagră-baie-mare-cadă-fără-picioare-de-sticlă-alb

Baia modernă este foarte mare și spațioasă. Se compune din vopsea gri deschisă și albă și câteva accente negre. Canapeaua din piele neagră nu este singurul element întunecat din interior. Gresia lucioasă și consolele de marmură transformă baia într-o cameră luminoasă și elegantă în care vă puteți relaxa perfect.

Canapea din piele neagră – beton ca material

negru-piele-canapea-scari-beton-pereti-albi

Ce ar fi o casă minimalistă dacă nu ar exista suprafețe de beton? Acestea nu lipsesc nici în această casă și se găsesc în zona de intrare în exterior și sub acoperiș. La fel ca canapeaua din piele neagră, betonul relativ întunecat creează, de asemenea, un contrast interesant în mijlocul designului peretelui alb.

Design modern de gradina

canapea-piele-neagră-grădină-pergolă-piatră-albă-gresie-iluminat

În fața intrării se află o pergolă albă cu un design modern care servește drept acoperiș. La fel ca casa, grădina are un interior minimalist. Traseele de grădină simetrice, pietrișul decorativ și utilizarea plăcilor din piatră naturală creează o grădină frontală elegantă, care este o plăcere să vă aflați. Iluminatul interior al casei este în mare parte responsabil pentru iluminarea corectă.

Ferestre mari

canapea-din-piele-neagră-casă-minimalist-alb-design-bancă-piatră naturală

Din grădina din față, designul interior al casei poate fi văzut minunat datorită fațadelor mari ale ferestrelor. O cărare largă din lemn duce apoi la o terasă. Ideea că o coniferă ar părea să crească în casă este de asemenea foarte interesantă. Crește printr-un fel de cutie de sticlă deschisă, care protejează și casa de vânturile puternice.

Arhitectură minimalistă

negru-piele-canapea-intrare-intrare-perete-alb-idee-design

Casa albă este un adevărat punct de atracție și visul tuturor celor care preferă arhitectura modernă și designul interior. Lemnul, betonul și oțelul au fost folosite ca materiale pentru construcția caselor. Casa Greja este primitoare și garantează proprietarilor un confort și un lux perfect pentru mulți ani.

Proiectat de Park + Associates.