Design interior

Apartamentul de designer NYC de la Indi Interiors combină arta cu modernitatea

tavan suspendat idei living textil pentru casa apartament indi-interioare

Te-ai întrebat vreodată dacă mediul tău de viață are cu adevărat un impact asupra vieții tale? Dacă nu ar fi așa, arta Feng Shui s-ar putea să nu se fi dezvoltat deloc. A ne simți confortabil acasă este o condiție prealabilă importantă pentru viața noastră privată și profesională, aceasta este părerea tânărului designer american de interior Brandi Becker de la Indi Interiors. Chiar dacă nu exact conform principiilor Feng Shui pe care le-a conceput ea Apartament de designer în New York are în mod clar un efect foarte specific asupra noastră ca spectatori – vă invită să trăiți confortabil.

Park Avenue Designer Apartment

nyc designer apartament colț colțar set podea perne indi-interioare

Combinațiile de culori care încarcă camera cu energie pozitivă sunt alese inteligent de către designer. Întunecat și luminos, cald și rece, neted și texturat completează imaginea contrastelor și contribuie la un mediu de viață incitant. Priveliștile uluitoare ale orașului pe care Apartament de designer promoții.

Tendințe de design de casă

design apartament-dormitor nyc-cuvertură de pat -design colorat de perete

Textile casnice vă invită să zăboviți. Unele pereți ai camerei sunt decorate luxos, dar cu un simț al designului. Atmosfera unică este completată cu mobilier confortabil de lounge și seturi de canapele. Designul practic și economisitor de spațiu al bucătăriei merge exact la caracteristicile speciale ale unui apartament modern din oraș. Nuanțele și decorațiunile actuale ale culorilor îți pun zâmbetul pe buze. Un amestec eclectic de stiluri sau o combinație unică – depinde de tine.

Pereții de culoare albă simplă contrastează cu materiale textile puternic colorate

Pat din podea până în tavan din piele idei de viață corp de iluminat dormitor pereți albi

Studio de design Interioare Indi a fost fondată în 2008 de Brandi Becker. După ce a absolvit Școala de Design Interior din New York, a câștigat peste 5 ani de experiență ca asistentă de design interior în California și NYC. Prin colaborarea sa cu acești profesioniști, Becker a fost încurajată să lucreze la proiecte care influențează pozitiv dezvoltarea personală și profesională a altor persoane. Designerul de interior crede că desenele sale de interior pot inspira oamenii.

Mobilier dormitor – echilibrat armonios

Idei de dormitor alb Canapea cu pat rustic parc-bulevard

Zona de relaxare în living – confortabilă și sigură

idei pentru amenajarea apartamentului-set de canapele mobila din lemn lacat negru NYC

Mix de stiluri în camera de zi

amenajează un apartament confortabil-artă de perete modernă-șemineu mobilier încorporat în canapea

Bucătărie utilă practică

tendințe de design acasă idei de apartamente bucătărie montată zonă de relaxare podele din lemn

Peretele despărțitor pe hol

Idei integrate pentru separarea camerei de apartamente care decorează holul