Design interior

Camera modernă pentru copii – o sursă de bucurie

violet-patru-poster-camera-copiilor-mica-printesa

Camera copiilor este un loc foarte special în casă. Reprezintă spațiul personal al membrilor mici și jucăuși ai familiei. Prin urmare trebuie creșa modernă fii un loc care ar trebui să aducă lumină și bucurie copiilor noștri. Designul unui astfel de spațiu se bazează foarte mult pe culoare și decor. Paleta de culori stabilește atmosfera pentru mediu și decorul potrivit se potrivește camerei în funcție de preferințele copilului.

Camera modernă pentru copii – jucării de pluș și culori calde

pluș-animale-nuanțe-calde-cameră pentru copii

În jurul creșa modernă Pentru a-l face perfect pentru copilul tău, trebuie să știi ce îi place cel mai mult și preferințele lor te ghidează. Astfel se pot implica în proiectare, deși indirect. Cel mai important lucru este să aflați ce culori le plac, astfel încât să le puteți folosi în toată camera. Creșa modernă ar trebui să păstreze designul simplu și curat, dar să aibă și alegeri îndrăznețe de culoare și multe decorațiuni interesante diferite. Fiecare element al camerei ar trebui să fie o parte a construirii acelei camere speciale în care copiii noștri cresc și se distrează.

Camera modernă pentru copii – elemente decorative interesante

elemente-decorative-interesante-camera-modernă-pentru-copii

camera-copiilor-neagră-ca-decorare-modernă

Există două tipuri principale de camere pentru copii – băieți și fete. Ele diferă prin paleta de culori și preferințele de decor. Fetele iubesc de obicei culorile mai calde precum roz, roșu și portocaliu, în timp ce băieții preferă nuanțe mai reci – albastru, verde, maro. Decorul vine în multe forme și idei diferite. Este obișnuit să folosiți tapet colorat sau autocolante de perete care se potrivesc cu mobilierul sau alte piese de decor din cameră.

Casă de păpuși pentru camera fetelor

cameră pentru fete a casei de păpuși

camera-roz-fata-fluturi-decor-perete

O pătură colorată, cu multe perne pe pat, scaune și un covor pe podea. Toate aduc confortul și ridică starea de spirit. Setul de mobilier este de obicei multicolor cu suprafețe contrastante și accente colorate. Ca punct final pentru creșa modernă puteți pune jucării oriunde în cameră pentru a le permite să interacționeze cu împrejurimile luminoase vesele. Într-un astfel de loc, copilul tău ar trebui să beneficieze de confort și să se bucure de viața de zi cu zi.

De K.H. Christova

  interior verde și jucării de pluș

cameră verde-interior-pluș-animale-copii

decorațiuni vesele de perete și jucării

decorare-perete-jucării-camera-modernă-pentru-copii

floral-albastru-camera copiilor