Design interior

Bar Aquarium – ambianță modernă – de la Next Level Studio

Lanțuri de lumină-seară-iluminare-pereți-albi-ring de dans

În curtea din spate a clădirii anilor 90 se află un club de noapte / cafenea numit Bar Aquarium pentru vizitatorii cu gust pentru designul modern. Este o cameră suplimentară în care pereții, podeaua și tavanul au fost complet renovate și modernizate. Tavanele boltite de modă veche au fost îndepărtate, oferind o cale pentru circulația necesară a aerului. Aceasta Acvariu bar Înconjurat de clădiri, luminatorul original oferă zonei lumina naturală.

Bar acvariu – lumini jucăușe

Ventilație-climat-circulație aer-iluminat-bar-acvariu

De la început investitorii și arhitecții au insistat asupra denumirii originale „Fountain Bar” – fântână de apă, care a devenit totuși de prisos în cursul perioadei de construcție Acvariu bar pe măsură ce a apărut unul mai potrivit. „Fountain Bar” a fost o sursă de inspirație pentru spațiul anterior. O asociere pură cu fântâna de apă, izvorul de izvor, apa, toate acestea evocând o formă și o umbră dinamică, schimbătoare. Luminile jucăușe și nenumărate și efectele strălucitoare, culorile și reflexiile gravează designul interior. O combinație de lumini ondulate ondulate care își schimbă culorile.

Design interior acvariu bar

Acvariu-pește-plastic-mobil-alb

the Acvariu bar are un design interior monocrom și a fost proiectat în monocrom și tocmai acest lucru necesită accentul pe efectul puternic al luminilor. Iluminatul transmite informații despre unde și zona de aproape 70 de metri întruchipează colțuri și forme simple și elegante. Un contrast fin între suprafețele mate și lucioase ca tranziție și ca supliment la structura de iluminat.

Construcție ușoară

club de noapte cu lumini aurii

Plafonul acoperișului este o combinație de culori dintre fire de lumină și raze. Structura finală este determinată de lanțuri de lumini de 3 milimetri care trec prin 12 tuburi din sticlă. Un total de 1000 de metri de sursă de lumină, care oferă un deversor gradat de fibre de lumină și reflectoare jucăușe. Viteza și alternanța razelor de lumină sunt reglementate de un sistem de control. Structura luminilor, care a fost planificată ca un design precis, reprezintă un cadru parametric, care este un amestec de instrumente software, care sunt oferite în diferite forme, stiluri și anumite dimensiuni.

Instrumente software la cel mai înalt nivel

Atmosfera de iluminat-mobilier-bar-lounge

Luminile sunt verificate mai întâi ca vizualizare a fluxului. Factorii de bază care pot fi modificați în orice moment sunt dimensiunea și distanța cadrelor de sticlă una de cealaltă, raza buclului fasciculului de lumină și numărul tuburilor de lumină care trec prin acest cadru și, în cele din urmă, și compresia acestora. Procesul de proiectare parametrică nu numai că a contribuit la forma perfectă a luminilor, dar a introdus și un ghid simplu pentru grafica cadrelor de sticlă ca idee de bază și a determinat definiția precisă a lungimii necesare.

Proiectare și competență

Lumini de zână-ring de dans-scaun de bar-mese înalte

Noul nume acvariu a fost inventat datorită acvariului lung de 6 metri încorporat în peretele principal. Luminile și apa compensează lipsa de vedere a străzii și sunt percepute ca principalele detalii. Fața oferă un acvariu extraordinar cu tehnologie la cel mai înalt nivel și lumini ușor alternante. Bara are o rețea fină care acționează ca un comutator de pornire / oprire pentru muzică. Benzi de lumină LED din cadrul sticlei oferă iluminarea necesară în schimbarea culorii.

O relaxare mișto

diferite-culori-lumini-iluminat-bar-acvariu

Iluminat pe tavanul holului