Design interior

Berry de culoare de perete aduce varietate în interior

culoare perete fructe de padure bucatarie lemn de stejar mobilier masiv masa de masa alb

Datorită culorilor pastelate moi – nuanțele îndrăznețe de roșu dau camerei o lovitură și aduc varietate în interior. Fie ca un accent pentru cămin sau ca fundal pentru mobilierul eclectic – tonurile de culoare albastru-roz-roșu fac ca camera să arate primitoare și să creeze o ambianță confortabilă. Perfect pentru camera fetei, camera de zi și baie. Boabele de culoare ale pereților sunt deosebit de proaspete și vesele – împreună cu mobilierul în culori contrastante, formează un ansamblu atractiv care se îmbină armonios cu conceptul interior modern. Vă oferim o imagine de ansamblu asupra posibilelor combinații și vă oferim idei de viață în diferite stiluri. Lasă-te inspirat de culoarea versatilă!

Fructe de vopsea de perete conferă caracterului camerei fetei

culoare perete berry maedchenzimmer raft perete bancă fereastră

Copiii adoră culorile puternice – în timp ce băieții așteaptă cu nerăbdare galbenul, albastrul și portocaliul, fetele cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani adoră mai ales rozul și roșul. Culoarea peretelui fructe de padure este un talent general – nuanța de zmeură din spatele raftului de perete și dedesubt Banca se armonizează perfect cu nuanța saturată de căpșuni portocalii a peretelui. Mobilierul alb și pardoseala ușoară creează adâncime și fac camera să pară deschisă și primitoare.

Fructe de culoare perete într-un aspect pastel subtil

culoare perete fructe de pădure cămăruță idei moderne de amenajare

Boabele de culoare a pereților pot accentua nișele și colțurile din sufragerie. În acest caz, șemineul modern își vine în sine datorită culorii contrastante. În același timp, culoarea aduce varietate în schema de culori altfel simplă și rezervată, gri-alb-bej. Un covor în nuanțe de fructe de pădure poate fi combinat ton-pe-ton și arată deosebit de atractiv pe podeaua din stejar. Pernele decorative și cuverturile de pat în culori lavandă și căpșuni adaugă mișcare interiorului.

Berry de culoare de perete într-un amestec eclectic de stiluri

culoare perete fructe de masă lemn scaune albastru petrol

Albastru, galben și roșu formează un ansamblu exotic – nuanțele vesele pur și simplu nu pot da drumul ochilor. Boabele de culoare ale pereților oferă interiorului o notă modernă și completează interiorul eclectic cu noblesse. Ceea ce poate părea haotic la prima vedere este de fapt o combinație bine gândită de culori și materiale. O idee interesantă pentru toți cei care planifică o renovare la un buget restrâns și care doresc să ofere mobilierului vechi un aspect nou.

Live oriental – design baie în nuanțe galbene și fructe de pădure

culoare perete fructe de padure galben baie oglinda rotunda design

Culoarea duo violet și galben te face să visezi țările exotice – culoarea galbenă amintește de ornamentele aurii care împodobesc casele celor bogați și nobili din țările din Orientul Mijlociu. În zilele noastre, aspectul poate fi falsificat cu un pic de culoare. Nuanța caldă de fructe de pădure permite accesoriilor din alamă să iasă în prim plan și, prin urmare, este perfectă ca vopsea de perete pentru baia orientală.

Design de perete în dormitor

designul tăbliei patului cu fructe de pădure de culoare perete

Dormitorul este o oază de calm și relaxare – schema de culori potrivită poate avea un efect pozitiv asupra somnului. Nuanțele de fructe de pădure întunecate contribuie la atmosfera de bine. Împreună cu tonuri de roz moi, ele radiază căldură și creează o ambianță confortabilă. Culoarea galbenă conferă camerei un strop de culoare și completează aspectul modern al zonei de dormit.

Vopsea de perete boabe – stil vintage cu o diferență

culoare perete fructe de padure albastru mantelpiece raft de perete living mic

Mobilierul din lemn, scaunul cu aripi, măsuța de cafea și patul de zi adaugă o notă vintage interiorului. Dar, în loc să aleagă schema tradițională de culori alb-bej-cer-albastru, rezidenții au optat pentru contraste de culori îndrăznețe. Atât mobilierul antic, cât și operele moderne de artă radiază energie în cameră.

Fructe de culoare perete: mobilează zona de luat masa în conformitate cu noua tendință de mix-and-match

culoarea peretilor berry accent sufragerie roz alb mobilier scandinav

Împreună cu alb, albastru închis și galben, nuanța de fructe de pădure arată contemporană. Doar culoarea de accent potrivită pentru nișa din sala de mese – mobilată, desigur, în conformitate cu cea mai recentă tendință de mix-and-match. Stilul de amenajare înseamnă că este combinat mobilierul din diferite materiale și cu diferite modele. O schemă uniformă de culori creează conexiunea vizuală între piesele individuale de mobilier. Ca exemplu mai sus – două scaune din lemn sunt combinate cu patru scaune din trestie în stil scandinav. Covorul etnic cu motive geometrice și pictura din fundal devin adevărate atracții în camera altfel mobilată neutru.

Umbra de fructe de pădure și culoarea nisipului pentru peretele sufrageriei

culoare perete fructe de padure camera de zi pat de zi masuta din lemn

Un perete împărțit în două structuri camera de zi și aduce prospețime interiorului. Designul a fost inspirat de peisajul deșertului – podeaua de lemn ușoară împreună cu covorul cu grămadă scurtă și perna decorativă în culoarea muștarului amintesc de nisip, în timp ce nuanța roșu-fructe a peretelui simbolizează soarele fierbinte și strălucitor.

vopsea de perete fructe de pădure retro mobilier cameră

În exemplul prezentat mai sus, vopseaua albă de perete, împreună cu covorul shaggy în culoarea nisipului și pardoseala unsă, au împământat boabele de vopsea de perete. În special în clădirile vechi, camera de zi se îmbină adesea într-un dulap – în acest caz, designul pereților joacă un rol decisiv.

Design hol cu ​​dungi pe perete

culoare perete fructe de padure negru alb dungi design hol

Modelele geometrice cu vopsea de perete măresc optic camera și se dovedesc a fi o alternativă ieftină și ușor de întreținut la tapet. Dungile pot fi atașate rapid chiar și de începători, pot ascunde anumite zone inestetice și, în același timp, dau interiorului acel ceva. Culoarea de culoare antracit, împreună cu nuanțe de alb și fructe de pădure, creează un amestec de culori de succes.

Tapet în tonuri de fructe de pădure în dormitor

culoare perete fructe de padure tapet dormitor covor ras alb masuta de toaleta lucioasa

Candelabrul din cristal, scaunul din piele în argint, măsuța de toaletă albă cu aspect lucios și numeroasele piese decorative de pe rafturile de perete dezvăluie că dormitorul prezentat mai sus aparține unei fete. Este de la sine înțeles că tapetul în nuanțe de fructe de pădure nu ar trebui să lipsească. Rezultatul final este o ambianță fermecătoare în care adolescenta se poate relaxa.

Fructe de culoare perete în bucătăria minimalistă

culoare perete fructe de padure bucatarie culoare perete vedere gradina

Eleganța minimalistă în negru, gri și alb poate fi cu greu depășită – dar aspectul industrial, pe cât de chic pe cât arată, nu este tocmai potrivit pentru utilizarea de zi cu zi cu aspectul său aspru. Culorile întunecate nu sunt tocmai îmbietoare, ceea ce este de așteptat din bucătăria unei familii numeroase. În acest caz, doar un singur lucru vă va ajuta – vopsea nouă pe pereți.

Nuanțe de fructe de pădure în baie

culoare perete fructe de padure baie idei de decorare

Sufragerie în culoarea portocaliu și fucsia

culoare perete fructe de padure portocaliu bucatarie zona de luat masa separata

Combinațiile posibile de nuanțe de fructe de pădure cu albastru și gri

culoarea peretelui boabe combina idei sfaturi